Tag på bilferie i Danmark til Hvalpsund Færgekro

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hvalpsund Færgekro

Bo lige ved Limfjorden og oplev smuk natur og rig kultur i det nordjyske

Fantastisk placering ved Limfjorden
Dejlig krostemning i naturskønne omgivelser
Mange gode oplevelser i nærheden
 • Restaurant
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Nyd jeres miniferie midt i den danske natur. Hvalpsund ligger ved Limfjorden, og området omkring Hvalpsund Færgekro er præget af skøn natur og charmerende småbyer. Ved at besøge nogle af de mange museer og besøgscentre i området, kan I lære den danske historie og kultur endnu bedre at kende. Mød sæler undervejs på jeres gåtur langs kysten, smag på snapse lavet på snapseurter fra lokalområdet og forkæl jer selv med kulturelle og kunstneriske indtryk. 

Hotellet tilbyder 

Et ophold på Hvalpsund Færgekro er ensbetydende med et ophold midt i den himmerlandske natur i Nordjylland. Udsigten til Limfjorden fra restauranten gør et ophold på Hvalpsund Færgekro velegnet til en romantisk weekendudflugt. Stranden er få minutter væk, og tager I på en spadseretur langs kysten, er der god chance for at se sæler. Der er rig mulighed for at gøre jeres ophold til en aktiv ferie med alle de forskellige seværdigheder, der er at finde i nærheden. Er hele familien med på ferie, ligger Jesperhus Feriepark og Fårup Sommerland ikke meget længere end en times kørsel væk. Der ligger flere golfbaner i området og hotellet har en aftale med det lokale motionscenter, som I får gratis adgang til under jeres ferie. 

Værelser 

Alle 28 værelser på Hvalpsund Færgekro har udsigt til Limfjorden. Værelserne er enkelt indrettede. Ønsker I terrasse eller balkon, kan dette bestilles for et ekstra tillæg ligesom I kan opgradere til et værelse med ekstra god udsigt fra 1. sal.

Værd at se

 • Stenaldercenter Ertebølle (18.6 km)

  Midt i naturen i Vesthimmerland, og tæt på den berømte køkkenmødding fra jægerstenalderen, ligger Stenaldercentret Ertebølle. Danmarks eneste stenaldercenter byder på unikke oplevelser med fortiden, leg og læring. Centret har fokus på børneaktiviteter, de gode fortællinger og det enestående kultur- og naturlandskab rundt om Ertebølle Hoved.

  Stenaldercenter Ertebølle
  Stenaldercenter Ertebølle har stor fokus på børneaktiviteter og er et oplagt besøgsmåls under en familieferie i Vesthimmerland
 • Vitskøl Kloster (23.8 km)

  Tag på bilferie i Nordjylland og find billige hoteller hos Risskov Bilferie. Find en sommerferie, vinterferie eller efterårsferie og planlæg en kør-selv ferie til blandt andet Vitskøl Kloster, som er et af Nordeuropas ældste klosteranlæg. Gennem de sidste 10 år klostret blevet nænsomt renoveret, og i dag fremstår som et unikt bygningsanlæg. Klosteret er bl.a. kendt for sin store krydderurtehave og det er muligt at købe planter i gartneriet. Besøg også den gamle klosterruin og tag et kig på husdyrene på markerne. Find jeres kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Vitskøl Kloster og Nordjylland.

  Vitskøl Kloster
  Vitskøl Kloster er en af de mange perler i Nordjylland.
 • Fur (23.8 km)

