Slotsferie i Sverige på Johannesbergs Slott

Dansk | DKK

Johannesbergs Slott

Billig slotsferie i naturskønne rammer med god mad og afslapning

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Historisk hotel og bygning
 • Udsøgt mad og egen vinkælder
 • Herlig natur, indendørs pool og spændende aktiviteter
1.986,-
3~4 dage fra
1.289,-

Inkl. halvpension

Slotshotel nord for Stockholm

3 dage
Fra 1.289,- / spar op til 1.395,-
SPAR
4 dage
Kun 2.039,- / spar op til 1.987,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • entré til spa
 • Gratis internet og parkering
 • Fri entré til fitness
Risskov Pakken

Johannesbergs Slott ligger i smukke grønne omgivelser i Roslagen, omkring en times kørsel nordpå fra Stockholm, og tilbyder alletiders base for en Slotsferie i Sverige. Her venter en skøn kombination af afslapning, ro, udsøgt mad, spændende aktiviteter og fantastisk natur i et herligt lifestyle-koncept, hvor der er noget for alle.

Hotellet tilbyder

Johannesbergs Slott stammer tilbage fra 1820, og giver jer historiske og sjælfulde rammer for et unikt slotsophold i Sverige. Her bor I omgivet af fantastisk natur med rullende bakker og idylliske stier som snor sig gennem skovene, og under opholdet kan I nyde livet i hotellets opvarmede indendørs swimmingpool, og i spaområdet hvor der er sauna og fitness. Hotellet huser også et hyggeligt yogaretreat, og ligger desuden direkte ved Johannesberg Golf, og tæt på et nybygget anlæg for padeltennisbaner, så der er mange spændende aktiviteter at dykke ned i. Derudover tilbyder beliggenheden gode muligheder for at udforske Stockholm og Uppsala med herlige udflugter.

Hver dag er der morgenmad på slottet, som tilbyder et godt udvalg af energigivende produkter, og om aftenen serveres udsøgte retter af de bedste råvarer, som gør godt for både krop og sjæl. Hotellet huser hele otte forskellige madsale, og har også en fantastisk vinkælder hvor I, på anmodning, kan komme ned i den unikke atmosfære og deltage i vinsmagning.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Johannesbergs Slott har 124 komfortable værelser, som er indrettet i forskellige fløje og tilstødende slotsvillaer. Der er både enkeltværelser og dobbeltværelser til rådighed, og det er muligt at booke dobbeltværelser med en ekstra opredning.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt og lyst enkeltværelse med eget bad og toilet, 90cm seng, skrivebord, TV og air condition.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 4
Hyggeligt og lyst dobbeltværelse med eget bad og toilet, 105cm seng, skrivebord, TV og air condition. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

525 km fra
Göteborg, Sverige
625 km fra
Helsingborg, Sverige 
725 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

The Cable Park (25.1km)

Er I dristige og eventyrlystne, så besøg The Cable Park på Halmsjön tæt ved Arlanda Lufthavn. Her kan I stå på vandski, men i stedet for at blive trukket efter en båd, bliver I trukket af en eldrevet bane. Det er ikke bare fantastisk sjovt, det er også meget klimavenligt.

Kvisthamrabacken (32.8km)

Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og kom afsted på en skøn vinterferie til Kvisthamrabacken. Om vinteren er der muligheder for skiløb i Kvisthamrabacken. Her er fire pister af varierende sværhedsgrad. Hvis vejret er til det, køres snekanonerne i stilling, og så bliver Kvisthamrabacken sneklædt. I varmestuen er der toiletter og en kiosk, og ved grillpladsen kan I grille og medbringe jeres egen madpakke. Find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie og nyd en billig kør-selv ferie, hvor I selv styrer hastigheden. Find en aktive ferie, hvor alle familiemedlemmerne kan være med, og et af de mange valg kunne være Kvisthamrabacken. Der er også billige weekendophold for hele familien, så se hvilke muligheder der er hos Risskov Bilferie.

Norrtälje (32.8km)

Norrtälje er en by, der har noget at tilbyde alle - unge som gamle. I finder bl.a. et stort kulturelt udbud. Skulle vejret vise sig fra sin bedste side, anbefales f.eks. et besøg på Norrtälje Museum, Norrtälje Konsthall eller Phytagoras Industrimuseum, hvor man kan tilegne sig yderligere indsigt i Norrtälje Kommunes kulturarv; fortid, nutid og fremtid.

I løbet af sommeren byder området omkring Norrtälje på en række badesteder, der giver mulighed for at opleve de herlige dage med sol og hav. I kan finde sandstrande samt klippeskær, hvor hele familien kan hygge sig og nyde afslappende dage.

Gamla Uppsala (44.9km)

Det er virkelig værd at tage sig tid til en tur til Gamla Uppsala, som er et af Skandinaviens mærkeligste ærkæologiske udgravninger. Tag et kig på en af de tre majestætiske kongelige gravhøje - Uppsala Högar - fra 500-tallet eller på et af Nordens største gravpladser og resterne efter domkirken, som blev bygget i 1100-tallet.

