Tag med Risskov Bilferie på kør-selv ferie i Italien

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Nordøstitalien

Bestillingskoden er nu aktiv

Nordøstitalien

Det nordøstlige Italien strækker sig fra Sydtyrol tæt ved den østrigske grænse mod nord til Adriaterhavet mod syd. Hos Risskov Bilferie findes et varieret udvalg af hotelophold i området.
Alt fra hyggelige hoteller i storslåede omgivelser i Sydtyrol til skønne hoteller tæt ved de mange seværdigheder ved Adriaterhavet.

Oplev den romantiske kanalby Venedig. Prøv en sejltur på de mange kanaler med gondolerne eller vaponettoen, se Canal Grande fra Rialto-broen eller besøg Markuskirken med tusindvis af guldmosaikker. Besøg byen Verona, som er beliggende tæt ved Gardasøen. Byen er verdensberømt for det romantiske amfiteater og ikke mindst for historien om Romeo og Julie.

Besøg Sydtyrol, som byder på talrige borge, eventyrlige slotte og isolerede bjergtinder. Nyd La Dolce Vita (det gode liv fuld af nydelse) i Sydtyrol. Besøg de mange lokale restauranter og kaffebarer, som serverer ægte italiensk cappuccino, pizza og spaghetti. Gå heller ikke glip af et besøg hos en af de mange lokale vinlandmænd, som i generationer har fremstillet vine på egne vinmarker.