Storbyferie på ibis München City Ost

Dansk | DKK

ibis München City Ost

Bo tæt på centrum i den smukke bayerske hovedstadsby

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Tæt på Ostbahnhof
 • En af verdens smukkeste byer
 • Døgnåben reception og bar
306,-
2~6 dage fra
319,-

Ophold med morgenbuffet

Magiske München

2 dage
Kun 319,- / God pris!
SPAR
3 dage
Kun 599,- / God pris!
SPAR
4 dage
Kun 869,- / spar op til 166,-
SPAR
5 dage
Kun 1.149,- / spar op til 231,-
SPAR
6 dage
Kun 1.419,- / spar op til 306,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

2 dage inkl.

 • 1 overnatning
 • 1 x morgenbuffet
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum
 • Nær offentlig transport
Risskov Pakken

Tag på en herlig storbyferie i den smukke bayerske hovedstadsby, München, med et billigt hotelophold på Ibis München City Ost. Her har I en rolig og bekvem base i den østlige del af byen, med let og hurtig adgang ind til centrum via gode offentlige transportmuligheder.

Hotellet tilbyder

Hotellet er ganske nyt - bygget i 2015 - og tilbyder et perfekt udgangspunkt for både for turister og forretningsrejsende. Indretningen er enkel, moderne og stilfuld, og hotellet er ’ALLSAFE-certificeret’, hvilket vidner om en høj standard i forhold til en række hygiejnemæssige aspekter.

München er én af verdens smukkeste byer, og med base på dette hotel har I alletiders udgangspunkt for, at opleve alle herlighederne som tæller alt lige fra butikker, slotte og kirker til museer og gallerier. Når I tager på sightseeing er det oplagt, at starte ved det berømte bytorv, Marienplatz, og så tage videre derfra.

Tilbage på hotellet er den store terrasse et helt ideelt sted at slappe af, og nyde en rolig stund mellem oplevelserne.

Hver morgen kan I stå op og nyde en herlig omgang morgenmad, som tilbyder et omfattende udvalg. Der serveres ikke aftensmad på hotellet, men der findes en hyggelig loungebar, som er åben hele døgnet, og som serverer lette snacks og sofistikerede drinks i en afslappet atmosfære.

Der kan parkeres ved hotellet mod et gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 167 enkle og komfortable værelser, og der findes både enkeltværelser og dobbeltværelser. Alle hotellets værelser er indrettet med eget bad og toilet, og udstyret med justerbar air condition, behagelige senge, skrivebord og fladskærms-TV.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelset med en seng i det nye "sov-let" koncept. Værelset har air conditioning, gratis WIFI og et fladskærms TV. Det er med ensuite badeværelse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Dobbeltværelse med 160 cm bred seng i et nyt "sov-let" koncept. Værelset har air conditioning, gratis WIFI og et fladskærms TV. Det er med ensuite badeværelse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

775 km fra
Rostock, Tyskland
925 km fra
Puttgarden, Tyskland
950 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Julemarked i München (4.4km)

Julemarkedet i München er med sine 20.000 kvadratmeter et magisk sted for juleelskere, som gerne vil nyde varme drikke og lokale specialiteter. Her kan man både nyde glühwein og traditionel bratwurst. De mere end 100 boder imponerer også med trelegetøj, honningkager og andre produkter, som hører julen til. Det er et perfekt udflugtsmål for både store og små, som gerne vil tage på en miniferie eller kør-selv-ferie til et julemarked i Tyskland.


Münchner Residenz (4.5km)

Lidt nord for Marienplatz ligger Münchner Residenz. Det er det største slot, lokaliseret i en by i hele Tyskland. Slottet har været sæde for de bayerske hertuger, fyrster og konger og blandt de mest berømte bygninger er ”Königsbau” hvor statskassen i dag har hjemme og festsalen hvor den store koncertsal ”Herkulessaal” hører under.

Theatinerkirche (5.3km)

Theatinerkirche, hedder oprigtigt ´Stiftskirche St. Kajetan´ og ligger lige over for Residenz. Den smukke italienskbarokke kirke blev opført mellem 1667 og 1675, men det tog lige hundrede år længere før den flotte facade og de to tårne på henholdsvis 65 meter blev færdigbygget. Men de hundrede år fik også betydning for netop facaden, som blev bygget i rokokostil. Indvendigt er det lyse barokinteriør en fryd for øjet og kontrasten mellem det udvendige og indvendige af kirken skal opleves på nært hold.

Selve kirken blev næsten ødelagt under de allieredes bombardementer, men blev genopbygget igen, lige efter krigen og stod næsten færdig igen i 1955.

