Tag på kør-selv ferie til InterCityHotel Kassel

Betaling

Betaling

Gavekort

InterCityHotel Kassel

Moderne hotel i Kassel - perfekt til én overnatning midt i Tyskland.

 • 470 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 450 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 500 km fra Rostock, Tyskland
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Parkering mod gebyr
 • Gratis internet

Hotellet

Introduktion

Det dejlige hotel ligger lidt uden for centrum af Kassel og har en særdeles god beliggenhed i det fredelige Wilhelmshöher-kvarter. Der er knap 3,5 km ind til centrum, men kun 2,5 til de nærmeste seværdigheder, som Kassel er så berømt for, hvor især den smukke Wilhelmshöher-park ligger højt på listen.

Hotellet tilbyder

InterCityHotel Kassel tilbyder én enkelt overnatning til en særdeles fordelagtig pris, og derfor er det også et oplagt sted at hvile benene, hvis turen går videre sydpå. Samtidig er det også en glimrende mulighed for at få lidt kultur med fra den dejlige by Kassel, hvis der er tid til at aflægge byen et lille visit. Ønsker I at ose rundt i Kassels kulturliv og butikker, så er det både hurtigt og nemt at komme frem og tilbage fra hotellet med offentlig transport. Der er mulighed for offentlig parkering ved hotellet imod gebyr.

Hotellet har en dejlig restaurant, hvor der i hverdagene serveres morgenmad mellem kl. 6:00 og 10:00 og i weekenderne skydes morgenmåltidet en time og starter kl. 7:00 og kan nydes helt frem til kl. 11:00. Hotellet serverer også frokost og aftensmad og har et udvalg af traditionelle tyske og internationale retter på menuen alt efter årstidens råvarer. Skinner solen, er der også servering på sommerterrassen, og det gælder også morgenmaden. En skøn lille terrasse, hvor hotellets gæster også kan nyde et glas vin eller en kop kaffe i selskab med en god bog. Der er adgang til gratis trådløst internet på hotellet. Ønsker I en hurtigere internetforbindelse, er der mulighed for det mod gebyr.

Værelser

Hotellet råder over 147 værelser, som alle har eget bad med toilet og bruser, hårtørrer, værdiboks og TV med et godt udvalg af kanaler samt en minibar til at supplere op, skulle der være behov for det.

Læs mere her

Bemærk at

Miljøtillæg (person) pr. døgn 0,50 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Børn har kun morgenmad inkluderet i opholdet. Aftensmad kan tilkøbes direkte på hotellet. Vejl. pris: 12 euro.

Vis flere

Ekspeditionsgebyr 79,- pr. booking ved onlinebestilling
Ekspeditionsgebyr 99,- pr. booking ved telefonbestilling
Booking kommentar

Værd at se

 • Göttingen (52.1 km)

  Universitetsbyen Göttingen med mere end 1000 års byhistorie er et besøg værd. Den smukke by er omgivet af voldgrave og der er imponerende kirker og smukke nyistandsatte bindingsværkshuse spredt over hele byen, som er med til at give byen en speciel atmosfære. Det gamle bycentrum præges af et livligt caféliv med masser af restauranter og der hersker næsten en sydlandsk atmosfære i byen. Byens vartegn er Gänseliesel-brønden og Gänseliesel, som er en jugendstilfigur, der forestiller en fattig pige, der vogter sine gæs og som nok er den mest kyssende pige i hele Göttingen. Traditionen tro kysser nemlig alle de studerende, der har afsluttet deres eksamen, denne pigefigur, også selv om der blev oprettet et kysseforbud i 1926.

  Göttingen
  Göttingen er et populært besøgsmål for hele familien, under en ferie i området
 • Heiligenrode (10.2 km)

  På bilferie i idylliske Heiligenrode, kan I se gamle charmerende bygninger med en spændende historie, som I kan få kendskab til på jeres vej rundt i landsbyen. I kan komme inden for og besøge flere af de gamle bygninger og historiske monumenter. Populære seværdigheder omfatter den idylliske møllebygning og klosteret fra slutningen af det ​​13. århundrede i Heiligenrode men også herregården i landsbyen Varrel. Herregården er et anerkendt kulturcentrum i regionen. Især i herregårdens lade er der regelmæssige begivenheder af forskellig art. Her er der alt fra teaterforestillinger, koncerter, comedy, udstillinger og fester.

  Heiligenrode
  Gamle, charmerende bygninger med en spændende historie.
 • Wewelsburg (80.6 km)

  Omkring 80 km nordvest for Kassel ligger Wevelsburg, som bestemt fortjener en afstikker, hvis historien bag nazismen har en særlig interesse. Wevelsburg var stedet hvor Heinrich Himmlers berømte SS-korps blev ideologisk indoktrineret, trænet og indviet i de mange hemmelige SS-ritualer. Det var også her at ´Totenkopf-ringene´, fra allerede døde SS´ere, skulle samles i kælderen og dermed symbolisere deres evige tilstedeværelse, som en fast bestanddel af SS-kulturen og Nazityskland til al evighed. På slottet kører der en permanent udstilling under navnet “Ideologie und terror der SS”, en enestående udstilling, der handler om visionerne for SS-korpsets ideologi og samtidig giver de besøgende et helt unikt indblik i kulturen bag nazismen og det storhedsvanvid, der slutteligt bragte det Tredje Rige i knæ.

  Wewelsburg
  Wewelsburg slottet er der en permanent udstilling under navnet "Ideologie und terror der SS"
 • Grenzlandmuseum (78.3 km)

  Besøg Grenzlandmuseum. Museet ligger lige ved nutidens delstatsgrænse i en tidligere toldadministrationsbygning ved grænseovergangen mellem Øst- og Vesttyskland. Museet fortæller en spændende historie om delingen i Midttyskland og hvilke påvirkninger det havde på området.

  Grenzlandmuseum
  I Grenzlandmuseum får I et spændende indblik i historien
 • Witzenhausen (40.2 km)

  Tag også turen til Witzenhausen, som ligger øst for Kassel. Det er den mindste universitetsby i Tyskland. Der er smukke og velholdte bindingsværkshuse, prøv bare at tage turen forbi det gamle bryghus, som står velbevaret og strunk og byder gæsterne på blandt andet kirsebærøl. Witzenhausen ligger nemlig i Werratal, som hører til en af de absolut største kirsebærregioner i Tyskland. Der høstes kirsebær på livet løs omkring midten af juli og lige derefter afholdes den berømte ´Old Town-festival´, hvor det ikke går stille for sig og bestemt en oplevelse værd, hvis tiderne passer.

  Witzenhausen
  Besøg Tysklands mindste universitetsby Witzenhausen
Vis flere

Kort

InterCityHotel Kassel
Wilhelmshöher Allee 241 34121 Kassel

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2 år i babyseng 100% rabat
Barn 0~12 år i forældres seng 100% rabat