Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Stuttgart

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Stuttgart

Oplev en af Tysklands smukkeste byer med en billig kør-selv ferie til Stuttgart! Byen har en dejlig beliggenhed i den sydvestlige del af landet og byder på masser af varierede muligheder fra summende byliv, historiske slotte og udsøgt gastronomi til smukke bakkede landskaber, idylliske vinmarker og en af Europas bedste zoologiske haver.

Stuttgart er en smuk tysk by med ca. 600.000 indbyggere og er hovedstadsbyen for delstaten, Baden-Württemberg. Her er der lagt op til en skøn byferie med shopping og sightseeing og gode naturoplevelser indenfor kort afstand af hinanden. Byen præges af flere grønne områder med bakkede landskaber, smukke dale og skrå vinbakker i kort afstand fra centrum. Her kan I bl.a. gå nogle herlige ture blandt de skrå vinranker ved Stuttgarter Weinwanderweg.

I hjertet af byen ligger den kæmpestore slotsplads foran Neues Schloss (Det Nye Slot), som blev bygget efter byens gamle slot delvist brændte under 2. Verdenskrig. Det Nye Slot er bygget ved Hertugen af Württemberg som det sidste store residens-slotsanlæg. Det gamle slot blev renoveret i 1971 og huser i dag landmuseet for Württemberg som skildrer landets historie. Slotspladsen og slotshaverne er nogle af byens travleste og mest besøgte områder.

Er I til shopping får I en mere end 1 kilometer lang indkøbsgade på Königstrasse, hvor I finder et stort udvalg af specialforretninger, modebutikker, caféer og restauranter. Her har I gode muligheder for, at smage på de lokale og regionale specialiteter indenfor både øl, vin og mad.

En af Stuttgarts absolut mest populære attraktioner er den kombinere zoologiske- og botaniske have, Wilhelma, som anses for at være en af Europas ypperste af slagsen. Det er også I Stuttgart I finder de to store bilmuseer, Mercedes-Benz museet og Porsche museet.

Der er lagt op til en fantastisk ferie med masser af oplevelser i Stuttgart. Herunder får I et overblik over alle Risskov Bilferies gode tilbud på hoteller og ophold i Stuttgart. Klik Jer selv videre rundt og find det perfekte hotel for Jeres næste kør-selv ferie.