Tag på kør-selv ferie til Hunderfossen Hotell & Resort

Dansk | DKK

Hunderfossen Hotell & Resort

Hyggeligt hotel beliggende bare 10 minutter fra Lillehammer.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Norges næstbedste familiehotel ifølge TripAdvisor
 • Beliggende lige ved siden af Hunderfossen Familiepark
 • Kun 10 min. fra Lillehammer og Maihaugen Friluftsmuseum
249,-
3~5 dage fra
779,-

Aktive dage på Hunderfossen

10 min. fra Lillehammer

3 dage
Kun 779,- / spar op til 180,-
SPAR
4 dage
Kun 1.249,- / spar op til 190,-
SPAR
5 dage
Kun 1.669,- / spar op til 250,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x let aftenbuffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Det dejlige hotel ligger blot 400 m fra Hunderfossen. Hotellet er et dejligt familiehotel, der åbnede i 1996, med en intim og hyggelig atmosfære og et behageligt og venligt personale. Hotellet har 40 komfortable værelser udstyret med moderne faciliteter. Hunderfossen Hotel og Resort blev også valgt som Norges næstbedste familiehotel på TripAdvisor.

Hotellet tilbyder

Hotellets gæster kan nyde morgenmaden mellem kl. 7:00 og 10:00. Hotellet er kendt for sin gode mad og restaurant ´Fossekroa´ er åben på fredage og lørdage fra 18:00 - 21:00, og der serveres lækre à la carte retter. Hotellet har også en sauna og i for- og efteråret kan der desuden spilles minigolf. Der er gratis WiFi på hele hotellet og der er også en bar og områder omkring receptionen, hvor benene kan hviles.

Værelser

Hotellets standardværelser er indrettet med skrivebord, TV samt badeværelse med hårtørrer. Der er muligheder for at lave kaffe og té og der er også et køleskab. Alle værelserne har gratis WiFi og der er også gratis parkering. Hotellet er i øvrigt helt røgfrit.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelserne er de samme som dobbeltværelserne med egetræsgulve og af størrelsen 16.5m2. De har nye continentale senge og privat badeværelse, kaffe og tesæt, fri WIFI, TV og skrivebord/arbejdsplads. Værelserne er placerede på øverste eller nederste etage af hotellet.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelserne som er på 16.5m2 har egetræsgulve og nye continentale senge som fungerer som dobbeltsenge eller enkeltsenge på anmodning samt privat badeværelse. Desuden har værelset kaffe og tesæt, fri WIFI, TV og skrivebord/arbejdsplads. Disse værelser er placerede i over eller underetagen af hotellet.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

330 km fra
Larvik, Norge
440 km fra
Bergen, Norge
490 km fra
Göteborg, Sverige
525 km fra
Kristianssand, Norge
550 km fra
Stavanger, Norge
700 km fra
Helsingborg, Sverige 
800 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Hunderfossen Familiepark (3.4km)

Hunderfossen Familiepark er Norges største eventyrland med over 300.000 besøgende og over 60 attraktioner at byde ind med. Der er et Eventyrslot, Ivo Caprinos Eventyrgrotte, der er familierafting, Il tempo gigante extra, for blot at nævne enkelte af de forlystelser som Hunderfossen Familiepark byder på. Hunderfossentrollet er 14 meter højt og 70 tons tungt med udsigt over Gudbrandsdalen og parken. Hvis besøget planlægges på en varm dag, så husk at få badetøjet med da der også er et lille vandland. Husk at tjekke åbningstiderne, hør eventuelt receptionen på hotellet. Hunderfossen Familiepark er det ideelle udflugtsmål for en familieferie eller en billig miniferie med børnene under armen.

Hunderfossen Bob- og Kælkebane (1.6km)

Kun 500 meter fra Hunderfossen Familiepark ligger Hunderfossen Bobslæde- og Kælkcenter, og her kan besøgende opleve fuld fart ned ad bakke. Prøv ´hjulboben´ om sommeren, som har plads til fire passagere og når op på hastigheder på 100 km/t. med g-kræfter på omkring 3,5. Det er derfor også obligatorisk at have beskyttelseshjelm på og alle får rettidig instruktion af autoriserede hjulbob-kørere. Aldersgrænsen er på 10 år, hvis der er en voksen med, og uden voksen skal man være fyldt 12 år. Der arrangeres også mange andre aktiviteter både om sommeren og vinteren, så stedet er oplagt til både sommerferie og vinterferie og er et perfekt sted for hele familien og dem, som holder af det aktive friluftsliv!

