Tag på billig sommerferie i egen bil og oplev Italien

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Italien

Bestillingskoden er nu aktiv

Italien

Støvlelandet Italien tilbyder ferier for enhver smag. Det charmerende land kan tilbyde alt fra en kulturferie i Firenze, badeferie ved den smukke Amalfikyst eller familieferie ved Gardasøen. Uanset om I leder efter den aktive eller den afslappende ferie tilbyder Risskov Bilferie et bredt udvalg af hotelophold.

En bilferie til Italien er det perfekte valg til både ferie med børn og en romantisk ferie for to. I kan f.eks. besøge vidunderlige Venedig, udforske den smukke natur i Toscana eller nyde den perfekte italienske pasta i Milano. Tag på storbyferie med gode shoppingmuligheder i Rom eller hold sommerferie ved Adriaterhavet. Flere af vores hoteller tilbyder swimmingpool eller privat strand.

Italien er et land fyldt med store oplevelser og uanset om I vælger en påskeferie i Norditalien eller en efterårsferie i Toscana, så er Italien dejlig hele året rundt. En kør selv-ferie giver jer friheden til at opleve flere dele af landet og en ferie i kurbyen Montecatini Terme kan nemt kombineres med kulturoplevelser og seværdigheder som det skæve tårn i Pisa. Uanset hvad I søger, så kan Italien tilbyde det.