Familieferie på IFA Schöneck Hotel & Ferienpark

Betaling

Betaling

Gavekort

IFA Schöneck Hotel & Ferienpark

Familieferie i ferieparadis med stort badeland, wellness, legeland og meget mere.

 • 725 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 700 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 550 km fra Rostock, Tyskland
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Indendørs swimmingpool

Hotellet

Velkommen til det totale ferieland. IFA Schöneck Hotel & Ferienpark er et mægtigt feriecenter, der ligger i det østlige Tyskland, nærmere betegnet i delstaten Saschen i Vogtland. Denne enorme og imponerende Feriepark har simpelthen alt, når det kommer til at være god ved sig selv og samtidig have masser af aktiviteter at underholde sig med i løbet af dagen. 

Hotellet tilbyder

IFA Schöneck Hotel & Ferienpark er en kæmpe feriepark proppet med sjove oplevelser og vilde aktiviteter. Her er der tænkt på både de voksne, forældrene og, det skal ikke være nogen hemmelighed, BØRNENE; ja, med stort. Her venter der et hav af sjove udfordringer, både indendørs og udendørs for ikke at tale om det store Aqualand, udendørs pool, wellness og spa, udflugter, ski, sport, udlejning af cykler og en super venlig betjening i receptionen, hvor der er hjælp til at finde rundt i de mange udbud, som hotellet tilbyder.

Restauranter

Der er ikke mindre end fire restauranter i den store feriepark. Restaurant Pfau serverer lokale og internationale delikatesser i elegante omgivelser. Restaurant Bella Vista vægter det tyske og internationale køkken, og der følger en smuk panoramaudsigt med til middagen. PPS-Restaurant (Pizza-Pasta-Steak-Restaurant) byder på middelhavshavsretter med pasta, friske salater, pizza samt mexikanske retter. Restaurant Volgtlandblick bruges hovedsagligt, når der afholdes konferencer.

Wintergarten har med sin dæmpede belysning skabt en intimt og hyggelig atmosfære. Nyd en øl i baren eller ved et af bordene i haven. Når vejret er godt, åbnes der op for terrassen, hvor der også er servering. Bier-und Whisky-kontor er en pub, hvor der ikke mangler hverken øl, 24 forskellige øl-typer, eller whisky for den sags skyld, med 32 forskellige gyldne dråber at vælge imellem. 

Aqua World, wellness & skønhed  

I hotellets Aqua World er der fart over feltet, når turen går ned ad de vilde vandrutsjebaner, gennem det 65 meter lange rør, eller med fuld gas ned af Vildvandsrutsjebanen. Prøv bølgebasinet eller besøg den mystiske grotte med ægte subtropisk vegetation og klippelandskab. Der er også et stort opvarmet udendørs svømmebassin. Slap af med lidt solbadning i liggestolene eller prøv lidt vandgymnastik, der kræver lidt mere end det ser ud til. Skulle solen være dækket til, så er der også et solarium, hvis der skal lidt ekstra farve med hjem.  

Slap af i sauna-området, der både har finsk sauna, eukalyptus sauna samt dampbad og et herligt område til at slappe af efter en nedkølende dukkert i bassinet. Der er også et wellness-område, hvor der tilbydes forskellige typer massage, Lomi Lomi, hot-stone og Hawaii massageterapi med aromaterapiolier og varme sten. Prøv lidt Stempelmassage med urter, og så er der klassikeren, russisk honningbehandling, som måske lyder lidt klistret, men hvor honningen renser huden og giver den ny glans.  

Hovedattraktionen i hotellets wellness-område er uden tvivl deres Fiske Spa; dyp hænder og fødder i lunkent vand og så kommer de små Garra Rufa fisk frem og trimmer både fødder og hænder for døde hudceller, giver en kosmetisk behandling, der samtidig gør huden blød og smidig. Der er en meget høj hygiejne og alt bliver rengjort og steriliseret.  

Der er også en frisør, Sallys Frisør & Beauty Lounge, hvor det også er muligt at få Brainlight behandling.

Indendørs aktiviteter

Hvad angår indendørs aktiviteter er IFA Schöneck Hotel & Ferienpark et rent slaraffenland, hvor der kan både bowles og spilles tennis samt quash. Så er der også et fitness-center med masser af træningsmaskiner, så det er bare med at komme i gang. 

