Tag på kør-selv ferie til InterCityHotel Kassel

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

InterCityHotel Kassel

Moderne hotel i Kassel - perfekt til én overnatning midt i Tyskland.

Hyggeligt hotel tæt på centrum i Kassel
Kort afstand til Wilhemshöher-park
Oplev Kassels mange muligheder
 • 470 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 450 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 500 km fra Rostock, Tyskland
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Parkering mod gebyr
 • Gratis internet

Hotellet

Introduktion

Det dejlige hotel ligger lidt uden for centrum af Kassel og har en særdeles god beliggenhed i det fredelige Wilhelmshöher-kvarter. Der er knap 3,5 km ind til centrum, men kun 2,5 til de nærmeste seværdigheder, som Kassel er så berømt for, hvor især den smukke Wilhelmshöher-park ligger højt på listen.

Hotellet tilbyder

InterCityHotel Kassel tilbyder én enkelt overnatning til en særdeles fordelagtig pris, og derfor er det også et oplagt sted at hvile benene, hvis turen går videre sydpå. Samtidig er det også en glimrende mulighed for at få lidt kultur med fra den dejlige by Kassel, hvis der er tid til at aflægge byen et lille visit. Ønsker I at ose rundt i Kassels kulturliv og butikker, så er det både hurtigt og nemt at komme frem og tilbage fra hotellet med offentlig transport. Der er mulighed for offentlig parkering ved hotellet imod gebyr.

Hotellet har en dejlig restaurant, hvor der i hverdagene serveres morgenmad mellem kl. 6:00 og 10:00 og i weekenderne skydes morgenmåltidet en time og starter kl. 7:00 og kan nydes helt frem til kl. 11:00. Hotellet serverer også frokost og aftensmad og har et udvalg af traditionelle tyske og internationale retter på menuen alt efter årstidens råvarer. Skinner solen, er der også servering på sommerterrassen, og det gælder også morgenmaden. En skøn lille terrasse, hvor hotellets gæster også kan nyde et glas vin eller en kop kaffe i selskab med en god bog. Der er adgang til gratis trådløst internet på hotellet. Ønsker I en hurtigere internetforbindelse, er der mulighed for det mod gebyr.

Værelser

Hotellet råder over 147 værelser, som alle har eget bad med toilet og bruser, hårtørrer, værdiboks og TV med et godt udvalg af kanaler samt en minibar til at supplere op, skulle der være behov for det.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 0,50 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Børn har kun morgenmad inkluderet i opholdet. Aftensmad kan tilkøbes direkte på hotellet. Vejl. pris: 12 euro.

Vis flere

Værd at se

 • Heiligenrode (10.2 km)

  På bilferie i idylliske Heiligenrode, kan I se gamle charmerende bygninger med en spændende historie, som I kan få kendskab til på jeres vej rundt i landsbyen. I kan komme inden for og besøge flere af de gamle bygninger og historiske monumenter. Populære seværdigheder omfatter den idylliske møllebygning og klosteret fra slutningen af det ​​13. århundrede i Heiligenrode men også herregården i landsbyen Varrel. Herregården er et anerkendt kulturcentrum i regionen. Især i herregårdens lade er der regelmæssige begivenheder af forskellig art. Her er der alt fra teaterforestillinger, koncerter, comedy, udstillinger og fester.

  Heiligenrode
  Gamle, charmerende bygninger med en spændende historie.
 • Hannoversch Münden (28.8 km)

  Hannoversch Münden eller bare Hann. Münden ligger omkring 30 km fra hotellet. Byen består næsten udelukkende af meget velholdte bindingsværkshuse og er smukt placeret netop hvor floderne Fulda og Werra møder Weser, så byen er næsten helt omgivet af vand og er et ideelt udflugtsmål, når man er på kør-selv ferie i området. Rundt om byen står der 12 historiske bytårne med fæstningsmure og broer fra middelalderen. Det er også ganske interessant at komme helt tæt på de smukke bindingsværkshuse og nyde de smukt udførte karnapper og de historiske portaler og velholdte døre. Det meget flotte Rådhus blev genopbygget i starten af det 17. århundrede og har en ganske usædvanlig flot renæssance facade, der vender ud mod torvet. Rådhusets har også et klokkespil, som er ganske underholdende, så gå ikke glip af sangen, når dukkerne underholder kl. 12:00, 15:00 og 17:00. Der er også meget vandkunst og vandspil på byens pladser, og de er blevet et yndet sted at lege for de mindste. Besøg de mange caféer og restauranter i centrum der ligger blandet sammen med små og meget charmerende butikker, der helt sikkert vil kunne varme lidt op for en omgang special-shopping, god jagt!

