Tag på bilferie til Norge og Hummeren Hotell

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hummeren Hotell

Tag på ferie i smukke omgivelser kun 25 minutters kørsel fra Stavanger.

Smuk beliggenhed lige ned til vandet
Restauranten har specialiseret sig i fisk- og skaldyrsretter
Kun 25 minutters kørsel fra Stavanger
 • 900 km fra Øresundsbroen
 • 725 km fra Göteborg, Sverige
 • 950 km fra Helsingborg, Sverige
 • 430 km fra Larvik, Norge
 • 240 km fra Kristianssand, Norge
 • 5 km fra Stavanger, Norge
 • 210 km fra Bergen, Norge
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering

Hotellet

Hummeren Hotel i Tananger ligger ved vandet og omkring 25 minutters kørsel fra centrum af Stavanger. Her kan der opleves flere aktiviteter som fiskeri og guidede byture. Beliggenheden er blandt de bedste i Tananger sammenlignet med andre hoteller i området. Under 2. Verdenskrig blev hotellet brugt som hovedkvarter for de tyske styrker, som var stationeret i Tananger.

Hotellet tilbyder

Hummeren Hotel har 30 værelser og gæsterne kan få morgenmad på hotellet med nybagt brød fra kl. 6:30 til 9:30 fra mandag til fredag. Hotellet tilbyder også både gratis parkering og WiFi. Hotellets restaurant har specialiseret sig i fiske- og skaldyrsretter. Det er tilladt at have kæledyret med, men tjek lige først med receptionen, så de kan forberede modtagelsen af vores lidt mere behårede venner. Der arrangeres også havfiskeri for både voksne og børn, lige udenfor Tananger og der er plads til mellem 4-12 personer på fiskebådene.

Værelser

Alle hotellets værelser er røgfri, og de er indrettet med et skrivebord, minibar, telefon, fladskærms-tv og radio. Der er selvfølgelig badeværelse på alle værelserne med toilet, bruser og flisegulv. Flere af værelserne har også egen terrasse.

Værd at se

 • Skagenkaien i Stavanger (13.5 km)

  ´Lysløypa´ i Stavanger er måske ikke helt så kendt som ´Bryggen´ i Bergen, men de smukke huse langs den oplyste Skagenkaj i Stavanger, er en oplevelse at se i skumringen og der er med garanti også mulighed for at få sig lidt at drikke. Mange af bygningerne var tidligere boder, men huser i dag både restauranter og natklubber. Her mødes de festende gæster om aftenen, især når vejrguderne er milde, men som bekendt stopper vejret sjældent en god fest, dog kan der blive pænt koldt om vinteren, men så har man som bekendt også noget passende varmt tøj på.

  Skagenkaien i Stavanger
  Oplev den smukke Skagenkajen med en ferie i nærheden af Stavanger
 • Gamlebyen i Stavanger (13.1 km)

  Oplev det historiske område i Stavanger, også kendt som ´Gamlebyen´, og bestemt fortjener et besøg. Oplev Europas bedst bevarede træhuskonstruktioner fordelt på ca. 170 hvide træbygninger. Tag turen rundt i Gamlebyen en søndag formiddag, da det er det bedste tidspunkt at nyde de smukke huse i ro og fred.

  Gamlebyen i Stavanger
  Den gamle by i Stavanger
 • Norsk Oljemuseum (14.4 km)

  De fleste er sikkert klar over at i den nyere norske historie, så går velfærd og olien hånd i hånd, og i Stavanger står I allerede med fødderne plantet på norsk olie. I 1969 blev Nordsøens første oliefelt fundet, og feltet Slik var følgende med til at gøre Stavangerregionen en nøglespiller i den samlede norske økonomi. Et besøg på de norske Oliemuseum vil give indsigt i hvordan det hele startede, udstillingerne fortæller den sælsomme historie om hvordan olien og gassen bliver til og siden rafineret samt hvad disse livsvigtige ressourcer bruges til. Museet giver også de besøgende indblik i de teknologiske fremgang samt hvordan olieressourcerne påvirker det norske samfund. Museet fremviser originale genstande, modeller, film samt interaktive udstillinger der formidler alt om dagligdagen, er kan forvandles til dramatik!