Pladsen her er myteomspundet og er i de senere år også blevet kendt i udlandet pga. tv-serien "Vikings". Benyt lejligheden til at lære mere om, hvordan det hele foregik dengang.

I kan også besøge Gamla Uppsala museum, restaurant Odinsborg og friluftsmuseet Disagården, som ligger her.

Vikingebyen Storholmen (36.5km)

En populær udflugt går til vikingebyen Storholmen, som befinder sig et kvarters køretur fra Norrtälje. I løbet af sommeren kan I se og lære mere om vikingetiden og vikingernes håndværk og gøremål. Hvorfor ikke gribe muligheden og forsøge sig med glasperlefremstilling, smedning, håndværk eller bage sit eget brød. I udstillingshallen finder I information om vikingernes hverdag og I vil også kunne se rekonstruerede genstande og modeller. I vikingelandsbyen Storholmen tilbydes der også guidede ture, historiefortælling, eventyr og souvenir salg. Gæstgiveri, pizzeria og strand er inden for gåafstand.

Steninge Slot (38.5km)

I Steninge, udenfor Märsta, finder I Steninge Slot. Bygningen stammer fra 1700-tallet og slotsparken er åben for offentligheden. I kan også besøge Steningeladen i nærheden og kigge på lokalt kunsthåndværk eller I kan få en bid mad og en kop kaffe.

Gocartcentret i Uppsala (38.5km)

Kan I lide fart og spænding er Gocartcentret i Uppsala et perfekt udflugtsmål. Her kan I booke firmaarrangementer og actionfyldte aftener med familie og venner. I er også velkomne til blot at droppe ind og køre et par omgange.

Det er også muligt at leje en Segway og udforske Uppsala på en Segway-sightseeing.

Wira Bruk (40.1km)

I kan også besøge Wira Bruk, som er et våbensmedjeværksted og var landets første sværdsmedje. Tilbage i tiden har smedjeværkstedet haft eneret til fremstilling af sværd til det svenske Kongehus. I dag er det et levende og smukt industrimiljø.

Stockholms skærgård (56.3km)

Skærgårdsbådene tager dig ud i den storslåede skærgård, som er skøn på alle årstider. Mange af bådene serverer frokost og/eller middag ombord. Hvad siger I til bøf, en rejebåd eller sildebord? Bådene sejler ud til mange af perlerne i skærgården - Sandhamn, Grinda, Utö eller Vaxholm for at nævne nogle.

Stockholm (67.9km)

Har I lyst til en tur i teatret, så prøv Det Kongelige Dramatiske Teater ved Nybroplan eller besøg nogle af de mindre teatre på Söder. Operaen ved Gustav Adolfs Torv er også et besøg værd, ikke blot for sine forestillinger, men også for sin smukke arkitektur. Globen byder jævnligt på store sportsevents, koncerter og shows.

Står den på shopping, så byder hele området omkring Hötorget og Stureplan på mange muligheder, det samme gør Götgatan på Söder. Gå ikke glip af et besøg i varehuset NK på Hamngatan.

Fra Stureplan kan I gå ned gennem Birger Jarlsgatan, hvor I bl.a. finder Orrefors Kosta Boda glasdesign og eksklusive modebutikker. I bunden af gaden møder I den smukke nationalscene, Dramaten. Nybrokajen ligger lige forude, og her findes alle turbådene, der kan fragte jer ud i Skærgården.

Ønsker I lidt mere grønne omgivelser, kan en gåtur ved Kungliga Djurgården anbefales eller måske en tur langs Norr Mälarstrand. Långholmen er også en skøn oase midt i storbyen. Om sommeren er der flere steder man kan bade i byen, både ved Långholmen, Södermalm og Kungsholmen.

Vasamuseet (nær Skansen) er en stor oplevelse. Her kan I lære om menneskerne og tiden omkring år 1628, da krigsskibet sank. I nærheden af Vasamuseet ligger Junibacken, som er Astrid Lindgrens museum i Stockholm - og det er ikke kun for børn.

Gamla Stan ligger på en lille ø i byen og er en af Nordens bedst bevarede middelalderbyer med et levende miljø, hyggelige restauranter og caféer og spændende rodebutikker med gamle våben og ordner - og med slottet på toppen.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Häringe Slott

Adgang til udendørs pool

Södermanland

Bilferie med overnatning

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatning m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Gratis internet og parkering
 • Adgang til udendørs pool

750,-
Kun
1.359,-

Vis kort

Luksusophold 25 minutter fra Stockholm

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Standard twin dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat

Good Morning+ Hägersten

15 min. med T-banen til centrum

Mälardalen

Sveriges hovedstad

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 x aftenens ret
 • 2 x kaffe
 • Adgang til sauna og fitness

137,-
Kun
829,-

Vis kort

Oplev Stockholm og skærgården på ferien

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~99.99 år i ekstra opredning 298.2kr per nat

Gripsholms Värdshus

Inkl. halvpension

Södermanland

Besøg Mariefred

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet og parkering

684,-
Fra kun
1.219,-

Vis kort

Smuk natur i historiske omgivelser

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 60% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 40% rabat