Miniferie til Hundested Kro & Hotel

Dansk | DKK

Hundested Kro & Hotel

Miniferie i Nordsjælland tæt på stranden og det livlige havneliv.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Skøn beliggenhed tæt på havnen i Hundested
 • Autentisk dansk kromad i den hyggelige restaurant
 • Masser af spændende udflugtsmål i Nordsjælland
722,-
3~4 dage fra
819,-

Inkl. halvpension

Miniferie i Nordsjælland

3 dage
Fra 819,- / spar op til 475,-
SPAR
4 dage
Fra 1.219,- / spar op til 722,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Nyd en herlig miniferie med et kroophold på Hundested Kro & Hotel i Nordsjælland. Hotellet ligger direkte ved havnen i Hundested og tilbyder en charmerende og sjælfuld base i maritime omgivelser. Besøg nogle af de spændende gallerier og fiskebutikker på havnen og kig indenfor i det lokale bryghus, eller udforsk et af de nærliggende skovområder med en vandre- eller cykeltur. Nordsjælland byder på et utal af oplevelser og Hundested Kro & Hotel giver jer alletiders udgangspunkt for en ferie med masser af god mad, autentisk dansk krohygge og spændende udflugtsmuligheder, som f.eks. UNESCO Global Geopark Odsherred, Nordsjællands Fuglepark og sejlture på Arresø.


Hotellet tilbyder

Hundested Kro & Hotel har en skøn beliggenhed ved havnen i den charmerende nordsjællandske by, Hundested, blot nogle få skridt fra den hyggelige Kulturkaj. Her bor I i maritime omgivelser lige ved byens lystbådehavn, som præges af hyggelige gallerier, fiskebutikker, restauranter, værksteder og ikke mindst det lokale bryghus.

Hotellet har næsten 200 år på bagen og tilbyder således nogle ganske unikke rammer med masser af sjæl, charme og gammeldags hygge. Denne særlige atmosfære mærkes ikke mindst i den hyggelige restaurant, som byder på masser af god mad i varme og behagelige omgivelser. Køkkenet serverer klassiske danske kroretter baseret på sæsonens friske råvarer.

På alle hotellets etager er der kaffestationer, hvor I har mulighed for at tanke en varm kop kaffe, som kan nydes i afslappende omgivelser i en af de hyggelige fællesstuer. Der findes også automater med både øl, vand og andre drikkevarer, men en øl nydes nu bedst i hotellets eget hyggelige værtshus, som ligger placeret ved siden af restauranten.

Under opholdet har I også mulighed for at tage et slag billard eller et spil dart på hotellet, og indenfor kort afstand kan der også både spilles golf og minigolf. Derudover har I også mulighed for at leje cykler under opholdet og f.eks. køre en tur i skoven, udforske cykelruterne i Odsherred eller blot nyde en hyggelig trilletur langs med kysten.

Der tilbydes gratis parkering og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.


Værelser

Hundested Kro & Hotel har i alt 44 unikke værelser, hvoraf flere har en skøn udsigt over Isefjord. Otte af værelserne i hovedbygningen har balkon og tilbyder en herlig udsigt over Hundested Havn og den nærliggende badestrand.

I hotellets anneks, som ligger ca. 100 meter fra hovedbygningen, findes desuden 12 lyse dobbeltværelser, som alle har en separat terrasse.

Alle værelserne er hyggeligt og praktisk indrettet med eget bad og toilet, radio og TV, og egner sig fortrinligt til et weekendsophold eller en miniferie i Nordsjælland.

Der er elevatoradgang til alle hotellets etager og det er også muligt at forspørge på handicap venlige værelser. Dog kan disse værelsestyper ikke garanteres.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Rørvig (7.1km)

Den gamle fiskerlandsby Rørvig ligger smukt ved indsejlingen til Isefjorden. Rørvig er en rigtig ferieby, hvor havnen er det naturlige samlingspunkt for både lokale og turister. Her kan I besøge en af Odsherreds ældste bygninger, nemlig den fredede Lodsoldermandsgård. Herfra er der gennem århundreder udsendt lodse til at hjælpe skibstrafikken gennem Isefjord og Roskilde fjord.

Den gamle bykerne rummer mange smukke fisker- og skipperhuse. Det er en flot tur at gå ad stien langs kysten fra havnen til den gamle bykerne. Fra den hyggelige havn er der færgefart til Hundested og Nordsjælland.

Rørvig Strand (6.4km)

Rørvig Strand er en af Sjællands bedste badestrande. Den brede sandstrand ud mod Kattegat er omgivet af klitter og Rørvigs flotte sandflugtsplantage. Ved stranden er der stor parkeringsplads med kiosk og toiletfaciliteter og i sommerferien har stranden et bemandet livreddertårn.

Sejlads på Arresø (13.8km)

Hvis I ønsker at opleve en uberørt og enestående natur, så tag på en sejltur på Arresø med turbåden M/S Frederikke. Arresø er Danmarks største sø med et areal på næsten 41 km2. Turen starter fra Arresødalvej 100 i Frederiksværk og varer ca. en time. Tjek afgangstiderne og køb billetter online.

