Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Julemarked Jylland

Bestillingskoden er nu aktiv

Julemarked Jylland

Tag på bilferie til Jylland i julen og oplev nogle af de mange magiske julemarkeder, der skyder op overalt i den smukke landsdel. Kom i dejlig julestemning med søde dufte, pynt og julelys når de jyske byer, store som små, stiller op til det årlige julemarked.

De fire største og mest populære julemarkeder i Jylland er placeret i henholdsvis Nord-, Syd-, Øst og Vestjylland og det siger faktisk meget godt, hvordan julen er spredt udover hele Jylland – og at uanset hvor i Jylland, I ønsker at holde Jeres ferie, så har I gode muligheder for at opleve både store og små julemarkeder.

Besøg f.eks. det hyggelige marked i Aalborg som har en skøn placering på Gammeltorv, nord for byens hyggelige centrum. Med det store funklende pariserhjul og den smukke Budolfi Kirke som kulisse opstilles her mere end 30 forskellige boder indrettet i hyggelige små julehytter.

Eller find et billigt hotelophold nær Gram Slot og oplev det helt enestående julemarked, som finder sted her de tre sidste weekender i November.

I Aarhus kan I kombinere en storbyferie med det traditionsrige julemarked, ’Jul i Den Gamle By’, som er en stemningsfuld rejse gennem mere end 400 års juletraditioner. Hele kulissen er sat op med autentisk julepynt- og dekorationer som de har set ud helt tilbage fra 1600-tallet og op til midten af 1970’erne.

Og i vadehavs- og domkirkebyen Ribe finder I det smukke og meget populære julemarked, som er bygget op omkring klassikeren ’Peters Jul’.