Julemarked i Sønderjylland 2019

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Julemarked Sønderjylland

Bestillingskoden er nu aktiv

Julemarked Sønderjylland

Oplev de hyggelige sønderjyske julemarkeder med en miniferie eller et weekendophold i den dejlige region. Der er mange at vælge imellem, og hvert og ét har sin helt egen charme og enestående atmosfære. Det ligger nært at tænke, at den korte afstand ned til julemarkedets stammoder, Tyskland, måske er en medvirkende faktor til at sønderjyderne er så dygtige til at fange den helt rigtige julestemning. På de sønderjyske julemarkeder finder I alt fra klassisk julepynt og håndværkerkunst til lokale juledelikatesser og spændende underholdningstilbud.

Find f.eks. et billigt hotelophold nær Gram Slot og oplev det helt enestående julemarked, som finder sted de tre sidste weekender i November. Det traditionelle marked vil være spækket med boder som byder på brugskunst, håndværk, julegodter og gaveidéer til folk i alle aldre – alt sammen i en ganske unik kulisse som dannes af det historiske Gram Slot. Bemærk venligst at det koster 75 kr. for voksne og 35 kr. for børn mellem 4 og 12 år, at besøge markedet. Børn under 4 år har gratis entre.

På Fisketorvet i Sønderborg kan I besøge det traditionelle ”Julemarked på Fisketorvet” hvor utallige boder skyder op overalt på kajen og Julemanden kommer til byen og ligger til med sit skib. Her kommer I helt sikkert i julestemning i selskab med alle de pyntede boder, duftende madstande og funklende lys.

Og disse to julemarkeder er blot nogle meget få af alle dem der pryder Sønderjylland i den søde juletid. I kan også besøge steder som Aabenraa, Tønder og Als, som alle byder på juleeventyr i November og December måned.

Tag på miniferie i julen, og nyd et billigt hotelophold i Sønderjylland, hvor I finder et sandt hav af julemarkeder, spredt over hele landsdelen. Risskov Bilferie har et stort udvalg af hoteller og ophold i Sønderjylland, og finder helt sikkert det rette for Jer her på siden.