Schloss Nymphenburg (15.1km)

Nymphenburg slottet er et barokslot der ligger nordvest for München. Det smukke slot ligger midt på slotspladsen omgivet af skovområder, små søer og en landskabshave. Indvendigt byder slottet på tronsale og guldbelagte vægge. Slottet blev oprindeligt opført i italiensk stil i 1674 af kurfyrsten Ferdinand Maria af Bayern. Slottet blev med tiden udvidet og snart var slotsparken også blevet en kæmpe seværdighed.

Tag turen ud til Nymphenburg slottet og oplev ægte overdådighed i skønne naturlige omgivelser, en visuel og historisk oplevelse for hele familien.

Siegestor (5.4km)

München triumfbuen er bestemt et blikfang, især når mørket falder på og triumfbuen bliver oplyst. Den flotte bue er 21 meter høj og 24 meter bred og ligger mellem Ludwig Maximilian Universitetet og Ohmstraße.

Det var et værk, som blev bestil af Kong Ludwig I af Bayern og designet af Friedrich von Gärtner. Triumfbuen blev færdigbygget i 1852 og skulle være et monument for den bayerske hærs heltemod.

Triumfbuen blev svært beskadiget under 2. Verdenskrig, men blev genopbygget igen. I dag er det et fredsmonument, der skal minde os alle om freden, for, som der står på bagsiden af triumfbuen: "Dem Sieg geweiht, vom Krieg zerstört, zum Frieden mahnend", "Dedikeret til sejr, ødelagt af krig, med ønsker om fred".

Marienplatz (5.5km)

Tag på en billig bilferie i Tyskland og besøg den smukke by München. Marienplatz er Münchens centrale bytorv og har faktisk været det siden 1158. Her ligger bl.a. det nye rådhus med sit verdensberømte klokkespil, som kan høres tre gange om dagen. I finder også det flotte fiskespringvand der står som symbol på torvets fortid som en markedsplads. Ikke mindst er torvet berømt for sit fantastiske julemarked, Christkindlmarkt, der finder sted hvert år 3 uger før jul. Skulle I være i nærheden i disse dage, må I ikke gå glip af dette.

Pinakothek (5.5km)

München lægger grund til nogle af de bedste kunstmuseer i hele Tyskland. Spredt ud over tre Pinakoteker, placeret på Königsplatz, tæt ved centrum, ligger ´Pinakothek der Moderne´, som blandt andet udstiller tyske ekspressionister.

Alte Pinakothek blev bygget færdigt i 1836, og er især berømt for sin enorme samling af tysk kunst fra det 14. - 16. århundrede. Der er også en spændende samling af Europæisk kunst, der strækker sig fra 1400 til 1800 som blandt andet indeholder verdens største samling af kunstneren Rubens, nemlig 62 uvurderlige mesterværker.

Neue Pinakothek repræsenterer en blanding både ældre og nyere af det nye og ældre med værker af Botticelli, Raphael, danske Bertel Thorvaldsen, Degas, Rottmann, Monet og mange andre berømte kunstnere.

De tre Pinakoteker har tilsammen den største samling i verden af tyske malere.

Tierpark Hellabrunn (7.5km)

Dyreparken i München blev oprettet helt tilbage i 1911, som verdens første ”Geo-zoo”, hvor dyrene er opdelt efter geografi. Hellabrunn er ikke en traditionel zoologisk have, men snarere et naturreservat, hvor dyrene har god plads og mulighed for at udfolde sig. På vej ”Verden rundt” gennem dyreparken, vil I møde en lang række spændende dyr, lige fra tropiske slanger og marabou storke, til sibiriske tigre, isbjørne og pingviner.

Olympiske Park (11.5km)

De Olympiske Lege, der blev afholdt i München i 1972, må desværre nok siges, at høre til en af de olympiske begivenheder, vi nok kunne have været foruden. Det var her at 11 israelske sportsudøvere blev taget som gidsler og siden dræbt af den palæstinensiske terrororganisation Sorte September.

Det betyder dog ikke, at bygninger fra legene er mindre interessante at se. Besøg det imponerende olympiske anlæg, tag en tur op på taget, eller prøv den ´Flyvende ræv´, som nok kan få de fleste til at gispe. En skøn tur, der egner sig for hele familien.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Gasthof zum Kirchenwirt

Tag på cykeltur i smuk natur

Salzburgerland

Dejlige dage i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink + frugt på vær.
 • 1 dags cykelleje
 • Adgang til wellnessafdeling

497,-
Kun
1.869,-

Vis kort

Tilbud syd for Salzburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Hotel Waldfriede

Fantastisk beliggenhed i alperne

Tyrol

Bjergby i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 x velkomstdrink
 • 10 EUR voucher (wellness behandlinger)

Kun
2.169,-

Vis kort

Moderne wellnesshotel i Tyrol

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~1.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 2~5.99 år i ekstra opredning 80% rabat
 • Barn 6~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 10% rabat