Tag på familieferie på JUFA Hotel Veitsch

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

JUFA Hotel Veitsch

Aktiv familieferie i de bjergrige omgivelser i smukke Østrig

Familievenligt hotel i Østrig
Swimmingpool og udebassin med vandrutschebane
Ideelt til familieferie både sommer og vinter
 • 1.275 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.250 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.100 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Indendørs swimmingpool
 • Dampbad
 • Sauna
 • Mulighed for cykelleje

Hotellet

Østrig tilbyder noget af den smukkeste natur I kan finde i Europa. I det lille område Veitsch, hvor I finder JUFA Hotel Veitsch er det naturen og den aktive ferie for hele familien, der er i fokus. Hotellet tilbyder et væld af aktiviteter omgivet af den fantastiske natur. Ca. 1½ times kørsel fra hotellet ligger Østrigs smukke hovedstad Wien, som er et besøg værd.

Hotellet tilbyder

JUFA Hotel Veitsch er et dejligt aktivitetshotel med en smuk beliggenhed i bjergene. Omgivet af uberørt natur er der mulighed for mange udendørs aktiviteter. Hotellet har et dejligt cafe område hvor I kan drikke kaffe og når vejret tillader det kan I bestille noget at drikke på terrassen. Hotellet har et stort svømmeområde med en stor indendørs swimmingpool og et lille udendørs svømmebassin, med en sjov vandrutschebane. Derudover er der en sauna og et afslapningsområde. De store græsarealer omkring hotellet er ideelle til børn og der er en legeplads til de yngste. Indendørs kan I spille pool, bordtennis og Wii. Ikke langt fra hotellet er der en klatrehal, en BMX bane og mulighed for at leje cykler.  

Hotellet tilbyder sine gæster gratis parkering i forbindelse med hotellet og der er også gratis trådløst internet i hotellets bygning.

Værelser

De 42 værelser er enkelt indrettede og har eget bad og toilet, pengeskab og tv. De fleste værelser har balkon - disse er på forespørgsel og kan ikke garanteres.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 1,50 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Vis flere

Værd at se

 • Veitsch (0.6 km)

  Den lille landsby Veitsch, med knap 3000 indbyggere, ligger i de østrigske alper, omkring 90 kilometer sydvest for hovedstaden Wien. Området omkring Veitsch byder på fantastiske vandrestier med enestående udsigt samt skiløb og skøjteløb om vinteren. I landsbyen er der også en BMX park, skøjteløb, fodbold, volleyballbane og tennisbaner.

  Veitsch
 • Veitsch - Brunnalm skiområde (8.7 km)

  Dette lille familievenlige og overkommelige skiområde hører ikke til de større, men tilbyder solrige skråninger med fantastisk udsigt. Området ligger på den solrige side af Mürz-dalen og her tilbydes 10,5 kilometer pister og en 1,5 km lang pukkelpist, som er højdepunktet. Skiresortet ligger i 1050-1500 meters højde og råder over en 4-personers stolelift samt tre tallerken/t-lifte. Der er skiudlejning på stedet og skiskole er tilgængelig for begyndere, men også til de mere øvede skiløbere.

  Veitsch - Brunnalm skiområde
 • Hochschwab (40.0 km)

  Hochschwab bjergkæden er en del af de østrigske alper. Med sin højeste top på 2.227 meter over havets overflade og fantastiske landskaber med uberørt natur, er vandreture her en fremragende oplevelse, som bestemt skulle kunne friste de, som ønsker at bruge deres sommerferie som aktiv ferie i aldeles smuk og uberørt natur.

  Hochschwab
  På aktiv ferie i Østrig : Hochschwab bjergkæden har sin højeste top 2.227 meter over havets overflade.
 • Hartberg (70.9 km)

  Der er mange grunde til at besøge den lille by Hartberg som ligger i grænseområdet mellem Steiermark og Burgenland. Vinen er bestemt en af grundene til at stedet er flittigt besøgt af turister, og selv om byen ligger ret afsides, så vil de mange slotte, der ligger i området, bestemt være med til at fremme turismen. Stedet er dejligt at besøge, særligt når man er på kør-selv ferie, da man kan tage sig tid til at få set det hele. Den lille by huser også et historisk museum, ´Das Museum Hartberg´, og det smukke Hartberg Slot, som ligger næsten midt i byen.

  Hartberg
  På kør-selv ferie i grænseområdet mellem Steiermark og Burgenland.
 • Rax Schneeberg (87.4 km)

  Rax er en bjergkæde i de østrigske alper. Dens højeste top er 2.007 meter over havets overflade og hedder Heukuppe. Rax, sammen med Schneeberg, er populære og traditionelle vandreområder og kaldes Wiener Hausberge, "Wiens lokale bjerge". De to bjerge er adskilt af dalen Höllental. Kabelbanen Raxseilbahn, der starter i Hirschwang, tager besøgende op til det høje Rax-plateau, som ligger omkring 1.500 meter over havets overflade. Området er især populært blandt vandrere fra Wien og Sydøstrig. Den stejle side af plateauet tilbyder vandreture med forskellige sværhedsgrader.

  Rax Schneeberg
  Vandre rundt i populære Wiener Hausberge.
 • Graz (83.8 km)

  Graz er hovedstaden i provinsen Steiermark og Østrigs andenstørste by. Det er også en universitetsby med hele seks universiteter og lidt over 44.000 studerende. Byen kombinerer alle de vigtige historiske perioder og har en af den bedst bevarede centrale bydel i Europa, som i 1999 kom på UNESCO´s liste over verdens kulturarv. Ingen anden by byder på så meget på så lille et område. Byen er fyldt med museer, og her bør ´Universalmuseum Joanneum´ bestemt nævnes for sin imponerende samling af gamle rustninge. Graz tilbyder også en god blanding af forskellige restauranter, barer og caféer og der er selvfølgelig også rigtig gode muligheder for at shoppe rundt i de mange gader og stræder, fyldt med hyggelige specialbutikker. Husk at købe lidt af det lokale græskarfrøolie med hjem, en yndet ingrediens i mange af de lokale retter.

  Graz
  Graz er Østrigs andenstørste by og er en oplagt by at besøge, når man er på ferie i Steiermark-regionen
 • Judenburg (93.3 km)

  Kør selv på bilferie til Steiermarks regionshovedstad Judenburg. Denne historiske by stammer tilbage fra 1075 og rummer én af Østrigs smukkeste gamle bydele, som I kan få en guidet tur igennem, ved henvendelse på byens turistkontor. Byens vartegn er det 75 meter høje bytårn, hvorfra I får en fantastisk panoramaudsigt. Det gamle tårn, som tidligere bl.a. har fungeret som vagttårn huser også et af Europas mest moderne planetarier, som ligger i hele 50 meters højde. Lad også nostalgien ramme Jer med et besøg på Puch-museet i Judenburg. Her kan I opleve både cykler, scootere, motorcykler og knallerter i alverdens afskygninger.

  Judenburg
  Oplev et af Europas mest moderne plantetarier.
 • Wien (130.6 km)

  Wien, Østrigs hovedstad, byder på en blanding af moderne og gammelt. Her kan du opleve verdensklasse kunst, koncerter og opera. I kejserbygningens gamle staldbygninger er det ambitiøse museumskvarter, der har revolutioneret Wiens museum. Staldbygningerne blev bygget i begyndelsen af det 18. århundrede, men i 2001 åbnede MQ dørene og en stor del af de tidligere spredte museer er nu her.

  Wien
  Wien, Østrigs hovedstad, byder på en blanding af moderne og gammelt. Her kan du opleve verdensklasse kunst, koncerter og opera.
Vis flere

Kort

JUFA Hotel Veitsch
Sportgasse 3 8663 Veitsch

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~4 år i babyseng 100% rabat
Barn 4~16 år i ekstra opredning 40% rabat