Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Sverige

Bestillingskoden er nu aktiv

Hotel Sverige

Ønsker I et billigt ophold I vores kære naboland Sverige, så er I kommet til det rigtige sted.

Sverige er et fantastisk sted som på mange måder er ligesom Danmark, men som så alligevel er helt anderledes.

Om I så er ude efter de store buldrende skove og hyggelige skovhytter eller en ferie i en af Sveriges storbyer fyldt med shopping, kunst og kultur, så kan I helt sikkert finde et billigt ophold, der passer lige præcis til jer. Så læs endelig mere på vores hjemmeside.

Og hvis I er til shopping, så er der her et bredt udvalg af muligheder.

For eksempel kan I tage en kort tur til Helsingborg lige på den anden side af sundet.

Efter en hyggelig, og i det rigtige selskab måske romantisk, tur med færgen befinder I jer pludselig I denne fantastiske by.

Perfekt til bilferie, men bestemt også egnet for Jer der tager cyklen.

Her kan I rigtig tage på shopping enten i de store forretningskæder på Kullagatan og Stortorvet eller i byens sydlige del, hvor I altid kan finde noget specielt til en god pris i en af de mindre og mere unikke forretninger.

Ud over Helsingborg er der selvfølgelig også Malmø der med sine små 42 kilometer fra København, er det et oplagt valg for Jer, der ønsker et billigt weekendophold eller en kort bilferie I en charmerende storby, der har meget at byde på.

Men det som Sverige er mest kendt for er selvfølgelig den storslåede natur med skove så langt øjet rækker.

For eksempel kunne I tage en tur op til den fantastiske smukke sø Immeln, som er spækket med over 200 øer.

Lej en kano og brug en dag på dens blå paradis imellem alt det grønne. Få en naturoplevelse som vil sætte sit præg på sjælen.

Og rejser I med børn, bør I tage en tur forbi Leksand Sommarland. Dette store vandland er det perfekte sted for jer, der ønsker en dag med sjove lege og vandrutsjebaner.

Så pak bilen og kom afsted på den perfekte kør selv ferie til Sverige. Læs mere på vores hjemmeside, der er helt sikkert et ophold for jer.