Lilleputthammer (3.7km)

Tag på en billig ferie til Norge med Risskov Bilferie og besøg Lilleputthammer Familiepark i Hafjell som er en miniatureudgave af Storgatan i Lillehammer anno 1930´erne i en målstok på 1:4. Det er den eneste park i Norge som er specielt beregnet til børn mellem 0-8 år og meningen er at børnene skal føle glæde og begejstring i trygge rammer, og det er parkens primære mål . I den lille by med det store hjerte kan børnene både køre bil, sejle i både, tage en tur med karusellen, pariserhjulet, bjerg- og dalbanen eller hvad med at tage sig en klatretur i klatretårnet, der er hoppebolde, trampoliner og indenfor kan ungerne tegne, bygge, gå i biffen eller bare lege. I børnenes Bogby kan der læses og så er der teaterforstillinger og shows flere gange dagligt. Find børnevenlige hoteller og gør klar til en aktiv ferie på en kør-selv ferie til Lilleputthammer Familiepark. 

Norska vägmuseumet (1km)

Norska vägmuseumet är ett av Norges största tekniska industriella museum. Museumet har flera tusen kvadratmeter inomhusutställningar, en stor museumpark och en unik över 200 meter lång bergstunnel med fjällsprängningshistoria. Museumet ligger nära Hunderfoss familjepark är öppet året runt samt har gratis entré. Under skollov så har museumet ofta speciella aktiviteter och arrangemang för stora och små.

Maihaugen (17.1km)

Maihaugen er et stort friluftsmuseum med over 200 bygninger fra tidligere århundrede. Her er der både udstillinger og mulighed for at få lidt at både spise og drikke.

På museet kan besøgende opleve hvordan det var at bo og leve for ca. 200 år siden, og derefter er der mulighed for at besøg huse, fra de forskellige årtier i 1900-tallet.

Garmo stavkirke er også en af de helt store attraktioner i parken, og den bruges forsat til vielser. Hele området er som en frodig oase og det er heller ikke langt fra centrum af Lillehammer. Det er også et område som er flittigt benyttet af de lokale og der afholdes derfor også en del arrangementer i Maihaugen Der er også faste udstillinger, som f.eks. ´Langsomt blev landet vårt eget´, som er en rejse fra istiden frem til Anders Sandvigs, som var Maihaugens grundlægger. Museet er et oplagt udflugtsmål for en familieferie og sommerferie i Norge.

Norges Olympiske Museum (17.1km)

Norges Olympiske Museum er et utraditionelt museum, fyldt med oplevelser. Prøv at tage en tidsrejse fra antikken til de moderne Olympiske Lege. Oplev Norge som værtsnation for to vinter-OL, både i 1952 og i 1994. Selv om der var stor forskel på de to olympiske leger var idrætsglæde, folkefesten og det engagement der blev lagt for dagen den samme. Paralympicis og Ungdoms-OL har fået deres helt særskilte områder i museet. Gennem interaktive og multimedia præsentationer kan gæsterne opleve og høre om de historier der knytter sig til de originale udstillede genstande og de uforglemmelige olympiske øjeblikke.

Sejltur på Mjøsa med flodbåd (16.3km)

Oplev Mjøsa, som er Norges største sø, og oplev den smukke natur der omgiver søen, en oplevelse der bestemt kan anbefales. Oplev en enestående sejltur med ´Skibladner´, som faktisk er verdens ældste hjuldamper, og har fulgt livet langs kysten af Mjøsa siden 1856. Der serveres laks og jordbær ombord på floddamperen, så hvorfor ikke nyde lidt lækkert både til ganen og til øjnene.

Hafjell skisportsområde (4.5km)

Skiområderne Hafjell og Kvitfjell er forbundet med en gratis skibus, og turen tager kun ca. 30 minutter. Tilsammen danner de to skiområder Norges største skidestination med over 73 km bakker. Skianlægget består af 25 løjper og der er 11 skilifte, og så er det kun nødvendigt med et skikort, det kan nemlig bruges begge steder. Med et billigt hotelophold fra Risskov Bilferie, er skiferien i Norge lige til at køre til!

Jorekstad Badeland (9.1km)

Jorekstad Badeland er et godt sted at have det sjovt for hele familien. Badet ligger ikke en gang en kilometer fra Lillehammer og Hunderfossen. Vandparken har flere indendørs pools, rutsjebane, der er sauna og forskellige former for bade. Om sommeren er der også et udendørs område.

Jorekstad Badeland er velegnet til dem som vil have lidt motion, og også til dem som søger nye højder på klatrevæggen.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Långbergets Sporthotell

2=3

De svenske fjelde

Special Offer

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x aftenens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

655,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Oplev den svenske vildmark

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Sälens Högfjällshotell

Smukke naturoplevelser

De svenske fjelde

Sommer i Sälen

Risskov Pakken - 5 dage inkl.
 • 4 x overnatninger
 • Gratis parkering
 • 2 sovevær. m. 6 senge
 • Stue m. køkkenafdeling
 • Bruser, WC, TV & telefon

736,-
Fra kun
1.499,-

Vis kort

Sommer og efterår i de svenske fjelde

Læs mere

First Hotel Breiseth

Ophold med morgenbuffet

Innlandet

Kunstnerhotellet i Lillehammer

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Aften sandwich med et glas sodavand
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

154,-
Kun
859,-

Vis kort

Kunstnerhotell på Lillehammer

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 184.8kr per nat