Tag på bilferie til Norge og Hummeren Hotell

Dansk | DKK

Hummeren Hotell

Tag på ferie i smukke omgivelser kun 25 minutters kørsel fra Stavanger.

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

3.9 / 5

Highlights

 • Smuk beliggenhed lige ned til vandet
 • Restauranten er specialiseret i fisk- og skaldyrsretter
 • Kun 25 minutters kørsel fra Stavanger
818,-
3~4 dage fra
779,-

Tananger ligger lige ved vandet

Kun 25 min. fra Stavanger

3 dage
Kun 779,- / spar op til 376,-
SPAR
4 dage
Kun 1.049,- / spar op til 818,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Hummeren Hotel i Tananger ligger ved vandet og omkring 25 minutters kørsel fra centrum af Stavanger. Her kan der opleves flere aktiviteter som fiskeri og guidede byture. Beliggenheden er blandt de bedste i Tananger sammenlignet med andre hoteller i området. Det hele startede i 1935 da Trygve Østbø startede Hummerrestauranten i den gamle fiskefabrik, hvori hotellet idag ligger. I dag er Hummeren Hotel med restaurant og bar et populært samlingssted for både tilrejsende og lokalbefolkningen.

Hotellet tilbyder

Hummeren Hotel har 30 værelser og gæsterne kan få morgenmad på hotellet med nybagt brød fra kl. 6:30 til 9:30 fra mandag til fredag. Hotellet tilbyder også både gratis parkering og WiFi. Hotellets restaurant har specialiseret sig i fiske- og skaldyrsretter. Det er tilladt at have kæledyret med, men tjek lige først med receptionen, så de kan forberede modtagelsen af vores lidt mere behårede venner. Der arrangeres også havfiskeri for både voksne og børn, lige udenfor Tananger og der er plads til mellem 4-12 personer på fiskebådene.

Værelser

Alle hotellets værelser er røgfri, og de er indrettet med et skrivebord, minibar, telefon, fladskærms-tv og radio. Der er selvfølgelig badeværelse på alle værelserne med toilet, bruser og flisegulv. Flere af værelserne har også egen terrasse.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

5 km fra
Stavanger, Norge
210 km fra
Bergen, Norge
230 km fra
Kristianssand, Norge
410 km fra
Larvik, Norge
500 km fra
Göteborg, Sverige
750 km fra
Øresundsbroen
775 km fra
Helsingborg, Sverige 

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Skagenkaien i Stavanger (13.5km)

´Lysløypa´ i Stavanger er måske ikke helt så kendt som ´Bryggen´ i Bergen, men de smukke huse langs den oplyste Skagenkaj i Stavanger, er en oplevelse at se i skumringen og der er med garanti også mulighed for at få sig lidt at drikke.

Mange af bygningerne var tidligere boder, men huser i dag både restauranter og natklubber. Her mødes de festende gæster om aftenen, især når vejrguderne er milde, men som bekendt stopper vejret sjældent en god fest, dog kan der blive pænt koldt om vinteren, men så har man som bekendt også noget passende varmt tøj på.

Gamlebyen i Stavanger (13km)

Oplev det historiske område i Stavanger, også kendt som ´Gamlebyen´, og bestemt fortjener et besøg. Oplev Europas bedst bevarede træhuskonstruktioner fordelt på ca. 170 hvide træbygninger. Tag turen rundt i Gamlebyen en søndag formiddag, da det er det bedste tidspunkt at nyde de smukke huse i ro og fred.

Gladmatfestivalen (13.6km)

Det smager jo næsten for sig selv; Gladmadfestivalen løber af stablen i slutningen af juli og får hvert år besøg af ca. 250.000 glade festivalsgæster. Hver en krog i Stavanger er udnyttet og der foregår mange arrangementer i løbet af festivalen.

Tidligere har der været arrangementer, hvor besøgende blandt andet kunne lære at røge sardiner på Hermetikkmuseet og chilispisningskonkurrence i Øvre Holmegate. Der er altid mange boder og så kører restauranterne i byen med specielle tilbud.

På Hovedscenen er der underholdning og musik og ved en tidligere festival var højdepunktet kunstneren Pia Myrvolds store spiselige kunstværk, som hun lavede på Hovedscenen.

Stavanger domkirke (13.6km)

Den fornemme domkirke i Stavanger er en af de bedst bevarede bygninger fra middelalderen. Kirken ligger i en nordlige del af det idylliske Breiavatnet i Stavanger og fortjener så bestemt et besøg.

I domkirken afholdes der en del koncerter og spændende arrangementer, så husk at se efter i kirkens aktivitetskalender, måske foregår der noget spændende, lige nu?

Det norske hermetikkmuseum (13.8km)

Enkelte nordmænd mindes sikkert sloganet: ´Ingen Snikka-snak! Bjellands konserves, tak!´ Det Norske Konservesmuseum holder til i en tidligere konservesfabrik i Øvre Strandgate i det Gamle Stavanger. Museet åbnede i 1982 og fortæller om konservesindustrien, der mellem 1880 og 1960 var byens vigtigste indtægtskilde.

Sola strand (10.1km)

Sola strand er en lavvandet strand med masser af sol i løbet af sommeren. Det er naturens helt eget vandland og egner sig godt til børn. Hele året rundt kan besøgende vade i vandet og tage en romantisk promenadetur over den silkebløde strand. Så snart vinden starter, kommer surferne væltende, og med god grund, området er skønt hele året rundt.

Fjordcruise på Lysefjorden - Stavanger centrum (13.5km)

Uanset hvilken årstid I vælger at besøge Stavanger på, vil der altid være mulighed for at nyde en fjordcruise på Lysefjorden og blandt andet opleve vandfaldet, de mange idylliske øer samt den overdådige og barske natur som Norge kan præstere, og selvfølgelig kommer gæsterne også forbi Prædikestolen.

Der er afgang fra Skagenkaien i Stavanger og turen varer ca. 3 timer.

Julemarked i Stavanger (13.6km)

Tag til Stavanger på juleferie og besøg byens mange hyggelige julemarkeder, som alle hver især sørger for at få enhver besøgende i julestemning uanset alder. Nogle af markederne varer få dage, mens andre kører helt fra slutningen af november og frem mod jul. Et af de hyggeligste markeder er placeret i Stavangers gamle bydel og finder som regel sted den første søndag i december. Her får den historiske kulisse og de mange hyggelige kunstforretninger, værksteder, caféer og museer selskab af en skøn julestemning, og her finder I helt sikkert inspiration til julegaverne.

Lidt udenfor Stavanger finder I Kongeparken, som er den største forlystelsespark i det sydøstlige Norge, og også her vil der være julemarked - ét som børnene vil elske hvis I har familien med på ferie. Hele Kongeparken forvandler sig nemlig til et eventyrligt kongerige af julenisser, funklende lys, juleværksteder, gløgg, musik, chokoladefabrik, juleshows og masser af spændende aktiviteter.

Find et billigt hotelophold i Stavanger og tag med Risskov Bilferie på alletiders kør-selv ferie i julen! 

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Arendal Herregaard Spa & Resort

Inkl. 5-retters menu

Agder

Wellness i Sydnorge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 5-retters menu
 • 1 x velkomstdrink (alkoholfri)
 • Adgang til spa afdeling
 • Gratis parkering

659,-
Kun
1.549,-

Vis kort

Unik atmosfære

Læs mere

Myrkdalen Hotel

Ophold med morgenbuffet

Vestland

Aktiv ferie

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x dagens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

302,-
Kun
1.169,-

Vis kort

Aktiv ferie i smukke Myrkdalen

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~6.99 år i ekstra opredning 231kr per nat
 • Barn 7~15.99 år i ekstra opredning 323.4kr per nat