Tag på miniferie til Ibis Budapest City Hotel

Betaling

Betaling

Gavekort

Ibis Budapest City Hotel

Oplev Budapest - én af Europas smukkeste hovedstæder – fuld af oplevelser.

 • 1.300 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.275 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.100 km fra Rostock, Tyskland
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Elevator

Om hotellet

Ibis Budapest City Hotel ligger midt i Ungarns hovedstad med langt størstedelen af byens seværdigheder lige i nærheden. F.eks. ligger det livlige teaterdistrikt ”Budapest Broadway” blot 1 km. fra hotellet og den berømte flod Donau ligger kun 2 km. fra hotellet

Hotellet tilbyder

I hotellets moderne morgenmadsrestaurant, kan I starte dagen med en indbydende morgenbuffet der kan give energi til en lang dag fyldt med oplevelser i den spændende storby. Der ligger flere restauranter lige om hjørnet fra hotellet hvor I kan nyde frokost og aftensmad. På hotellet er der også en bar der tilbyder både drinks og snacks. Der er mulighed for at medbringe hund mod et gebyr. Hotellet tilbyder privat indendørs parkering og fri adgang til trådløst internet. Hotellet er åbent 24 timer i døgnet. 

Værelser

Hotellet har 84 moderne og hyggelige værelser, alle indrettet med aircondition, radio, TV og eget toilet/bad. Hotellet råder også over 2 handicapvenlige værelser. Værelserne kan bestilles, enten med én stor dobbeltseng eller med to komfortable enkeltsenge, alt efter behov. Det er ikke tilladt at ryge på nogle af værelserne. 

Bemærk at

Special offers skal bestilles minimum 15 dage før ankomst.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Synagogen i Dohany Utca (1.1 km)

  Synagogen i Dohany Utca er den næststørste synagoge i verden. Bygget i det 18. århundrede og giver en idé om de kulturelle rettigheder som rige jøder havde dengang. De dobbelte kuple er dekoreret med kramiske flier og indvendigt er der mere end 3.000 pladser i synagogen, og lidt underligt er der også både et orgel og en prædikestol, hvilket man normalt forbinder med den kristne tro. I den forstand er synagogen ret speciel, også da dele af bygningen vender mod øst. Synagogen var under 2. Verdenskrig del af den jødiske ghetto i Budapest og der var omkring 70.000 mennesker der levede i ghettoen i og omkring synagogen. Der er også en kirkegård samt et Holocaust mindesmærke som forestiller et grædende piletræ med navnene på dem der ikke overlevede denne frygtelige tid.

  Synagogen i Dohany Utca
  Synagogen var del af den jødiske ghetto i Budapest
 • Parlamentet i Budapest (3.7 km)

  Det fantastiske Parlament i Budapest er nærmest ikke til at slippe uden om, og det er nok en af de mest kendte bygninger i Ungarn. Det tog nitten år at bygge det og byggeriet blev påbegyndt i 1885. Der var i gennemsnit 1.000 bygningsarbejder der arbejdede på projektet i døgndrift, og i dag står det prægtigt med sine 18.000 kvadratmeter plads, 268 meter i længde og 96 meter højt. Landets Kronjuveler gemmes i det berømte Cupola-værelse, flankeret af statuer af de ungarske konger. Alle værelserne i parlamentet er udsmykket i guld og dekoreret med røde fløjlstæpper. Få fat i en officiel Budapest-guide, der kan vise de vigtigste seværdigheder frem.

  Parlamentet i Budapest
  Det ungarske Parlament
 • Vajdahunyad-slottet (3.2 km)

  Vajdahunyad-slottet ligger i byparken, Városliget, i Budapest. Det er opført mellem 1896 og 1908 og er bygget efter et projekt af arkitekten Ignác Alpár. Oprindeligt var slottet bygget af pap og træ til tusindårsudstillingen i 1896, men da det var så populært blev det efterfølgende opført i sten og mere holdbare byggematerialer. Slottet er en delvis kopi af Hunyadslottet i Transylvanien i Rumænien, men slottet er også bygget i mange andre forskellige arkitektoniske stilarter, både barok, romansk, gotisk, og renæssance.

