Storbyferie i Bremen på InterCity Hotel Bremen

Dansk | DKK

InterCity Hotel Bremen

Moderne hotel med central beliggenhed i hjertet af Bremen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Central placering direkte ved hovedbanegården i Bremen
 • Bremen byder på kultur, shopping og nydelse
 • Moderne, lydisolerede værelser med aircondition
489,-
3~8 dage fra
799,-

Inkl. 3-retters menu

Storbyferie i Bremen

3 dage
Fra 799,- / spar op til 221,-
SPAR
4 dage
Fra 1.139,- / spar op til 275,-
SPAR
5 dage
Fra 1.489,- / spar op til 319,-
SPAR
6 dage
Fra 1.819,- / spar op til 382,-
SPAR
7 dage
Fra 2.149,- / spar op til 446,-
SPAR
8 dage
Fra 2.499,- / spar op til 490,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • 1 velkomstdrink
 • 1 fl. vand på vær. til deling
Risskov Pakken

Hansestadstemning med de berømte 'bymusikanter' og storbycharme i en smuk, middelalderlig setting - Bremen er over hele Nordtyskland kendt som en malerisk perle for de kultur- og historieinteresserede. På InterCity Hotel Bremen får I den perfekte base for en storbyferie i centrum af byen, med gåafstand til de fleste af seværdighederne.

Hotellet tilbyder

Det moderne InterCity Hotel, fra 2003, ligger direkte ved hovedbanegården i Bremen, lige hjertet af den smukke hanseby. Herfra har I korte afstande til det meste, og spændende steder som f.eks. Schnoor og Böttcherstrasse kan let nås til fods. Derudover har I, med banegården som nabo, let adgang til offentlig transport, og opholdet inkluderer en gratis FreeCity Ticket.

Under opholdet på InterCity Hotel Bremen kan I starte dagen med en omfangsrig morgenbuffet, og hver aften serveres en dejlig 3-retters menu i hotellets restaurant. Når I ankommer til hotellet vil der også være en flaske vand til jer på værelset, og en velkomstdrink i baren.

Hansestaden Bremen har et rigt udbud af historie og kultur. Besøg den middelalderlige markedsplads - som lokalbefolkningen ynder at kalde ”die gute Stube” - med bindingsværkshuse og det imponerende rådhus, nyd slentreture på de charmerende gader i Schnoor-kvarteret eller oplev de imponerende murstensfacader på Böttcherstrasse. Nye unikke indtryk venter rundt om hvert et hjørne i Bremen som også huser et af Tysklands vigtigste kunstmuseer, ’Kunsthalle Bremen’, som er et must for kulturinteresserede. I Universum Bremen står den på futuristiske oplevelser, med teknik, natur og mennesket i fokus. Her kan besøgende i alle aldre ikke bare opleve udstillingerne, men også selv udforske og eksperimentere.

Der findes offentlige parkeringspladser lige i nærheden, som kan benyttes mod et gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

På InterCity Hotel Bremen bor I på moderne og komfortable værelser, udstyret med alt hvad I skal bruge under opholdet. I kan vælge mellem enkeltværelser og dobbeltværelser, og det er muligt at booke dobbeltværelserne med en ekstra opredning.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt enkeltværelse med eget bad og toilet, queen size seng, kaffe- og tefaciliteter, aircondition, skrivebord, minibar, radio og kabel TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Hyggeligt dobbeltværelse med eget bad og toilet, queen size seng, kaffe- og tefaciliteter, aircondition, skrivebord, minibar, radio og kabel TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

260 km fra
Puttgarden, Tyskland
270 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
310 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Herdentor Mølle (2.3km)

Den ikoniske mølle i Bremen, som har eksisteret siden 1898 ligger ved en vold, som sikrede det gamle Bremen. Denne har en særlig plads i hjertet på folk fra Bremen. Før i tiden var der nemlig 6 møller ved voldene, og denne er den eneste der har overlevet takket være en stor gang held.

