Tag på bilferie i Europa og besøg smukke Firenze

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Firenze

Bestillingskoden er nu aktiv

Firenze

I Toscanas hovedstad Firenze er der garanti for oplevelser. Ved Arnofloden i Italien finder i den historiske by, som i 1800-tallet fungerede som Italiens hovedstad. Risskov Bilferie har mange billige hotelophold i Toscana, hvorfra I nemt kan komme på storbyferie og nyde alle Firenzes oplevelser.

Et besøg i Firenze byder på mange store oplevelser. En af de absolut største seværdigheder er den smukke renæssancebygning Palazzo Medici-Riccardi og Mediciernes familiekirke San Lorenzo, hvor danske Niels Steensen ligger begravet. Kirken er pittoresk beliggende ved det gamle lædermarked. Men også det imponerende trefarvede domkirkekompleks med campanilen, det ottekantede dåbskapel med bronzedørene og så naturligvis selve Domkirken med Brunelleschis betagende og svimlende store kuppel er et besøg værd. Dette er blot få af de mange imponerende bygningsværker, som Firenze kan byde på.

Domkirken i Firenze er den største murstenskatedral i verden, og er synlig fra mange kilometers afstand, og har derfor en fremtrædende plads i bybilledet. I kan komme op i toppen af kirken og nyde en fantastisk udsigt over byens tage. Udvendigt præges kirken af marmor i tre farver, og er overordnet et helt fantastisk syn.

Firenze er en perfekt feriedestination, uanset om I vil på storbyferie, opleve den storslåede natur i Toscana og tage på aktiv ferie eller blot slappe af på en rigtig wellnessferie.