Tag på bilferie i Danmark til Hvalpsund Færgekro

Betaling

Betaling

Gavekort

Hvalpsund Færgekro

Bo lige ved Limfjorden og oplev smuk natur og rig kultur i det nordjyske

 • Restaurant
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Introduktion

Nyd jeres miniferie midt i den danske natur. Hvalpsund ligger ved Limfjorden, og området omkring Hvalpsund Færgekro er præget af skøn natur og charmerende småbyer. Ved at besøge nogle af de mange museer og besøgscentre i området, kan I lære den danske historie og kultur endnu bedre at kende. Mød sæler undervejs på jeres gåtur langs kysten, smag på snapse lavet på snapseurter fra lokalområdet og forkæl jer selv med kulturelle og kunstneriske indtryk. 

Hotellet tilbyder 

Et ophold på Hvalpsund Færgekro er ensbetydende med et ophold midt i den himmerlandske natur i Nordjylland. Udsigten til Limfjorden fra både værelserne og fra restauranten gør et ophold på Hvalpsund Færgekro velegnet til en romantisk weekendudflugt. Der er golfbaner i området og motionscenter på kroen. Det er desuden ikke usædvanligt, at Hvalpsund Færgekro fyldes med musik og dans. Stranden er få minutter væk, og tager I på en spadseretur langs kysten, er der god chance for at se sæler. Der er rig mulighed for at gøre jeres ophold til en aktiv ferie med alle de forskellige seværdigheder, der er at finde i nærheden. Er hele familien med på ferie, ligger Jesperhus Feriepark og Fårup Sommerland ikke meget længere end en times kørsel væk. 

Værelser 

Alle 28 værelser på Hvalpsund Færgekro har udsigt til Limfjorden. Værelserne er enkelt indrettede. Ønsker I terrasse eller balkon, kan dette bestilles for et ekstra tillæg. Morgenbuffet er med i prisen, så I får den bedste start på dagen.

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Stenaldercenter Ertebølle (18.6 km)

  Midt i naturen i Vesthimmerland, og tæt på den berømte køkkenmødding fra jægerstenalderen, ligger Stenaldercentret Ertebølle. Danmarks eneste stenaldercenter byder på unikke oplevelser med fortiden, leg og læring. Centret har fokus på børneaktiviteter, de gode fortællinger og det enestående kultur- og naturlandskab rundt om Ertebølle Hoved.

  Stenaldercenter Ertebølle
  Stenaldercenter Ertebølle har stor fokus på børneaktiviteter og er et oplagt besøgsmåls under en familieferie i Vesthimmerland
 • Jesperhus (30.2 km)

  Tag hele familien med på ferie og besøg ferieparken på Mors, hvor Jungledyret Hugo bor. I Jesperhus Blomsterpark er dyrene fritgående, således at I kan komme helt tæt på dem. Læs mere om ferieparken her: http://www.jesperhus.dk.

  Jesperhus
  Vandhunde i alle aldre vil elske Jesperhus Feriepark
 • Aars (25.5 km)

  Aars' historie er lige så gammel, som den er spændende. For ca. 2000 år siden boede de gæve kimbrere her, og den dag i dag kendes himmerlændingene som Kimbrere. Dette kan opleves på Museumscenter Aars, som rummer mere end 12.000 års arkæologi og kulturhistorie. Byens torve er et smukt skue. De prydes af smukke kunstværker skabt af internationale anerkendte kunstnere som Per Kirkeby, Kirsten Ortwed og Poul Gernes. Byens 1200-tals kirke er også et besøg værd.

  Aars
 • Hvolris Jernalderlandsby (34.4 km)

  Ved Skals Ådal, omkring 17 km nord for Viborg, ligger Hvolris Jernalderlandsby, som er et friluftsmuseum, hvortil der også hører et stort naturområde med en naturlegeplads og små stier, der leder rundt i området. Start med at udforske ´Tømmerlanden´, hvor der er en arkæologisk udstilling med flere af de spændende fund, der er gravet op omkring Hvolris. Her har der boet mennesker helt tilbage til stenalderen for omkring 6000 år siden. Noget af det helt specielle ved Jernalderlandsbyen er, at udgravningerne ligger side om side med de genopbyggede huse og værksteder, og som i dag er en del af det spændende og lærerige jernaldermiljø. I løbet af året afholdes der en række kurser i forskellig oldtidshåndværk og der foregår ligeledes mange aktiviteter i ferierne. Få slebet sværdet og tag turen tilbage i tiden på en rigtig sjov og underholdende måde i Hvolris Jernalderlandsby, en perfekt destination til hele familiens sommerferie eller som en del af et weekendophold eller en miniferie i det jydske.

  Hvolris Jernalderlandsby
  Familieferie i Jylland: se udgravningerne og det spændende jernaldermiljø i Hvolris Jernalderlandsby.
 • Vikingeborgen Aggersborg (43.0 km)

  Vikingeborgen Aggersborg er den største ringborg i Danmark. Den blev bygget af Harald Blåtand i år 980. Borgen blev brugt til at overvåge sejladser mellem Danmark og Norge. Vikingeborgen lå i datidens handelscentrum, hvor handelsskibe mellem Hanherred og Vesthimmerland havde travlt med at transportere varer.

  Vikingeborgen Aggersborg
  Mærk historiens vingesus på Vikingeborgen Aggersborg
 • Thingbæk Kalkminer (47.7 km)

  De berømte Thingbæk Kalkminer åbnede for besøgende i 1935 og er et af Danmarks nok mest særprægede museer under jorden. Det er nemlig her, at Anders Bundgaard udstiller sine gipsfigurer. Tag noget varmt tøj på og start turen ind i de mørke og kølige minegange og nyd de majestætiske kalkgrotter, der har det med at dukke op, lige pludseligt. På Thingbæk Møllegaard har der været brudt kalk i flere generationer, men det var først i 1926, at der reelt blev etableret en mine, hvor der blev brudt kalk frem til 1960. Her måtte den urentable produktion af kalk dog bøje sig for markedskræfterne.

  Thingbæk Kalkminer
  Gå ikke glip af den spændende, men kølige fornøjelse i Thingbæk Kalkminer.
 • Rold Skov (46.1 km)

  Rold Skov er Danmarks største skov. Den giver med sine 8000 ha mulighed for masser af oplevelser af forskellig karakter. Selvsagt byder skoven på en masse fine vandreture, tag f.eks. rundt om Store Økssø. Rold Skov er et sandt mekka for MTB ryttere, da der findes ruter i forskellig sværhedsgrad og længde. Også ridning i den store skov er populært. Der er også en skøn naturlegeplads, Røverknolden, som indbyder til både leg og hygge. I gamle dage kunne det være helt farligt at besøge stedet. Legendariske røvere som Bette Fanden, Long Ajes, Lorentz Nielsen og Petronillen holdt nemlig skarpt øje med kroen, og når gæsterne på vej hjem drog gennem Rold Skov, slog røverne til. Men gudskelov hører røverierne i skoven fortiden til og i dag er det kun legenden, der lever samt de flotte statuer til minde om de fire røvere.

  Rold Skov
  MTB ruter og historier om legendariske røverer, Rold Skov har det hele.
Vis flere

Kort

Hvalpsund Færgekro
Sundvej 87 9640 Farsø

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~13 år i ekstra opredning 50% rabat