Tager man på miniferie nær Bremen kan man besøge møllen og se, at der i dag bliver malet kaffe i møllen og ikke mel som dengang. Desuden er der i dag også restaurant og café i møllen.

Universum (4.2km)

Universum er et stort Science Center med over 250 udstillinger, hvor man kan lære om alverdens ting. Det spændende er dog at de 250 udstillinger kræver at man selv "leger" med dem. Se om du kan generere strøm nok til en elpære, prøv løgndetektoren, oplev et jordskælv og meget mere! En lærerig og sjov dag i sigte!

Ochtum Park Outlet (8.2km)

I Ochtum Park Outlet kan I finde en masse butikker med nedsatte mærkevarer op til 70% billigere end i butikkerne bl.a. Betty Barclay, Adidas, Esprit, Levi's, Lindt Chokolade og mange flere. Så spænd shoppeskoene og få en god shopping dag med resten af familien.

Delmenhorst (15.2km)

Delmenhorst har ca. 75.000 indbyggere og ligger med en god beliggenhed i det nordtyske mellem Oldenburg og Bremen. Delmenhorst er en grøn by med utallige oplevelsesmuligheder for både store og små. Byen kan desuden tilbyde et bredt udvalg af restauranter, der dækker over retter fra hele verden.

Et af byens vartegn er det 44 meter høje vandtårn, hvorfra I kan nyde en vidunderlig udsigt over Delmenhorst og det grønne område, der omkranser byen. Vandtårnet blev bygget tilbage i 1910 som en del af byens rådhusanlæg og det forsynede borgerne med vand helt frem til slutningen af 2010.

Har I de mindste med på ferien er det et must at kigge forbi byens vandland GraftTherme, der indbyder til mange timers sjov og afslapning for hele familien. Her er både rutsjebane for de større børn og et seperat område for de mindre børn. For de voksne er der mulighed for at svømme baner, mens fritidsbadet også kan tilbyde en dejlig wellnessafdeling, hvor I kan slappe af og f.eks. nyde en massage. Om sommeren er der desuden udendørs bassiner og grønt område, hvor I kan nyde solen. Kort sagt er der underholdning for alle aldre og badet vil være et sikkert hit hos de yngste.

Delmenhorst er en meget grøn by og derfor er der også fokus på at nyde den dejlige natur. Om sommeren kan I leje vandcykler og små både, som I kan sejle rundt i byens mange vandløb på. Dette er en anderledes og alternativ måde at udforske byens områder, men I vil elske de naturskønne områder fra vandet og den idylliske ro, der omgiver jer.

Julemarked i Bremen (0.9km)

Julemarkedet i Bremen ligger omkring byens historiske rådhus og Roland-statuen som er placeret midt på pladsen. Side om side med St. Petri-domkirken byder 170 hyggelige boder velkommen med masser af julepynt, julelækkerier og gaveidéer.

I de festlige juleboder på julemarkedet er der garanti for at finde både julespecialiteter og gode ideer til årets julegaver. Ved at følge den historiske gade Böttcherstrasse bliver I ført ned til Schlachte-Zauber ved breden af Weser-floden, hvor du bliver mødt af det historiske marked, hvor duften af nybagt brød bliver blandet med røget fisk i den maritime atmosfære.

For folk med hang til musik, er Bremens julemarked et overflødighedshorn med det mange advents- og orgelkoncerter. Disse koncerter starter i slutningen af november og finder sted i byens kirker.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Egon Hotel Hamburg City

Inkl. 1 x 1-rets menu + vin

Hamborg området

Centralt i Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 1-rets menu
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet

235,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Billigt hotel centralt i Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis

Hotel Domicil Hamburg

Ophold med morgenbuffet

Hamborg området

Oplev Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet
 • Beliggende i centrum

264,-
Fra kun
749,-

Vis kort

Værelser med høj komfort

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 20% rabat

BW Hotel Achim Bremen

Besøg de mange attraktioner

Bremen området

Kulturbyen Bremen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

136,-
Kun
899,-

Vis kort

Storbyferie i Bremen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat