Miniferie til JUFA Hotel Lungau i Østrig

Dansk | DKK

JUFA Hotel Lungau

Skønne feriedage for hele familien i naturskønne Salzburgerland

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Familievenligt hotel med legeplads og trampoliner
 • Skøn beliggenhed i 1.000 meters højde
 • Fantastisk natur og spændende muligheder året rundt
287,-
3~8 dage fra
899,-

Inkl. halvpension

Bjergidyl i smukke Østrig

3 dage
Kun 899,- / God pris !
SPAR
4 dage
Kun 1.319,- / God pris !
SPAR
5 dage
Kun 1.749,- / God pris !
SPAR
6 dage
Kun 2.099,- / spar op til 177,-
SPAR
7 dage
Kun 2.499,- / spar op til 233,-
SPAR
8 dage
Kun 2.899,- / spar op til 288,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenbuffet
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

JUFA Hotel Lungau har en skøn beliggenhed i markedsbyen, St. Michael im Lungau, som ligger i 1.000 meters højde over havets overflade, i den sydøstlige ende af delstaten, Salzburg. Hotellets placering tæt på motorvej A10, kombineret med de mange muligheder - både på hotellet og i de omgivende landskaber - gør det til en perfekt base for en bilferie i Østrig.

Hotellet tilbyder

JUFA Hotel Lungau ligger bare en kort gåtur fra centrum i St. Michael im Lungau, og tilbyder nogle hyggelige og yderst børne- og familievenlige rammer for, såvel skiferie om vinteren, som aktiv ferie for hele familien hele året rundt.

Her bor I i kort afstand fra adskillige skiområder, såsom Grosseck-Speiereck, Fanningberg & Nockberge, Aineck, Katschberg og Obertauern. Således har I et godt udgangspunkt for en vinterferie eller skiferie med gode forhold for både alpinski, kælkning, langrend og skøjteløb.

I årets øvrige sæsoner er de omgivende landskaber helt perfekte for vandre- og cykelture, klatring, badning og bybesøg med masser af shopping og sightseeing. Der er mulighed for at leje cykler på hotellet mod et gebyr.

Når I bor på JUFA Hotel Lungau i perioden mellem d. 1. juni og d. 31. oktober, inkluderer opholdet et ’Lungau’-kort, som giver jer masser af gode fordele og rabatter, på et stort udvalg af områdets muligheder, såsom museer, naturoplevelser, udflugter og svømmehaller/pools.

Under opholdet er hotellets hyggelige wellnessområde det perfekte sted at slappe af og nyde ferielivet, mellem de mange oplevelser og indtryk. Wellnessområdet omfatter sauna, dampbad og infrarød kabine og dette ophold inkluderer fri afbenyttelse af saunaen.

JUFA-kæden er kendt for sin børnevenlighed, og dette hotel er bestemt ikke nogen undtagelse. Har I børn med på familieferie, vil de således kunne boltre sig i hotellets indendørs lege- og spillerum, på den store udendørs legeplads med mange klatreudfordringer og et stort udendørs areal, hvor der er mulighed for at spille beachvolley, fodbold og basketball. I haven har hotellet også trampoliner og om vinteren vil der være en lille skøjtebane. 

Hver morgen kan I nyde en omfattende morgenbuffet med mange velsmagende muligheder. Buffeten omfatter bl.a. friskbagt brød røræg, bacon, pølser, forskelligt pålæg, ost, hjemmelavede marmelader og et godt udvalg af mælkeprodukter.

Aftensmaden består også af en stor og varieret buffet, hvor I finder alt lige fra supper, salater og forskellige grøntsager til fisk og kødretter, såvel som vegetariske retter.

Der tilbydes gratis parkering og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 55 moderne og lyse værelser, som alle tilbyder behagelige rammer for jeres ophold i Østrig. Der er både enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser til rådighed, og dobbeltværelser kan bookes med en ektra opredning, mens der til familieværelserne kan tilføjes to ekstra opredninger.

Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet og udstyret med hårtørrer, siddeområde, behagelige senge og fladskærms-TV.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1025 km fra
Rostock, Tyskland
1150 km fra
Puttgarden, Tyskland
1200 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Murau (47.8km)

Den nærliggende middelalderby Murau er primært oplagt til kulturelle gåtur eller hyggelig shopping. Den berømte ølby oser af indbyggernes gæstfrihed. Byen blev en vigtig handelsby på nord-syd-ruten. Da den nationale udstillingen "Holzzeit" (el. Trætid) er Murau blevet Østrigs tømmerhovedstad og centrum af Steiermarks tømmerrute. Murau udstiller den internationalt anerkendte træarkitektur for besøgende og forbinder dermed den middelalderlige og moderne arkitektur på deres "Vandretur for træarkitektur".

Radstadt (49.4km)

Om sommeren finder I en pallette af aktivitetsmuligheder. For Jer der kan lide natur og at være aktive venter der Jer et stort antal godt markerede vandreveje i området, og for mountainbikere er der 500 km skiltede spor. Er man ikke er til kuperet terræn på cyklen, er der også muligheder nok. Tag for eksempel en cykeltur på den 250 km lange Ennsradweg, der løber i dalen.

Om vinteren er byen et paradis for skiløbere. Området med centrum i Ski Amadé byder på, ikke mindre end, 760 km skipister med 270 moderne skilifter. Desuden finder I også 150 km langrendsløjper og en skøjtebane.

Også for kulturinteresserede har den historiske Radstadt noget at byde på som medlem af ’Historiske Byer i Østrig’. Her afholdes flere kulturelle og traditionelle festivaler samt kunsthåndværksmarkeder.

Rodelbahn Lucky Flitzer (41.9km)

En kælkebakke på skinner lyder måske ikke helt normalt, men efter en tur på fuld fart, kræver kroppen en tur mere. Der er gode sving og det trækker i kroppen. Gå ikke glip af denne lille seværdighed, hvor der er masser af fart over feltet og hvor både store som små kan få håret sat.

Sankt Johann im Pongau (57.8km)

St. Johann im Pongau ligger i den sydlige del af delstaten Salzburg og er hovedstaden i Pongau amt. Byen er kendt i hele Østrig for sine skønne vandreruter og som et ideelt sted at holde skiferie. St. Johann ligger i Salzachtal, som er den største dal i Salzburg. Den lille by er et turistmål for netop friluftsmennesker, men gemmer også på seværdigheder som den smukke katedral, der bestemt fortjener et besøg. Hotellerne og byen er separeret, så byen har næsten formået at bevare sin originale struktur.

Besøg også Arthurstollen, som er en gammel tunnel, der blev brugt til at bryde kobber. Tunnelen er mindst 1600 år gammel og dele af den er tilgængeligt for offentligheden.

Besøg den lille charmerende by, der er omgivet af noget af den skønneste natur, som Salzburg kan byde på.

Burg Murau (48.2km)

Tag på bilferie i Tyskland og besøg det smukke Murau Slot. Slottet blev nævnt for første gang i 1250 og var beliggende umiddelbart sydøst for det nuværende slot. Hvordan denne gotiske fæstning har set ud, ved man ikke præcis. I det 17. århundrede blev det nuværende firkantede renæssance-slot uden tårne bygget. I dag huser slottet en samling af museer, der vedrører fyrsterne af Steiermark og Salzburg, og på en tur rundt kan I bl.a. opleve riddersalen, kapellet og fangekælder. Find en billig kør-selv ferie til Tyskland hos Risskov Bileferie og tag hele familien med på en oplevelsestur.

Therme Amadé Spa (44.5km)

Therme Amadé Spa er et 30.000 kvadratmeter stort vandland med spa og wellness, omgivet af Altenmarkts alpine landskab. Der er et omfattende udvalg af sauna og oplevelser i vandet. De fleste af svømmebassinerne ligger indendørs, og så er der to svømmebassiner udenfor som er forbundet. Den behagelige vandtemperatur gør Herme Amadé Spa et oplagt sted at slappe af hele året rundt.

Vandet er tilført medicinske salte fra den berømte saltmine ved Bad Ischl. De fleste af bassinerne indeholder 1,5 - 2,5% saltvand, der som bekendt har en positiv effekt på huden.

Freibad Murau (51.1km)

Find en billig kør-selv ferie til Østrig hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse med hele familien. I Murau, nord for Klagenfurt, er der et friluftbad til de varme sommerdage. Friluftbadet er åbent juni-august. I byen ligger også en indendørs svømmehal, som kan benyttes året rundt. Her er der et 25 meter langt svømmebassin, et mindre børnebassin og naturligvis en vandrutschjebane. Find børnevenlige hoteller i området og kom afsted på en billig sommeferie med Risskov Bilferie.

Murau-Kreischberg (45.5km)

Som et grønt bælte løber floden Mur gennem regionen Murau-Kreischberg. Den forbinder indbyggerne og de alsidige landskaber, og her er skove og enge så lang øjet rækker. Regionen Murau-Kreischberg er et paradis for udendørs sportsentusiaster og aktive rejsende. Regionen har et væld af muligheder for at lave forskellige aktiviteter hele året.

St. Cäciliakirche (50.7km)

St. Cäciliakirche er en lille gotisk perle. Gå ikke glip af det gotiske træloft, som går tilbage til omkring år 1500, freskomalerierne fra det 14. og 15 århundrede samt kalkmalerier på ydervæggen fra det 15. århundrede. Det er også værd at nævne den fine prædikestolen i kirken.

Reviews
Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål ? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Germania Gastein

Velvære i smukke omgivelser

Salzburgerland

Ferie i Bad Hofgastein

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x brug af termisk bad
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Badekåbe på værelset
 • Gratis internet og parkering

676,-
Kun
1.349,-

Vis kort

Naturskøn ferie i kurbyen Bad Hofgastein

Læs mere

JUFA Hotel Altenmarkt

Inkl. halvpension

Salzburgerland

Naturskønne Salzburgerland

Risskov Pakken - 6 dage inkl.
 • 5 overnatninger
 • 5 x morgenbuffet
 • 5 x aftenbuffet
 • Adgang til sauna
 • Gratis internet

169,-
Kun
2.119,-

Vis kort

Familievenligt hotel i Salzburgerland

Læs mere

Landhaus Lungau

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Salzburgerland

Aktiv ferie i Østrig

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet og parkering

Kun
919,-

Vis kort

Familievenligt hotel omgivet af landidyl

Læs mere

Aparthotel Ferienalm

Inkl. 4-retters menu og kagebuffet

Steiermark

Naturskønne Schladming

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 4-retters menu/buffet
 • 2 x let frokost
 • 2 x kagebuffet

Fra kun
749,-

Vis kort

Aktiv ferie i Dachstein-Schladming

Læs mere
 
Dine data og cookies

Vi bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse af risskov-bilferie.dk. Når du klikker "OK", accepterer du brugen af cookies og privatlivspolitik.