Sommerferie i Norditalien på Iseo Lago Hotel

Dansk | DKK

Iseo Lago Hotel

4-stjernet hotel med badning, god mad og wellness direkte ved søen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Adgang til tre swimmingpools i sommermånederne
 • Raffineret køkken med fokus på lokal tradition
 • Hyggelige piano bar-aftener om sommeren
110,-
6~15 dage fra
3.319,-

Inkl. 3-retters menu

Dejligt hotel ved søen

6 dage
Kun 3.319,- / spar op til 101,-
SPAR
7 dage
Kun 3.969,- / spar op til 102,-
SPAR
8 dage
Kun 4.619,- / spar op til 103,-
SPAR
11 dage
Kun 6.569,- / spar op til 106,-
SPAR
15 dage
Kun 9.169,- / spar op til 110,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

6 dage inkl.

 • 5 overnatninger m. morgenmad
 • 5 x 3-retters menu
 • 1 x vinsmagning
 • 1 x 10 EUR voucher til wellness behandlinger
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Det 4-stjernede Hotel Iseo Lago ligger i Lombardiets ’Franciacorta’-område, lidt nordvest for Brescia og direkte ud til den smukke sø, Lago d’Iseo. Her har I alletiders base for en sommerferie i Norditalien, med masser af aktiviteter, badning, wellness, god mad og spændende seværdigheder.

Hotellet tilbyder

Hotellet råder over et lækkert haveområde på hele 10.000 m² med en hyggelig pergola, legeplads og hele tre udendørs swimmingpools (åben for adgang juni - september). Derudover omfatter området også, i sommermånederne, adgang til Sassabanek Beach Centre, som bl.a. byder på et privat strandområde direkte ved søen, boldbane og mulighed for at leje udstyr til windsurfing. Der findes også et hyggeligt wellnessområde, og opholdet inkluderer desuden en voucher på 10% som kan indløses til spabehandlinger.

Derudover finder I også en masse spændende seværdigheder ude i de lombardiske landskaber. Besøg f.eks. Montisola, som er Sydeuropas største ø, beliggende i en sø, udforsk det smukke vådområde i Riserva Naturale Torbiere del Sebino, nyd herlige cykelture omkring søen eller oplev Brescia, som byder på masser af shopping og sightseeing.

I får den perfekte start på dagen med morgenmad, som det er muligt at nyde på værelset. Om aftenen serveres udsøgte lokale retter fra det raffinerede køkken i restauranten. Opholdet inkluderer også en guidet tur med vinsmagning i en ægte Franciacorta-vinkælder.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

I bor på flotte elegant indrettede dobbeltværelser, som alle tilbyder et 4-stjernet komfortniveau og har egen balkon med udsigt mod haven eller bakken.

Værelsestyper *

Dobbeltværelse

1 / 3
Elegant dobbeltværelse på 19 m² med eget bad og toilet, gratis toiletartikler, hårtørrer, air conditioning, komfortabel dobbeltseng, køleskab, safe, skrivebord, telefon og fladskærms-TV med mulighed for pay-per-view. Alle værelserne har egen balkon med udsigt mod haven eller bakken, hvor det er muligt at nyde morgenmaden.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1275 km fra
Rostock, Tyskland
1325 km fra
Puttgarden, Tyskland
1350 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Monte Isola (15.7km)

Oplev Monte Isola - også kendt som Montisola - som ligger ude i Lago d’Iseo, og er Sydeuropas største ø beliggende i en sø. Øen, som let kan nås med en kort bådtur, præges af pragtfulde landskaber og historiske landsbyer, som vinder ethvert hjerte når man slentrer ned gennem de smalle stræder. Det helt store vartegn er udsigtspunktet fra klostret, Santuario della Ceriola, som ligger i 600 meters højde over havets overflade - et absolut must under ethvert besøg! 

Lago d’iseo (22.1km)

Udforsk det smukke Italien og nyd en bilferie i Europa med Risskov Bilferie. Find billige hoteller til turen og tag på en dejlig udflugt ud til Iseosøen eller 'Lago d’Iseo', som ikke ligge langt fra Milano i Norditalien. Iseosøen er den fjerdestørste italienske bjergsø og selv om at søen er omringet af stejle klippevægge, kan I køre både i bil og på cykel hele vejen rundt om søen og nyde den fantastiske udsigt. Rundt om søen er der desuden enkelte badestrande. Bliv inspireret til en billig sommerferie sydpå hos Risskov Bilferie med masser af aktiviteter.

Brescia (22.6km)

Brescia er Lombardiets næststørste by, kun overgået af Milano, og har rødder der går helt tilbage til tiden før Romerriget. En stor del af historien er yderst velbevaret, og derfor er det også en by som gemmer på masser af historiske skatte, både i form af arkitektur, UNESCO-listede områder, spændende museer og fantastiske slotte. Oplev f.eks. den gamle og den nye domkirke, kunstmuseet, det gamle romerske tempel ”Tempio Capitolino”, det romerske amfiteater og de historiske undergrundstunneler. Er I mere til shopping end til sightseeing, er der også masser af spændende butikker at gå på opdagelse i. 

Archeopark (39.7km)

Tag på familieferie i Italien og besøg Archeopark, som ligger i Boario Terme i Brescia og byder på en enestående rejse tilbage i tiden. Langt tilbage tiden! Parken strækker sig over en lang periode helt tilbage fra gammel stenalder og frem til den sene jernalder. Her får I et fantastisk indblik i hvordan mennesket har levet og udviklet sig gennem de forskellige perioder, med gamle huler og stenshelters, forhistorisk værktøj og meget mere. Det er med andre ord en temapark, hvor både børn og voksne vil få en rigtig spændende dag. Kør selv til Archeopark på en billig sommerferie fra Risskov Bilferie!

Valle Camonica (48.1km)

Valle Camonica tilbyder ikke blot uberørt natur, for dalen er også rig på historie og levn fra gamle civilisationer. I dalen kan I finde spor af bebyggelser, der går helt tilbage til 8000-9000 år før Kristus. I dalen kan I for eksempel se fortidsminder fra Camuna-kulturen, som er blevet passeret videre gennem en række helleristinger, som UNESCO har anerkendt som verdenskulturarv. Markant i området er også tilstedeværelsen af et stort antal kirker, klostre og helligsteder, der gør dalen til et velbesøgt turistmål for kunst- og religionsinteresserede.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Puccini

Ophold med morgenbuffet

Toscana

Ferie i Toscana

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 æske Montecatini Cialde pr. vær.
 • Tæt på centrum

579,-
Kun
1.049,-

Vis kort

Luksuriøse omgivelser i toscansk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse