Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

I har indtastet bestillingskoden portal og får nu 20,- rabat på størstedelen af vores rejser


Erstat kode

OK

Filtrer søgeresultater

Enkeltværelser
Familieværelser
Camping
Hotel m. rygerværelser
Gratis parkering
Hund tilladt
Hotel m. én overnatning
Elevator på hotellet
Internet på hotellet
Fitnessfaciliteter
Wellness- og spafaciliterer
Indendørs pool
Udendørs pool
Restaurant
Ved stranden
Nær centrum
Nær vand
Nær skiområde
Ferielejlighed
Kun morgenmad
Ophold med middag
All inclusive

Nordøstitalien

Nordøstitalien

Det nordøstlige Italien strækker sig fra Sydtyrol tæt ved den østrigske grænse mod nord til Adriaterhavet mod syd. Hos Risskov Bilferie findes et varieret udvalg af hoteller.

Alt fra hyggelige hoteller i storslåede omgivelser i Sydtyrol til skønne hoteller tæt ved de mange seværdigheder ved Adriaterhavet.

Oplev den romantiske kanalby Venedig. Prøv en sejltur på de mange kanaler med gondolerne eller vaponettoen, se Canal Grande fra Rialto-broen eller besøg Markuskirken med tusindvis af guldmosaikker. Besøg byen Verona, som er beliggende tæt ved Gardasøen. Byen er verdensberømt for det romantiske amfiteater og ikke mindst for historien om Romeo og Julie.

Besøg Sydtyrol som byder på talrige borge, eventyrlige slotte og isolerede bjergtinder. Nyd La Dolce Vita (det gode liv fuld af nydelse) i Sydtyrol. Besøg de mange lokale restauranter og kaffebarer som serverer ægte italiensk cappuccino, pizza og spaghetti. Gå heller ikke glip af et besøg hos en af de mange lokale vinlandmænd, som i generationer har fremstillet vine på egne vinmarker.

Klik her for at læse mere...
1