Tag på kør-selv ferie til InterCity Hotel Stralsund

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

InterCity Hotel Stralsund

Uforglemmelige oplevelser med en miniferie i det smukke Nordøsttyskland

Central beliggenhed i Stralsund
Restaurant med skøn udsigt over Knieperteich-dammen
Oplevelser i Stralsund og på Tysklands største ø, Rügen
 • 380 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 310 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 120 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Parkering mod gebyr
 • Gratis internet

Hotellet

Introduktion

InterCity Hotel Stralsund ligger i det smukke Mecklenburg-Vorpommern, i det nordøstlige Tyskland, blot 600 meter fra Stralsunds UNESCO-listede historiske centrum, og utallige oplevelser venter lige om hjørnet. Oplev Stralsunds gamle by og se f.eks. det imponerende Oceanium. Gå en uforglemmelig tur blandt trækronerne på øen Rügen’s naturarvscentrum. Eller besøg hansestaden Rostock og nyd den romantiske badeby Warnemünde.

Hotellet tilbyder

Hotellet er beliggende i hjertet af Stralsund, ved byens butiksarkade med bowlingcenter og casino lige overfor. Hotelområdet er omringet af grøn natur og smukke damme. I hotellets restaurant får I en fremragende udsigt over Knieperteich-dammen, som I kan nyde sammen med en dejlig varieret morgenbuffet samt regionalt, såvel som internationalt, baserede aftenmåltider. Hotellets bar byder, blandt andet, på drinks og kaffespecialiteter. Der er offentlig parkering ved hotellet mod et mindre dagligt gebyr. Der er adgang til gratis trådløst internet på hotellet. Kæledyr kan medbringes - der kan dog være tillægsgebyr.

Værelser

Hotellet har i alt 114 værelser. Standardværelserne kan bookes enten med en stor dobbeltseng, to seperate enkeltsenge eller én enkeltseng, og er udstyrede med eget bad og toilet, et skrivebord og satellit-TV. Alle værelserne er lydisolerede.

Bemærk at

Opholdet inkluderer FreeCityTicket, så I gratis kan benytte offentlig transport i Stralsund.

I får 10% rabat ved køb af mad og drikkevarer på hotellet.

Vis flere

Værd at se

 • Stralsund (2.2 km)

  Den hyggelige tyske by Stralsund ligger ved Østersøkysten og byder velkommen med oplevelser for hele familien. Byens gamle del er i dag at finde på listen over UNESCOs verdens kulturarv og her finder I spændende bygninger helt tilbage fra middelalderen samt nye moderne tiltag anført af det nye, moderne havmuseum "Ozeaneum". I Stralsund er I tæt på den eneste bro, der forbinder det tyske fastland med den naturskønne ø, Rügen. På Rügen kan I bl.a. tage turen til Jasmund Nationalpark og opleve de imponerende kridtklinter ved kysten. Her findes også Hitlers fascinerende feriecenter, Koloss von Prora. Nazisterne opførte det enorme feriecenter og badeland mellem 1936 og 1939. Anlægget består af identiske boligblokke og viser tydelig tegn på Det tredje riges arkitektur.

  Stralsund
  Stralsund er en bedårende by som er oplagt til badeferie såvel som wellnessophold
 • HanseDom (3.3 km)

  På familieferie i Nordtyskland kan I besøge det store wellnesscenter- og vandland HanseDom. Her findes sjove oplevelser for både børn og voksne. Der findes endda mulighed for massage- og spabehandlinger. Der er også et sportscenter, hvor I kan få pulsen op med aktiviteter inden for boldsport, klatring og mere til.

  HanseDom
  På familieferie eller wellnessophold i Nordtyskland kan I besøge det store wellnesscenter- og vandland HanseDom.
 • Marienkirche (0.6 km)

  Stralsunds største kirke er Marienkirche, og det er svært ikke at få øje på den prægtige bygning midt i Stralsund. Det er også den næststørste gotiske murstenskirke i hele den baltiske region. På en ferie i egen bil kan I nemt gøre et stop og tage en tur op i det høje tårn via den smalle vindeltrappe, der bare bliver ved og ved. Endelig slutter de høje trin men afløses af endnu en gang ´trappebestigning´ indtil udsigtsplatformen i det 104 meter høje kirketårn endelig nås, en tur på lidt over 366 trin. Men det kan virkelig betale sig, fordi udsigten over byen og vandet er imponerende. Kan dog ikke anbefales, hvis nogen i familien lider af højdeskræk. På ferier i bil er det nemt at komme ud og opleve en masse og hos Risskov Bilferie kan I bestille et billigt hotelophold til turen.  

