Tag på miniferie på Langeland med ophold hos House Pichardt

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

House Pichardt

Lad Jer omgive af sydfynsk idyl på Langeland

Nydelige og rummelige ferielejligheder
Tæt på Tranekær Slot
Hjemlig hygge, idyl og historie
 • Restaurant
 • Mulighed for cykelleje
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

House Pichardt tilbyder et ganske unikt ophold i historiefulde rammer på Langeland, blot få hundrede meter fra Tranekær Slot. Her bor I i en af de, i alt, syv nydelige ferielejligheder, indrettet i to forskellige huse, som begge har spillet en rolle i Tranekær Slots historie. Således er der lagt op til et spændende og anderledes ophold med alletiders mulighed for at opleve Langeland og Sydfyn.

Om House Pichardt

House Pichardt drives af Jeanette Emilie Pichardt og Christian Jørgen Pichardt, som begge har mange års erfaring i restaurationsbranchen. Udover ferielejlighederne i Tranekær, bestyrer team Pichardt også Restaurant Generalen, som er indrettet i Tranekær Slots tidligere herskabsstald. Restauranten er opkaldt efter Lensgreven Frederik Ahlefeldt-Laurvig, som netop havde tilnavnet ’Generalen’. Her har man skabt et ganske unikt menukort inspireret af en gammel kogebog fra år 1800, som i sin tid har tilhørt selveste Lensgrevens egen kok; Christoffer Jakobsen.

Lejligheder

House Pichardt har syv lejligheder fordelt over to bygninger, beliggende henholdsvist på Slotsgade 50 og i Nygade 4, 6 og 8 – alle i kort afstand fra slottet og restauranten. Lejlighederne er alle fuldt renoverede og indrettet med hver sit særpræg og med stor vægt på den hjemlige hygge.

Fire af de syv lejligheder ligger i Slotsgade og er indrettet i dele af en bygning som Lensgreven, i 1885, opførte med det formål, at huse Tranekær Læseforening. Senere blev bygningen af Lensgrevens søn, Christian Ahlefeldt, omdannet til byens Realskole.

De tre øvrige lejligheder er indrettet i et nydeligt hus i Nygade, som tidligere har tilhørt Tranekær Slot og har været anvendt som landarbejderbolig. 

Alle lejligheder er indrettet med soveværelse, badeværelse, entré, køkken og stue. Der er gratis internet i alle lejligheder og I får koden når I afhenter nøglen. Lejlighederne har ikke fjernsyn.

I har mulighed for, at benytte grillen på gårdspladsen – I finder trækul og tilbehør i skuret. Benytter I grillen skal I selv sørge for, at rengøre denne, ligesom anvendelse af fryser og fiskeplads i skuret er på eget ansvar, og medfører pligt til at rydde op og fjerne al fiskeaffald.

Bemærk at

Alle forbrugsudgifter (vand, varme og elektricitet) er inkluderet. For elektricitet er dog sat et maksimum på 25kw. i døgnet. Overstiger forbruget dette loft, vil det koste 2,5 kr. ekstra per kw.
Der findes linned, håndklæder og viskestykker i lejligheden ved ankomst. Nøglen udleveres på Restaurant Generalen, Slotsgade 82.

Inden afrejse bedes I sørge for, at al opvask er taget, at lejligheden er ryddelig samt fejet og at al affald er fjernet. Der opkræves et gebyr på 750 kr. for manglende rengøring af ovenstående.

Vis flere

Værd at se

 • Tranekær Slot (0.7 km)

  Slottet, der stammer fra Valdemar Sejrs tid, hører til blandt Danmarks mest imponerende og smukke slotte. Det blev oprindeligt opført som en forsvarsborg med tre meter tykke mure for at forhindre kanonkuglerne i at bryde igennem fæstningen. Desværre er slottet lukket for offentligheden, men lige overfor slottet ligger Tranekær Slotsmuseum, hvor der udstilles inventar fra slottet. Et besøg, der varmt kan anbefales og som giver et godt indtryk af slottets lange historie og de forskellige kunstneriske stilarter, som slottet har oplevet.

  Tranekær Slot
  Det er også muligt at gå en tur eller slappe lidt af i den smukke slotspark, som ligger
 • Langeland (25.9 km)

  Tag på bilferie i Danmark og udforsk de mange smukke og spændende steder som gemmer sig rundt om i landet. Find en kroferie eller et billigt weekendophold hos Risskov Bilferie og kom afsted til det smukke Langeland. Hvis cyklerne er kommet med, er det en ren fornøjelse at cykle rundt på Langeland. Der er nemlig et helt usædvanligt net af cykelstier, hvilket også gør cyklen til det foretrukne køretøj. Øen, der er omkring 52 km lang og 11 km bred byder på vidtstrakte naturområder med store sletter, søer og moser i den sydlige del af Langeland. Midt i disse smukke omgivelser løber der ca. 60 vilde heste rundt. De trives helt fantastisk i det naturlige habitat, året rundt og næsten helt uden indblanding fra mennesker. Hestene er af exmoor-racen og er noget af det tætteste, der i dag findes af den nu uddøde europæiske vildhest. Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og besøg det naturligt smukke Langeland og dens indbyggere. 