  Hannoversch Münden
  Tag på bilferie og besøg byen, som består næsten udelukkende af meget velholdte bindingsværkshuse.
 • Witzenhausen (40.2 km)

  Tag også turen til Witzenhausen, som ligger øst for Kassel. Det er den mindste universitetsby i Tyskland. Der er smukke og velholdte bindingsværkshuse, prøv bare at tage turen forbi det gamle bryghus, som står velbevaret og strunk og byder gæsterne på blandt andet kirsebærøl. Witzenhausen ligger nemlig i Werratal, som hører til en af de absolut største kirsebærregioner i Tyskland. Der høstes kirsebær på livet løs omkring midten af juli og lige derefter afholdes den berømte ´Old Town-festival´, hvor det ikke går stille for sig og bestemt en oplevelse værd, hvis tiderne passer.

  Witzenhausen
  Besøg Tysklands mindste universitetsby Witzenhausen
 • Göttingen (52.1 km)

  Universitetsbyen Göttingen med mere end 1000 års byhistorie er et besøg værd. Den smukke by er omgivet af voldgrave og der er imponerende kirker og smukke nyistandsatte bindingsværkshuse spredt over hele byen, som er med til at give byen en speciel atmosfære. Det gamle bycentrum præges af et livligt caféliv med masser af restauranter og der hersker næsten en sydlandsk atmosfære i byen. Byens vartegn er Gänseliesel-brønden og Gänseliesel, som er en jugendstilfigur, der forestiller en fattig pige, der vogter sine gæs og som nok er den mest kyssende pige i hele Göttingen. Traditionen tro kysser nemlig alle de studerende, der har afsluttet deres eksamen, denne pigefigur, også selv om der blev oprettet et kysseforbud i 1926.

  Göttingen
  Göttingen er et populært besøgsmål for hele familien, under en ferie i området
 • Koala Kids World (60.1 km)

  Koala Kids World byder hele året rundt på spil, sjov og action og er helt ideelt til familier med børn. Hver dag er der forskellige aktiviteter såsom ansigsmaling og håndarbejde og børnene elsker at boltre sig i det mere end 1.000 m² store indendørs legeområde med klatrevægge, kravlerum, legetårn, trampoliner og meget andet. Koala Kids World ligger som en del af Göbel’s Hotel Rodenberg.

  Koala Kids World
  Koala Kids World er et oplagt besøgsmål under en familieferie i Hessen
 • Sontra (63.2 km)

  Sontra har ca. 7.500 indbyggere og ligger i hjertet af Hessen mellem Bad Herzberg og Göttingen. Den over 1200 år gamle by er en skøn middelalderlig perle, der ligger midt i vidunderlige naturomgivelser, hvor der er gode muligheder for vandreture. Brug også en ekstra stund i byens historiske bykerne. En af de smukke seværdigheder i Sontra er uden tvivl kirken fra 1488. Klokketårnet stammer tilbage fra det 12. århundrede. Et besøg værd er også byens smukke Rådhus. Udover de sædvanlige møder i byrådet, er her også retssal og der afholdes også bryllupper og rådhuset kan desuden fortælle en spændende historie. Den hyggelige by har en lang tradition indenfor forskellige håndværk og dette præger byen. Der bliver først og fremmest gjort meget for at pleje de mange fine byfacader og fagværkshuse. I kan bl.a. besøge det spændende møllemuseum der stadigvæk har aktiviteter. Besøg også det spændende museum i det gamle Boyneburger Schloss, hvor I kan lære mere om bondelivet i området i tidligere tider. Med henblik på det historiske er Sontra meget kendt for udvindelsen af bl.a. kobber i minerne. Over 1200 mennesker har arbejdet i minerne. Besøg det lille bjergmuseum, hvor I kan få et spændende indblik i historien omkring arbejdet i minerne. Med det dejlige Hessen klima, kan Sontra desuden prale af at være statslig anerkendt Luftkurort - det bedste inden for kurområder - en slags klimaterapi.

  Sontra
  Besøg den smukke by Sontra under Jeres ferie i den naturskønne region
Vis flere

Kort

InterCityHotel Kassel
Wilhelmshöher Allee 241 34121 Kassel

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2 år i babyseng 100% rabat
Barn 0~12 år i forældres seng 100% rabat