Julemarked i Østjylland 2019

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Julemarked Østjylland

Bestillingskoden er nu aktiv

Julemarked Østjylland

Tag på juleferie i Østjylland og oplev nogle af regionens hyggeligste julemarkeder!

Juletiden nærmer sig og det varer ikke længe, før dette års mange julemarkeder i Østjylland skydes i gang. Oplev det helt unikke julemarked ’Jul i Den Gamle By’ i Aarhus, hvor en stemningsfuld rejse gennem mere end 400 års juletraditioner danner rammen om et kæmpe julemarked i Smilets By. Hele kulissen er sat op med autentisk julepynt- og dekorationer som de har set ud helt tilbage fra 1600-tallet og op til midten af 1970’erne. Her venter en ganske særlig juleatmosfære, med masser af boder, historiske butikker og velsmagende julegodter i lange baner. Aarhus er naturligvis mest kendt for dette julemarked, men rundt om i byen findes flere andre hyggelige markeder som er værd at besøge.

F.eks. bør I kigge forbi Store Torv og Lille Torv foran byens smukke Domkirke, hvor et stort marked finder sted mellem den 17. November og den 22. December. Her finder I en lang række hyggelige træhytter med specialiteter fra hele Europa.

Hvert år bydes besøgende velkommen på Rosenholm Slot, til et stort julemarked for hele familien, som er åbent over to weekender i November. Det var her den populære DR Julekalender ”Jul På Slottet” blev til, og for dem der har set den, vil oplevelsen være ekstra speciel. Julemarkedet tilbyder mere end 80 boder, med glaskunst, keramik, julegaveidéer og meget andet, samt underholdnings- og aktivitetestilbud såsom ponyridning og møde med Julemanden og hele hans familie.

Et andet af Østjyllands hyggelige julemarkeder finder sted i Ebeltoft, som hører til blandt nogle af Danmarks mest charmerende byer på alle tider af året. Her er der masser af jul i de brostenbelagte gader, I kan møde Julemanden og duften af søde julegodter ledsager Jer hele vejen rundt i byen.

Så kom i rigtig julestemning i Østjylland! Risskov Bilferies store udvalg af hoteller i Østjylland betyder, at I kan vælge lige præcis den by, eller det hotel der passer Jer. Hvadenten I ønsker et kort weekendophold eller en miniferie, finder I det helt sikkert her på siden.