  Kom afsted på opdagelse til Fur, som er nok en af Danmarks nok skønneste øer. Det blev Fur i øvrigt kåret til i 2010, “Danmarks skønneste ø” og efter et besøg på Fur er det ganske vist. Tag en tur ned på stranden og nyd det gode vejr og den enestående mulighed for at få et spændende indblik i den danske fortid. Men start med at besøge det spændende økomuseum, Fur Museum, som giver sine besøgende en rigtig god indsigt i øens historie, og så er der selvfølgelig den helt utrolige udstilling af forsteninger. Der er også naturværksteder samt en geopark med dinosaurer. Og tro det eller ej, men der er minsandten også et bryghus på Fur, som ligger i den tidligere molerfabrik. Fabrikken er blevet moderniseret og huser nu et mikrobryggeri og enkelte restauranter. Henover sommeren er der faste rundvisninger på fabrikken, og turen rundt i bryggeriet kaster også et par smagsprøver af sig. Der produceres et spændende udvalg af forskellige øltyper, fra portere til hvede og lagerøl og der brygges mere end 15 forskellige lyse og mørkere øl, så der burde være et par stykker, som ramte den rigtige smag. Måske er det også her, at de mange Fur-kunstnere finder deres inspiration. Der er nemlig ikke mindre end 20 atelierer og værksteder på øen, hvor der laves alt fra smykkedesign og keramik til skulpturer og silkemaling.

  Fur
  Øen Fur blev i 2010 kåret til Danmarks smukkeste ø.
 • Hvolris Jernalderlandsby (34.4 km)

  Ved Skals Ådal, omkring 17 km nord for Viborg, ligger Hvolris Jernalderlandsby, som er et friluftsmuseum, hvortil der også hører et stort naturområde med en naturlegeplads og små stier, der leder rundt i området. Start med at udforske ´Tømmerlanden´, hvor der er en arkæologisk udstilling med flere af de spændende fund, der er gravet op omkring Hvolris. Her har der boet mennesker helt tilbage til stenalderen for omkring 6000 år siden. Noget af det helt specielle ved Jernalderlandsbyen er, at udgravningerne ligger side om side med de genopbyggede huse og værksteder, og som i dag er en del af det spændende og lærerige jernaldermiljø. I løbet af året afholdes der en række kurser i forskellig oldtidshåndværk og der foregår ligeledes mange aktiviteter i ferierne. Få slebet sværdet og tag turen tilbage i tiden på en rigtig sjov og underholdende måde i Hvolris Jernalderlandsby, en perfekt destination til hele familiens sommerferie eller som en del af et weekendophold eller en miniferie i det jydske.

  Hvolris Jernalderlandsby
  Familieferie i Jylland: se udgravningerne og det spændende jernaldermiljø i Hvolris Jernalderlandsby.
 • Jesperhus (30.2 km)

  Tag hele familien med på ferie og besøg ferieparken på Mors, hvor Jungledyret Hugo bor. I Jesperhus Blomsterpark er dyrene fritgående, således at I kan komme helt tæt på dem. Læs mere om ferieparken her: http://www.jesperhus.dk.

  Jesperhus
  Vandhunde i alle aldre vil elske Jesperhus Feriepark
 • Vikingeborgen Aggersborg (43.0 km)

  Vikingeborgen Aggersborg er den største ringborg i Danmark. Den blev bygget af Harald Blåtand i år 980. Borgen blev brugt til at overvåge sejladser mellem Danmark og Norge. Vikingeborgen lå i datidens handelscentrum, hvor handelsskibe mellem Hanherred og Vesthimmerland havde travlt med at transportere varer.

  Vikingeborgen Aggersborg
  Mærk historiens vingesus på Vikingeborgen Aggersborg
 • Thingbæk Kalkminer (47.7 km)

  De berømte Thingbæk Kalkminer åbnede for besøgende i 1935 og er et af Danmarks nok mest særprægede museer under jorden. Det er nemlig her, at Anders Bundgaard udstiller sine gipsfigurer. Tag noget varmt tøj på og start turen ind i de mørke og kølige minegange og nyd de majestætiske kalkgrotter, der har det med at dukke op, lige pludseligt. På Thingbæk Møllegaard har der været brudt kalk i flere generationer, men det var først i 1926, at der reelt blev etableret en mine, hvor der blev brudt kalk frem til 1960. Her måtte den urentable produktion af kalk dog bøje sig for markedskræfterne.

  Thingbæk Kalkminer
  Gå ikke glip af den spændende, men kølige fornøjelse i Thingbæk Kalkminer.
Vis flere

Kort

Hvalpsund Færgekro
Sundvej 87 9640 Farsø

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat