Tag med Risskov Bilferie på sommerferie i Italien

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Toscana

Bestillingskoden er nu aktiv

Toscana

Regionen Toscana med det bakkede landskab med vinmarker og fyrtræer anses af mange for at være den smukkeste region i Italien. Herfra kommer Chianti-vine samt meget af den jomfruolivenolie og mange af de retter vi i Danmark kalder italiensk. Alle byer, men mest Firenze, tilbyder kunst og arkitektoniske skatte ud over det sædvanlige.

Når du rejser igennem landskabet, må du ikke gå glip at et stop på en af de små lokale restauranter, som kaldes Trattoria. Prøv fx vildsvinsragu til pastaen eller den berømte "bistecca fiorentina". Glem ikke at besøge lokale vingårde, olieproducenter og keramikværksteder. Mod vest langs det Tyrrhenske Hav finder du hyggelige landsbyer og dejlige badestrande.

Firenze er en by fyldt med kunst og arkitektur samt shopping af især lædervarer og fodtøj. Besøg museet Uffizi, gå langs floden Arno på Ponto Vecchio og beundre alle guldsmedebutikkerne med flotte udstillede varer. Gå ikke glip af udsigten fra Piazzale Michelangelo.

Det skæve Tårn i Pisa, Siena med sit verdensberømte torv og Katedralen Lucca er blot en forsmag på alt det Toscana har at tilbyde. Hvis du ønsker at forkæle dig selv, så tag til kurbyen Montecatini og nyd de fantastiske spa-faciliteter i et vidunderligt gammelt miljø af dejlig italiensk charme og ikke mindst en varm modtagelse.