  Norsk Oljemuseum
  Tag familien med i det norske Oliemuseum
 • Gladmatfestivalen (13.7 km)

  Det smager jo næsten for sig selv; Gladmadfestivalen løber af stablen i slutningen af juli og får hvert år besøg af ca. 250.000 glade festivalsgæster. Hver en krog i Stavanger er udnyttet og der foregår mange arrangementer i løbet af festivalen. Tidligere har der været arrangementer, hvor besøgende blandt andet kunne lære at røge sardiner på Hermetikkmuseet og chilispisningskonkurrence i Øvre Holmegate. Der er altid mange boder og så kører restauranterne i byen med specielle tilbud. På Hovedscenen er der underholdning og musik og ved en tidligere festival var højdepunktet kunstneren Pia Myrvolds store spiselige kunstværk, som hun lavede på Hovedscenen.

  Gladmatfestivalen
  Gladmadfestivallen afholdes i slutningen a juli
 • Stavanger domkirke (13.7 km)

  Den fornemme domkirke i Stavanger er en af de bedst bevarede bygninger fra middelalderen. Kirken ligger i en nordlige del af det idylliske Breiavatnet i Stavanger og fortjener så bestemt et besøg. I domkirken afholdes der en del koncerter og spændende arrangementer, så husk at se efter i kirkens aktivitetskalender, måske foregår der noget spændende, lige nu?

  Stavanger domkirke
  Stavanger domkirke stammer tilbage fra middelalderen
 • Øvre Holmegate (Fargegata) (13.8 km)

  Fortvil ikke, hvis sneen daler ned og det hvide landskab hober sig op og de hvide træhuse blænder øjnene i vintersolen! Tag turen til Øvre Holmegate i centrum af Stavanger og oplev noget så unorsk som en farverig gade! I Øvre Holmegate er træhusene farvelagt i turkis, rosa og flere grønne og orange varianter. Der er også fyldt med små specialbutikker og caféer. Et lille farverigt pusterum i midten af Stavanger.

  Øvre Holmegate (Fargegata)
  Farvegaden i Øvre Holmegate i Stavanger
 • Det norske hermetikkmuseum (15.1 km)

  Enkelte nordmænd mindes sikkert sloganet: ´Ingen Snikka-snak! Bjellands konserves, tak!´ Det Norske Konservesmuseum holder til i en tidligere konservesfabrik i Øvre Strandgate i det Gamle Stavanger. Museet åbnede i 1982 og fortæller om konservesindustrien, der mellem 1880 og 1960 var byens vigtigste indtægtskilde.

  Det norske hermetikkmuseum
  Besøg det norske Konservesmuseum i Stavanger
 • Sola strand (10.0 km)

  Sola strand er en lavvandet strand med masser af sol i løbet af sommeren. Det er naturens helt eget vandland og egner sig godt til børn. Hele året rundt kan besøgende vade i vandet og tage en romantisk promenadetur over den silkebløde strand. Så snart vinden starter, kommer surferne væltende, og med god grund, området er skønt hele året rundt.

  Sola strand
  Nyd sommerferien i Stavanger ved Sola Strand, som er lavvandet og dermed helt ideel for børn
 • Fjordcruise på Lysefjorden - Stavanger centrum (13.5 km)

  Uanset hvilken årstid I vælger at besøge Stavanger på, vil der altid være mulighed for at nyde en fjordcruise på Lysefjorden og blandt andet opleve vandfaldet, de mange idylliske øer samt den overdådige og barske natur som Norge kan præstere, og selvfølgelig kommer gæsterne også forbi Prædikestolen. Der er afgang fra Skagenkaien i Stavanger og turen varer ca. 3 timer.

  Fjordcruise på Lysefjorden - Stavanger centrum
  Den berømte prædikestol
Vis flere

Kort

Hummeren Hotell
Havnevegen 30 4056 Tananger