Tag med Risskov Bilferie på kør-selv ferie i Italien

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Gardasøen

Bestillingskoden er nu aktiv

Gardasøen

Gardasøen er en af danskernes foretrukne feriedestinationer i Italien. Gardasøen er en meget alsidig feriedestination med smukke omgivelser og hyggelige havnemiljøer. Området er perfekt til en sommerferie for hele familien eller en badeferie for to.
Her kan I opleve alt fra bjerge og bådture på søen til middelalderborge. Oplev den fabelagtige udsigt med søen i forgrunden og bjergene i baggrunden.

Der er mange muligheder ved Gardasøen, hvad end I rejser med børn eller vil nyde en stille og rolig ferie. Vil I nyde livet, er Italien kendt for sine gode vine, og omkring Gardasøen findes der adskillige vinslotte og producenter. Fra byen Malcesine i den nordlige ende af søen, kan I tage en svævebane op på bjerget Monte Baldo i godt vejr. Herfra kan I vandre en del eller hele turen ned.

Har I børn eller barnlige sjæle med til Gardasøen, er den store forlystelsespark Gardaland et oplagt udflugtsmål. Der findes også et stort vandland, Caneva World, ved Gardasøen, hvor rigtige vandhunde kan more sig. Tag også turen til byen Bardolino, som er vældig charmerende med en smuk, gammel bydel og masser af gode caféer. Ikke langt fra Gardasøen, kan I besøge den romantiske by, Verona, med et berømt amfiteater og Romeo og Julies balkon.