  Marienkirche
  På en ferie i egen bil kan I besøge Marienkirche.
 • Ozeaneum (1.0 km)

  Besøg det interessante Ozeaneum med hele familien, og oplev de fantastiske havdyr helt tæt på. En ekstraordinær rejse gennem den undersøiske verden. Det er samtidig også den største Østersøsudstilling i Europa. Børnene kan lege sig til viden ved at udforske de mange hemmeligheder og mysterier, som havet byder på i ´Sea for Children´. Besøg også de store hvaler der hænger, og selvfølgelig Humboldt pingvinerne på museets tagterrasse.

  Ozeaneum
  Besøg det spændende Ozeaneum i Stralsund og oplev både hængende hvaler og pingviner.
 • Hiddensee (0.0 km)

  Hiddensee er en lille ø vest for Rügen, blot ca. 19 km² stor. Øen er totalt bilfri og kan nås med en kort færgetur. Hiddensee er fredet og har siden 1990 været en del af nationalparken ”Vorpommersche Bodenlandschaft”. Her kan I bl.a. være heldige at få et glimt af en af de udrydningstruede fuglearter såsom Dværgternen. Mellem Juni og September er der regelmæssige guidede ture på øen. Hiddensee huser også et lille fiskerimuseum, som det er værd at kigge en tur forbi, når I holder sommerferie i Nordtyskland.

  Hiddensee
  Hold miniferie ved Hiddensee, en lille ø vest for Rügen, som kan nås med en kort færgetur.
 • Rügen (35.5 km)

  Rügen, Tysklands største ø, som også kaldes for Tysklands Riviera. Øen er et yndet turistmål, først og fremmest på grund af de billedskønne fiskelandsbyer, den lækre natur og de kilometerlange sandstrande på øens sydøstlige bred. Oplev hvide kridtklinter samt pragtfulde søer og bøgeskove. Spender en aktiv dag med cykling, vandring, fiskeri eller kobl af i Østersøens friske vand. På øen finder I naturligvis mange hyggelige restauranter, hvor I kan nyde øens lokale specialiteter. Besøg også Binz, den største kurby på Rügen. Langs byens billedskønne gågade kan I besøge nogle af de butikker, som findes i byen. Ved den lange strandpromenade finder I spahuse og pensionater.

  Rügen
  Rügen, Tysklands største ø, som også kaldes for Tysklands Riviera
 • Naturerbe Zentrum Rügen (40.0 km)

  Hvis I er vilde med natur og højder, så skal I overveje at besøge Naturerbe Zentrum Rügen. På udstillingscentret midt i Nationalparken har I adgang til det 40 meter høje udsigtstårn, hvorfra der er en fin udsigt over øen og de mange trækroner.

  Naturerbe Zentrum Rügen
  Hvis I er vilde med natur og højder, så skal I overveje at besøge Naturerbe Zentrum Rügen
 • Julemarked i Stralsund (1.6 km)

  Med kun en halvanden times kørsel fra Rostock, er julemarkedet i Stralsund en favorit blandt Sjællands juleelskere, der kan tage færgen til Tyskland.

  Byen byder på gotisk arkitektur optaget på UNESCOs verdensarvsliste, som tager sig ud på smukkeste vis i decembers julelys.

  Stralsund er et af Tysklands allerflotteste julemarkeder. Den gamle bydel, der er på UNESCOs verdensarvsliste, pyntes med juletræer, lys og dekorationer, og skaber en helt unik atmosfære sammen med byens gotiske byggestil.

  Julemarkedet er også berømt for sine boder med det fornemmeste inden for kunsthåndværk, hvor I kan gøre et unikt julegaveindkøb, og sin skøjtesø. Følg desuden duften fra dine julegodteboder, hvor I kan spise jer mæt i ægte tysk marcipan, ristede mandler og kastanjer samt de fineste delikatesser fra egnen.

  Med sine kun 90 km fra Rostock er julemarkedet særlig praktisk, hvis man kommer kørende fra Sjælland og Lolland-Falster.

  Julemarked i Stralsund
  Julemarked i UNESCObyen Stralsund
Vis flere

Kort

InterCity Hotel Stralsund
Tribseer Damm 76 18437 Stralsund