  Vajdahunyad-slottet
  Vajdahunyad-slottet
 • Kædebroen i Budapest (2.9 km)

  Tag på bilferie til Ungarn, og oplev den smukke hovedstad Budapest. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie, og så er det bare med at komme i gang med at udforske hovedstaden. Start med den berømte kædebro i Budapest er et af byens absolutte vartegn og helt store seværdigheder. Den blev bygget i 1849 på foranledning af grev István Széchenyig og blev den første permanente bro over floden Donau mellem de to byer Buda og Pest. Broen er også opkaldt efter greven og har haft stor indflydelse på udviklingen af byen, både økonomisk og kulturelt. Broen blev stærkt beskadiget under 2. Verdenskrig men blev genopbygget og genåbnet i 1949. Kædebroen er en af Budapests største seværdigheder og bestemt et besøg værd! Kør-selv til Budapest og få jer en familieferie fyldt med oplevelser. Find billige ferier hos Risskov Bilferie.

  Kædebroen i Budapest
  Den berømte kædebro stod færdig i 1849.
 • Budapest Zoo & Botaniske Have (3.2 km)

  Find en billig sommerferie sydpå i Ungarn hos Risskov Bilferie og oplev det smukke land i egen bil. Budapest har meget at byde på og her er deres Zoologiske Have bestemt et besøg værd og en rigtig dejlig oplevelse for hele familien. Mød elefanterne, isbjørnene, løver, giraffer, edderkopper, krokodiller, frøer og aber. Børnene kan også komme tæt på de mere fredelige dyr og klappe dem. Der er forskellige dyrehuse til de specifikke dyr, husk at besøge flagermusene på anden sal, hvor de alle sammen hænger. Find billige miniferier eller et billigt hotelophold i Budapest hos Risskov Bilferie.

  Budapest Zoo & Botaniske Have
  Budapest Zoo er en dyrerig oplevelse
 • Kongepaladset (5.1 km)

  Tag på et biligt weekendhold for hele familien til Budapest og oplev Ungarns smukke hovedstad som har meget at byde på. Besøg Kongeslottet, eller Budavari Palota, som også er et nationalsymbol i Ungarn der i dag benyttes af Præsidenten og som også er på UNESCOs Verdensarvsliste. Byggeriet startede i det 12. århundrede og de historiske stilarter har derfor også sat deres præg på den prægtige bygning. Slottet huser to museer samt Nationalbiblioteket. Besøg også den spændende labyrint på slottet, som ligger i en hule som igen er en del af en meget større grotte. Her afholdes der også udstillinger, så træd endlige nærmere ind i mørket og oplev hulens mysterium på en regnfuld og våd dag. Find en billig familieferie og billige hotelophold hos Risskov Bilferie og kom afsted til Ungarn i helt eget tempo.

  Kongepaladset
  Budavari Palota benyttes af Ungarns Præsident.
 • Széchenyi-badet (3.5 km)

  Széchenyi-badet er et stort og meget flot badeanlæg som ligger i den store folkepark Varosliget, tæt på centrum af Budapest. Det prægtige termalbad er fra slutningen af det 19. århundrede og er også næsten lige blevet helt renoveret. Det er et af de største spa-komplekser i Europa og tilbyder flere rekreationsmuligheder samt aktiviteter for børn i alle aldre. Nyd de udendørs varmtvandsbassiner, hvor der også kan spilles skak og så er der selvfølgelig også både varme saunaer samt koldtvandsbassiner til at køle sig lidt ned efter saunaen. Det helbredende vand kommer fra 1.250 meters dybde og har en temperatur på omkring 75 grader, når det når op til overfladen. Der er 15 forskellige bassiner og flere forskellige kilder også med forskellige helbredende effekter. Der er også dampbad og så tilbydes der forskellige velvære-tjenester og behandlinger som mudder- eller kulsyreholdige bade, nakke- og rygmassagebrusere, og det vil næsten ingen ende tage. Tag hele familien med i dette pragfulde spa, og kom ud som nye mennesker.

  Széchenyi-badet
  Det imponerende Széchenyi spa og bad er det perfekte sted for afslapning i Budapest
 • Tropicarium Budapest (13.4 km)

  I udkanten af Budapest ligger Centraleuropas største saltvand akvarium, Tropicarium. Her finder I hundredvis af dyr - eksotiske fugle, aber, fisk, herunder ungarske arter og tropiske fisk, hajer, alligatorer og andre krybdyr - der lever i genskabte naturlige habitater. Akvariet dækker et areal på mere end 3.000 kvadratmeter.

  Tropicarium Budapest
Vis flere

Kort

Ibis Budapest City Hotel
Akácfa u. 1-3, 1072 Budapest

Priser fra 949,-

Spar op til 40,-