Kør-selv til IKEA Hotell med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

IKEA Hotell

Bo i IKEAs hjemby og oplev Småland og Sydsverige på bilferie med familien

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Besøg verdens eneste IKEA hotel i Älmhult
 • Ny bygning med friske og moderne værelser
 • Besøg IKEA museet og nyd det smukke landskab
492,-
3~4 dage fra
649,-

Ophold i IKEAs fødeby

Besøg IKEA hotellet

3 dage
Kun 649,- / spar op til 305,-
SPAR
4 dage
Kun 939,- / spar op til 492,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
 • Moderne værelser
Risskov Pakken

Midt i Älmhult ligger det moderne og hyggelige IKEA Hotell, og navnet lyder da også ganske bekendt. Omgivelserne er med til at gøre stedet helt unikt med små badesteder og de let genkendelige røde hytter med hvide gavlbeklædninger midt i Småland omgivet af en flot og smuk natur, der er med til at gøre jeres ophold til noget helt specielt.

Hotellet tilbyder

IKEA startede som et postordrefirma og åbnede i 1958 sit første IKEA stormagasin i Älmhult, hvor der nu er over en million besøgende kunder hvert år. Hotellet ligger lige overfor det ikoniske stormagasin og er selvfølgelig et IKEA hotel, udelukkende indrettet med netop det, som har været IKEAs store succes – deres møbler og indretningstilbehør. Hotellets medarbejdere er også klar til at gøre hvad de kan for at gøre jeres ophold så behageligt som muligt.

Hotellets restaurant er indrettet i skandinavisk stil og der serveres andet en svenske kødboller og laks. Start dagen med morgenmadsbuffeten, mandag til fredag, undtagen i ugerne 26 - 33 og prøv også deres udsøgte middagsretter, som serveres på alle ugens dage.

IKEA blev grundlagt af Ingvar Kamprad i 1953 og er faktisk en forkortelse for 'Ingvar', 'Kamprad, 'Elmtaryd og 'Agunnaryd'. Men han er ikke den eneste kendte i området. Carl von Linné blev født i 1707 i Råshult, og i dag er hans fødehjem lavet et museum og et kulturområde, hvor I kan få jer en kop kaffe og nyde en kage i Havecaféen før I begiver jer ud på en spadseretur på de velplejede stier i det svenske landskab fra det 18. århundrede. Anlægget er åbent fra maj til september og byder på en oplevelsesrig dag for både voksne og børn.

Hotellet ligger ikke langt fra IKEA museet, som vi varmt kan anbefale et besøg. Men måske vil I hellere vil ud i naturen og spille lidt golf, fordi så ligger der en golfklub i Älmhult kun 4 km. fra hotellet. Nordvest for Älmhult ligger 'Sjöriket', som er et herligt område med mange mindre søer. Her ligger også Ljungby med det sjove 'Sagomuseum', hvor der fortælles spændende historier om nisser, trolde og jætter – for bare at nævne nogle af de mystiske væsner, som 'bor' i Småland og på Sagomuseet. Ellers kan I tage på kanotur med familien på en de mange søer og floder, eller hoppe i vandet og nyde en afsvalende dukkert på en varm sommerdag.

Nordøst for Älmhult ligger 'Glasriket' der gemmer på en magisk verden af glas, mad og skøn natur. Køb et 'Glass Pas' og få gode rabatter på årets julegave eller fødselsdagsgaver. I kan også lære at blæse glas og få jeres designede glasmesterværker med hjem!
Omkring 70 km nordøst for Älmhult ligger byen Växjö, som også har en meget spændende historie. Besøg Kronobergs fæstningen, som blev bygget i det 15. århundrede og som ligger lidt uden for byen. I kan også lægge vejen forbi 'Emigranternes Hus', som er et museum der blandt andet også forsker i den svenske emigration til Amerika samt de mere nutidige udvandringer fra forskellige lande i verden.

Der er gratis parkering på hotellet og selvfølgelig også gratis internetadgang til hotellets gæster.

Værelserne

IKEA Hotell har dejlige og bekvemmelige værelser med en hyggelig belysning. De er alle indrettede med eget badeværelse med bad, håndvask og toilet. Der er også TV og internet på alle værelserne. Det er ikke muligt at få senge til enkeltpersoner, men dobbeltværelserne har en 160 dm bred seng.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

130 km fra
Helsingborg, Sverige 
190 km fra
Øresundsbroen
240 km fra
Göteborg, Sverige

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Skinnecykler (29.8km)

Lej en skinnecykel i Strömnäsbruk og oplev naturen fra en helt ny vinkel fra skovens togskinner. Medbring jeres egen picnic kurv og tag en frokostpause undervejs. Korterere ture tilbydes mellem Strömnäsbruk og Traryd. Det er muligt at cykle med egen kraft på sporene eller hoppe på et tog, hvor I kan nøjes med at koncentrere jer om naturen.

Smålandets Elgsafari (42.5km)

På elgsafari i Småland kan I opleve alt fra elge, amerikanske bisoner og geder på nært hold. I kan enten køre rundt på egen hånd i bil eller tag på et særligt elgsafaritog, der tager rundt i landskabet inden for elgeindhegningen. Gården er fra 1700-talet, med tilhørende flot natur og en eventyrlig elgsafari for de små. I gården egen café, Café Smålandet kan I smage på pølser lavet på elgekød eller nyde vafler og børnene kan lege med gårdens geder.