Der er også et Fritidscenter beregnet til de nysgerrige og aktive. Der er en Jungle Soft klatrevæg, bløde legoklodser, AirHockey, bordfodbold, spillemaskiner, billiard, og til gamerne er der tre Xbox-Kinnect konsoller koblet op til 54" skærme, prøv en omgang fodbold, boksning, volleyball og en masse andre sjove spil som Kinect Adventures byder på.

Tag på en rejse gennem tid og rum i Rumstationen, og bliv slynget ud til en fjern planet hvorfra turen går videre med rumskibet Voyager, en utrolig spændende og meget betagende filmrejse, der også bevæger sig.

Trendsport Halle er et indendørs alternativ, der byder på en masse sjov med blandt andet elektriske og fjernstyrede biler. Der kan også skydes med bue og pil, og skulle der stadigvæk være kræfter tilbage, så er Hoppeborgen et godt sted at gå amok. Der arrangeres ture med SegWay, der er elektriske tog og en elektrisk klatrevæg – en ting er sikkert, det går ikke stille for sig i Trendsport Halle.

Udendørs aktiviteter

Prøv bungee-trampolinen, eller bare det at være vægtløs i et kort øjeblik, i et kontrolleret hop på op til 6 meter, en sjov oplevelse for hele familien, men husk, én ad gangen. Eller hvad med en tur i svævebanen, som ligger tæt på hotellet. 

Tag en tur på ´golfbanen´, en 9-huls green,  og øv dig i golfspillets alfa&omega, at få bolden i hul, i så få slag som muligt. En sjov oplevelse, der også gemmer på flere berømte overraskelser. IFA Schöneck Hotel & Ferienpark har selvfølgelig også et multisportscenter, hvor der arrangeres forskellige sportsbegivenheder som fodbold, basketball, volleyball, hockey og tennis, det vil bare ingen ende tage.

Der kan lejes cykler på hotellet, og det kan varmt anbefales at gøre brug af det tilbud,da der er over 130 km cykelruter i området. Det gælder også for vandreentusiasterne, der kan udforske det charmerende Vogtland, hvor alle årstiderne har noget specielt at vise frem. Der er 120 km vandrestier og især ruterne, der er to, der går rundt om IFA Schöneck Hotel & Ferienpark er populære.

Værelser

Værelserne har alle badeværelse med bruser og hårtørrer samt toilet. Der er også installeret satellit-tv samt en direkte telefon. Størrelserne varierer i størrelsen 24 - 27 kvadratmeter. Alle værelserne er hyggeligt og praktisk indrettet, og der er samtidig også god plads.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 0,60 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Der er gratis adgang til hotellets Aqua World 2 timer dagligt. Ønsker I at benytte Aqua World yderligere, kan adgang købes direkte på hotellet.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling

Værd at se

 • Skiwelt Schöneck (0.3 km)

  Om vinteren sner det i Vogtland, og derfor byder området om vinteren mange skioplevelser til hele familien. Langrendsløberne har gode muligheder for at slå sig løs på de 25 km spor, der leder gennem snedækkede skove som Vogtlandwald omkring Hohe Reuth. Nyd en frokost i en af de hyggelige restauranter, der ligger på ruten – uden mad og drikke duer helten ikke! Der er selvfølgelig også bakker, og de tre skilifte står klar til at fragte gæsterne videre op til den 750 meter lange skibakke, Hohe Reuth, samt en skilift, der fører til en 500 meter lang Backdrop-bakke. Der er også lifte til de helt små og selvfølgelig er der alle former for undervisning, både til store og små - det kan godt betale sig, hvis det er første gang, at skiene skal afprøves. Spænd snowboardet på snestøvlerne og kast benene ind i Skiwelt Schöneck Fun Park i Streugrün, hvor der både carves og cruises. De forskellige forhindringer placeret i Snowboardparken, Downbox, Bomb, Quater, Jibbox, for blot at nævne nogle enkelte, gør det endnu mere udfordrende og sjovt at høvle banen igennem.

  Skiwelt Schöneck
  Skiwelt Schöneck er et oplagt resort for en skiferie i Tyskland om vinteren
 • Zigarren- und Heimatmuseum (2.1 km)

  Hvordan rulles cigarene, hvorfor er den snoet? Få svar på alle spørgsmålene på det lille Cigar og bymuseum. En bygning fra 1834, som i dag huser både bymuseet, en café samt turistinformation. Før i tiden fungerede huset som et hospital, hjem for hjemløse, suppekøkken og senere som både vandrehjem og børnehave, en virkelig kulørt historie. Bliv derfor klogere på cigarer og oplev den specielle bygning der har lagt tag til så mange forskellige beboere.

