Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

OK

Vigtig info om købsbeviser

Vigtigt at vide om købsbevis på et bestemt ophold

Købsbeviset kan benyttes fra udstedelsesdatoen og frem til udløbsdatoen markeret på beviset og på den tilsvarende prispakke på hotellet. Bemærk at nogle købsbeviser skal benyttes indenfor en kort periode fra bestillingstidspunktet. Læg derfor mærke til udløbsdatoen, inden du bestiller. Købsbeviset gælder til det, der er betalt for. Ønskes tilkøb, kan disse vælges i bestillingsprocessen og der vil fremgå en evt. ekstra omkostning på den tilsendte faktura. 

Efter købsbevisets udløbsdato kan dette byttes til et almindeligt gavekort mod et gebyr på kr. 100. Købsbeviset kan ikke omregnes til kontanter. Ønskes et ophold til et andet hotel, end det købsbeviset dækker, kan beviset ændres til et almindeligt gavekort mod et gebyr på kr. 100. Købsbeviset kan ændres til et gavekort på Risskov Bilferies hjemmeside www.risskov-bilferie.dk. 

Pas godt på dit købsbevis og specielt godt på købsbevisnummeret og kontrolcifrene, da det er et ihændehaverbevis, og al brug registreres på disse numre. Risskov Bilferie forbeholder sig retten til at stoppe samarbejdet med et hotel eller ændre en rejsepakke i købsbevisets gyldighedsperiode. I dette tilfælde bytter vi købsbeviset til et gavekort uden beregning. 

Hvis det ikke er muligt at bestille et ophold i købsbevisets gyldighedsperiode, konverteres købsbeviset til et gavekort mod et gebyr på kr. 100. Der er 14 dages fortrydelsesret på et ubrugt købsbevis, dog skal der stadig betales for indpakning o.l. i forbindelse med en personlig hilsen. 

Sådan bruges købsbeviset 

For at benytte et købsbevis, indtastes købsbevisnummer og kontrolcifre på hjemmesiden www.risskov-bilferie.dk/kobsbevis eller oplyses ved at ringe på 70 22 77 17. Herefter vælges ankomstdato. Indenfor 24 timer modtages jeres rejsepapirer på e-mail. 

Bemærk, at nogle rejser kan have udsolgte ankomstdatoer. Købsbeviset kan kun bruges én gang, dog overføres et eventuelt restbeløb til et almindeligt gavekort uden beregning. Opholdet kan IKKE bestilles direkte på hotellet. 

Er købsbeviset købt til en ankomstperiode med højsæsontillæg, kan du også vælge datoer i billigere perioder. Et restbeløb vil efterfølgende blive udstedt på et gavekort, som kan bruges på alle Risskov Bilferies ophold. Omvendt kan du, hvis du køber et ophold med en billig ankomstperiode, tilkøbe ankomst i perioder med højsæsontillæg. 

 Teknisk arrangør: Risskov Autoferien AG.