  Langeland
  Langeland har en pragtfuld natur.
 • Medicinhaver (0.8 km)

  Lad sanserne lede Jer rundt i de fantastiske medicinhaver i Tranekær på Langeland. Haverne udgør en omfattende samling af buske, træer og planter, der har været brugt til medicinsk brug. Mange af planterne anvendes stadig i dag. De smukke haver er inddelt i forskellige temaer, såsom f.eks. åndedræt og kredsløb, nervesystem og bevægeapparat og sanseapparat. Tag på miniferie eller weekendophold på Langeland og tilbring en dejlig dag i de fantastiske medicinhaver, hvor især øjne og næse vil fryde sig.

  Medicinhaver
  De medicinska trädgårderna ligger söder om Tranekær slott i Langeland
 • Valdemars Slot (25.1 km)

  Gå på opdagelse på Valdemars Slot på Tåsinge ved Svendborg. Det storslåede slot blev opført under Christian 4. omkring midten af 1600-tallet og er i dag forvandlet til et slots- og herregårdsmuseum. Slottets ejere, som har nået 12. generation, bor desuden på slottet. Gæsterne kan frit gå rundt mellem gamle møbler og malerier i de mange prægtige værelser og stuer og lade sig imponere over de store sale. Udover slottet ligger også et Jagt- og trofæmuseum på grunden. Hele året bruges området omkring Valdemars Slot desuden til arrangementer og events, såsom markeder og koncerter.

  Valdemars Slot
  Valdemars Slot ejes i dag af Juel-slægtningen, hvor mange vil genkende navnet Caroline Flemming, som er født baronesse Juel-Brockdorff.
 • Svendborg (30.9 km)

  Svendborg ligger på det sydlige Fyn og er en søfartsby med ca. 28.000 indbyggere. Svendborgs historie fører mere end 750 år tilbage i tiden og den historiske bymidte indbyder til slendreture igennem de smalle gader og hyggelige gårdmiljøer omgivet af bindingsværkshuse. Svendborg er den næststørste by på Fyn, efter Odense, og her finder I et godt udvalg af butikker, restauranter og caféer. Svendborg ligger ved Svendborgsund nær Svendborgsundbroen, som forbinder Fyn med øen Tåsinge. Fra Svendborg Havn kan I tage færgen til Ærø, Drejø, Skarø, Hjortø eller Birkholm, hvis I ønsker at besøge de små øer i Det Sydfynske Øhav. Svendborg er, gundet den gode beliggenhed ved havet, en anerkendt søfartsby, og der ligger stadig den dag i dag flere rederier i byen. Faktisk har Danmarks største virksomhed sin oprindelse i Svendborg, idet kaptajn Peter Mærsk Møller og sønnen Arnold Peter Møller i 1904 købte et brugt dampskib og dannede A/S Dampskibsselskabet Svendborg. I 2003 fik selskabet navnet A.P. Møller-Mærsk A/S, som er kendt over det meste af verden.

  Svendborg
  Besøg den charmerende havneby Svendborg og udforsk Det Sydfynske Øhav under Jeres ferie på Sydfyn
 • Naturama (30.2 km)

  Naturama er Svendborgs zoologiske museum, som åbnede helt tilbage i 1935. Her huses udstillinger i forskellige temaer såsom ”Havets Kæmper”, hvor I bl.a. kan se nogle imponerende hvalskeletter. Udstillingerne består primært af skeletter og udstoppede dyr, men I kan også se levende dyr som f.eks. vandrende pinde, røde myrer og forskellige hjulspindere som f.eks. korsedderkoppen.

  Naturama
  Naturama byder på imponerende hvalskeletter og udstoppede dyr.
 • Koldkrigsmuseum Langelandsfort (33.8 km)

  Tag på sommerferie eller vinterferie i Danmark og oplev en kør-selv ferie med Risskov Bilferie. Find børnevenlige hoteller og tag på udforskning på Langeland med hele familien og lær mere om den kolde krig helt tæt på. Lær mere om, hvordan spionerne arbejdede under den kolde krig og om den militære trussel mod Danmark. Se det nødstudie, som Danmarks Radio skulle bruge i tilfælde af, at en 3. Verdenskrig var brudt ud. Tag en tur ind i den sidste aktive danske ubåd eller besøg fortets originale kanonbunkere og se en hel sektion af Berlinmuren, som i sin tid stod på Potsdamer Platz i Berlin. I hallerne er der udstillet et Draken og et MIG 23 koldkrigsfly og det er også muligt at komme helt tæt på en Panserjager M10 fra efterkrigstiden. Find et billigt hotelophold til hele familien i området hos Risskov Bilferie. 

  Koldkrigsmuseum Langelandsfort
  Et spændende museum, der fortæller en god historie. Bestemt et oplagt mål for hele familien.
 • Bagenkop (35.8 km)

  Tag på bilferie i Danmark og læg vejen forbi Bagenkop på Sydlangeland og se Koldkrigsmuseum Langelandsfortet som bl.a. byder på bunkers, kanoner og spændende historier. Besøg Fiskeriets Hus på den smukke havn i Bagenkop og få et indblik i livet i Bagenkop op gennem tiden. Eller gå en dejlig tur i det skønne naturområde omkring Fredsbjerg. Stedet er velegnet til ferie i egen bil og der er også flere børnevenlige hoteller i området. Spørg hos Risskov Bilferie der har mange ferietilbud.

  Bagenkop
  Bagenkop byder blandt andet på en idyllisk havn og et museum om Den Kolde Krig.
Vis flere

Kort

House Pichardt
Slotsgade 50 5953 Tranekær