Cykelruten Åsarundan (44.2km)

For jer som er ude efter en aktiv ferie kan Åsarundan anbefales. Det er en 30 km lang rute, der tager jer forbi skove, vandløb og idylliske søer med et utal af seværdigheder langs ruten. Markarydas ældste hus (Brattatorpet), Ulvsbacks Præstegård og Gräddhyllans Lantcafe er steder, vi kan anbefale at stoppe op. Ruten passer perfekt til jer, som er ude efter en kombination af herlige små skovveje og små bakker.

Wittsjö Golfklub (44.3km)

Wittsjö Golfklub byder på golfbaner egnet til både begyndere og øvede og her er endda en golfskole for spillets nybegyndere. Skovbanen ligger i et flot naturområde omkranset af løvskov med spændende, varierende baner. Klubben råder over en 9- og 18-hulsbane.

Kanotur på Lokasjön (46.8km)

Prøv en bilferie til Sverige og den skønne natur som venter i det svenske. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og tag hele familien med på en kør-selv ferie og prøv en tur i kano på Lokasjön i Småland Det er skønt at padle i kano i Smålands elg og skovlandskab og er en fantastisk naturoplevelse for hele familien. Sydsvensk Kanotleasing tilbyder kanoture og udlejning af kanoer ved Lokasjöns østlige side. I centeret tilbydes kan i leje den fulde kanopakke med tilhørende information og kort over stederne I kan opleve med kano. Transport af kanoerne tilbydes til ønskede start- og slutdestination. I kan blandt andet parkere ved centerets parkeringsplads. At padle kano er en skøn måde at opleve naturen og solnedgangen på. Find en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og kør-selv over til vores naboer.

Markaryd (45.3km)

Kom afsted med Risskov Bilferie på oplevelse i Sverige ikke langt fra Halmstad. Besøg den lille og charmerende by Markarryd. Denne smålandske by har knap 4.000 indbyggere og tilbyder en række naturoplevelser såsom kano, svømning og fiskeri i en af de mange søer der præger området. Oplagt til en aktiv ferie med hele familien med masser af frisk luft. Men Markaryd er også kendt for sine mange forskellige kunstneriske og kulturelle indslag og der findes adskillige museer og kunstværksteder i byen. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse til Markaryd i Sverige.

Kristianstad (67km)

Besøg Skåne Län på en familieferie til Sverige. Find en billig kør-selv ferie eller et billigt weekendophold til hele familien hos Risskov Bilferie og kom afsted til Kristianstad, som har masser at byde på. Det er et hyggeligt sted at shoppe, og her kan I også finde små caféer og butikker med kunst fra Skåne. Desuden kan I besøge filmmuseet, hvor de har interessante udstillinger.

Byen blev grundlagt i 1614 af den danske konge Christian 4. som en fæstningsby, der skulle være Skånes bolværk mod Sverige. I 1612 havde svenske tropper ødelagt den vigtige handelsby Væ i det nordøstlige Skåne. Christian 4. opfordrede borgerne i Væ til at flytte til den nye by Kristianstad. Kristianstad har fremdeles grundlæggeren Christian 4.s monogram, et 4-tal i et kronet C, i sit byvåben og anvender det i stor udstrækning på lygtepæle og andre kommunale installationer. Det er den eneste by i verden, der har et monogram fra en udenlandsk konge i sit byvåben. Find børnevenlige hoteller i området og kom afsted på en familieferie i eget tempo med Risskov Bilferie.

Blekinge (75km)

Blekinge er kendt langt ud over Sveriges grænser for sit laksefiskeri og sin fantastiske skærgård. Find et billigt hotelophold i området hos Risskov Bilferie og nyd en ferie i egen bil i det smukke Sverige. Området omfatter de skønne kystbyer Ronneby, Karlshamn og Karlskrona og her finder I noget for enhver smag, lige fra shopping og spa til fiskeri og god gammeldags sightseeing i den fantastiske natur. Karlskrona er f.eks. i sig selv et besøg værd, da den tidligere fæstningsby siden 1998 har været på UNESCO’s liste over verdenskulturarv. Bemærk at et særligt fisketegn er påbudt hvis I ønsker at fiske i og omkring Blekinge.

Kristianstads Golfklub (69.1km)

Tag på golfferie til Sverige og find et weekendophold tæt på Kristianstad, og hvis golfskoene er kommet med på turen, så er Kristianstads Golfklub et godt bud. Klubben har eksisteret siden 1924 og kan bryste sig med at have Sveriges længste golfsæson. Klubben har 2 forskellige 18-huls baner i høj klasse, der tilbyder udfordringer for golfspillere i alle kategorier. Der er mulighed for at tage en forfriskning i klubbens restaurant eller købe en kop kaffe i kiosken. Find en billig ferie til Sverige og prøv deres golfbaner. Der er masser af muligheder hos Risskov Bilferie, så hvorfor ikke nyde en golfferie på en miniferie i det svenske.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

First Hotel Olofström

Naturoplevelser i Blekinge

Blekinge

Besøg Olofström

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

542,-
Fra kun
719,-

Vis kort

Flotte naturoplevelser i Sydsverige

Læs mere

Ekebacken Hotell & Konferens

Inkl. halvpension

Småland

Miniferie i Markaryd

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • kaffe og te
 • Gratis internet og parkering

339,-
Kun
719,-

Vis kort

Rolig og naturskøn base i Småland

Læs mere

Breanäs Hotell

Inkl. halvpension

Skåne

Sveriges sydligste vildmark

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret med salat
 • 1 x velkomstkaffe
 • Gratis internet og parkering

578,-
Fra kun
689,-

Vis kort

Naturskøn placering i Sydsverige

Læs mere