  Zigarren- und Heimatmuseum
  Lær alt om cigarer på Zigarren- und Heimatmuseum.
 • Bikewelt Schöneck (1.9 km)

  Tag på aktiv ferie i Tyskland og tag cyklerne med. Bikewelt Schöneck byder på et stort netværk af cykelstier, der tæller over 130 km tilsammen. Der er et væld af ruter med seje nedkørsler og god plads til Freeriders i Bikewelt Schöneck. For cykelentusiasterne er der meget af hvert at vælge imellem og gode muligheder for at få lidt km i benene. Tag på ferie med børn og find et børnevenligt hotel i området og nyd tiden sammen. 

  Bikewelt Schöneck
 • Musik- og Vintersportsmuseet (11.0 km)

  Besøg det lille charmerende museum, der kombinere musikken og vintersport. En lidt særpræget sammensætning, men der er både hjerte og sjæl i alt hvad der sker på det lille museum. Oplev skisportens spæde start og se hvordan instrumenter bliver bygget. Et besøg der både er lærerigt og underholdende for hele familien.

  Musik- og Vintersportsmuseet
  Se de mange spændende fotos i Musik- og Vintersportsmuseet
 • Tysk Rumfartsmuseum (17.5 km)

  Videnskaben har det med at fascinere, og det gælder også bemandede rumflyvninger. Få den utrolige historie om rumflyvning i ´Deutsche Raumfahrtausstellung´ og kom helt tæt på luftfartsindustriens specialudstilling i Morgenröthe-Rautenkranz. Et af højdepunkterne ved besøget er turen i MIR´s træningsmodul, som er ca. 10 meter lang og giver besøgende et eksklusivt indblik i hvordan kosmonauterne lever. Lær om alt fra rumflyvningens spæde start til nutidens avancerede løfteraketter.

  Tysk Rumfartsmuseum
  Besøk den spennende utstillingen om romfart
 • Miniaturschauanlage & botanischer Garten Adorf (19.3 km)

  Den smukke botaniske have, Adorf, er en skøn lille afbrækker og det kan bestemt betale sig at tage familien under armen. Se de smukke miniature bygninger der forestiller forskellige slotte i virkeligheden og nyd samtidig de mange smukke blomster og træer i det herlige og velplejede grønne anlæg.

  Miniaturschauanlage & botanischer Garten Adorf
  Se de utrolige efterligninger i størrelse XS
 • Erzgebirge (50.1 km)

  Hold billig sommerferie i Europa og tag på opdagelse i bjergkæden Erzgebirge, som danner grænsen mellem Sachsen i Tyskland og Böhmen i Tjekkiet. Bjergområdet har fået navnet Erzgebirge fra ordet "Erz", som betyder "malm", fordi bjerggrunden er rig på forskellige metalholdige mineraler. Lige siden middelalderen har disse mineraler gjort området til et af Europas vigtigste indenfor bjergværksdrift. Erzgebirge er også kendt for den stolte tradition indenfor træskærerarbejde og træsnitteri, særligt i forbindelse med julerelaterede figurer. Räuchermänn, nødeknækkere og pyramider er kendte produkter, som sælges for store beløb i hele verden. I byen Seiffen, lige nord for den tjekkiske grænse, er der flere museer herom. Bestil et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og tag på en kør selv ferie.

  Erzgebirge
 • Ulve Gruben (Vlčí Jámy) (51.6 km)

  En helt speciel seværdighed i vente. Ulve Gruben er to kløfter, som er meget imponerende! Området er egentlig en gammel mine, hvor de gamle hulrum er kollapset, og dermed har dannet de imponerende kløfter. Bestemt et besøg værd, hvad enten I er til et flot skue eller vil vandre i det omkringliggende område.

  Ulve Gruben (Vlčí Jámy)
  Ulve Gruben er to kløfter, som er meget imponerende.
Vis flere

Kort

IFA Schöneck Hotel & Ferienpark
Hohe Reuth 5, 08261 Schöneck/Vogtland

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~7 år i forældres seng 100% rabat
Barn 7~13 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 13~14 år i ekstra opredning 30% rabat