Sommerland Sjælland (20.7km)

Sommerland Sjælland er det oplagte udflugtsmål for en aktiv dag sammen med familien. Med et kæmpe vandland og et væld af sjove og udfordrende forlystelser som f.eks. loop-rutsjebane, MiniLegeland, tømmerflådeekspedition i junglen, klatring, guldgravning, trampoliner og 3D-bio, er underholdningen sikret dagen igennem.

UNESCO Global Geopark Odsherred (18.9km)

Det smukke landskab i Odsherred er nu optaget på UNESCOs verdensarvsliste og kan kalde sig UNESCO Global Geopark Odsherred - som den første danske geopark nogensinde. Optagelsen skyldes først og fremmest et helt unikt istidslandskab, hvis geologiske forhold har en afgørende kulturhistorisk betydning. Det imponerende istidslandskab har tiltrukket kunstmalere igennem 200 år, som har gengivet dramatiske landskabsformer. Af samme grund kan I besøge utallige gallerier og kunstmuseer i området.

Det kuperede istidslandskab med de mange imponerende udsigter og uspolerede naturområder er også helt ideelt til aktiv ferie hvad end I er til cykel- eller vandreture.

Tisvilde (27.2km)

Besøg det lækre område i Tisvilde på Nordvestsjælland, som både byder på Danmarks 5. største skov ved Tisvilde Hegn og en af Danmarks lækreste badestrande i Tisvildeleje på nordkysten, hvor det blå flag vidner om en strand af høj miljømæssig kvalitet. Tisvilde er gennem tiderne blevet en af landets mest populære ferie- og badebyer med sommerhuse, hyggelige caféer, markeder og forskellige spændende events.

Frederiksborg Slot (32.6km)

Kør en tur til Hillerød hvor I kan opleve det yderst iøjnespringende Frederiksborg Slot. Det blev bygget af Christian d. 4. i begyndelsen af 1600-tallet og er Nordens største renæssanceanlæg. Anlægget omfatter en smuk slotspark og en slotskirke. Siden 1878 har slotsområdet dannet rammerne om Det Nationalhistoriske Museum. Oplev 500 års danmarkshistorie gennem malerier og portrætter, møbler og kunsthåndværk og konger og dronninger. Kom en tur rundt og se bl.a. riddersalen, slotskirken, audienssalen og Neptunspringvandet.

Nordsjællands Fuglepark (40.9km)

Find en billig ferie til Nordsjælland hos Risskov Bilferie og kom afsted på en spændende kør-selv oplevelse. Tag hele familien med en tur i Nordsjællands Fuglepark, som er nordens største Fuglepark, beliggenede tæt ved Esrum. Her kan I opleve en verden af utrolige fuglearter og eksotisk beplantning. Fugleparken inviterer i sommerperioden til et væld af naturoplevelser for hele familien. Se det flotte papegøjeshow, hjælp til når Lorierne bliver fodret, eller gå ind og klap de afrikanske dværggeder, som altid er et hit hos børnene. Parken åbnede i 2003 og rummer over 1500 fugle fordelt på 250 forskellige arter, og flere af fuglene er de eneste af sin slags i denne del af verden. Udover fugle har parken også andre dyr som kæmpeskildpadder, aber og geder. Tag på et weekendophold eller en miniferie til Nordsjælland og besøg den spændende Fuglepark med Risskov Bilferie.

Odsherred Zoo (31.8km)

Odsherred Zoo er en oase på 14 tønder land midt i det smukke Nordvestsjælland, hvor I kommer helt tæt på 600 eksotiske dyr fordelt på 100 arter i Danmarks første zoo- og rescuecenter. Som noget helt specielt tilbyder parken også et trygt og blivende hjem til eksotiske dyr, der har været igennem hårde strabadser i deres liv.

Cykelruter i Odsherred (39.6km)

Odsherred er et cykelvenligt område med mange afmærkede cykelruter, f.eks. Sejerø Bugt-ruten og Urokse-stien.

Har I familien med på tur, så er den 40 km lange Fjordsti ved Isefjorden den perfekte destination: Kun små stigninger - og hele tiden noget smukt at se på. Helt flade strækninger finder I omkring den inddæmmede Lammefjord.

Er I mere til et varieret tærren, så tag en 30 km tur rundt i bakkerne omkring Veddinge og Vejrhøj - her kan selv garvede cykelryttere finde de lave gear!

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Højbysø

Miniferie på Nordsjælland

Vestsjælland

Naturferie i Odsherred

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

496,-
Fra kun
599,-

Vis kort

Naturskøn placering

Læs mere

Hotel Frederiksværk

Bo centralt i Frederiksværk

Nordsjælland

Oplev Nordsjælland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 flaske mineralvand
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

202,-
Fra kun
819,-

Vis kort

Hyggelig miniferie i Nord-sjælland

Læs mere

Hotel Hørby Færgekro

Smuk beliggenhed med havudsigt

Vestsjælland

Ferie ved Holbæk Fjord

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

471,-
Fra kun
879,-

Vis kort

Naturskønt kroophold ved Isefjorden

Læs mere

Færgelundens Hotel

Inkl. halvpension

Nordsjælland

Miniferie ved Roskilde Fjord

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

421,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Hjemlig hygge nær Roskilde Fjord

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og privatlivspolitik.