Kør-selv til Karlskoga Hotell med Risskov Bilferie

Dansk | DKK

Karlskoga Hotell

Tag del i den skønne natur og besøg de interessante seværdigheder

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hyggeligt og nyrenoveret hotel i Värmland
 • Centralt beliggende i Värmlands Karlskoga
 • Besøg Nobelmuseet og Björkborn herregården
550,-
3~4 dage fra
719,-

Inkl. dagens ret

Ved søen Möckeln

3 dage
Kun 789,- / spar op til 343,-
SPAR
4 dage
Kun 1.149,- / spar op til 550,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis internet og parkering
 • Adgang til fitness
Risskov Pakken

Hyggelig weekend i Karlskoga

Ved søen Möckeln

3 dage
Kun 719,- / spar op til 240,-
SPAR
4 dage
Kun 1.039,- / spar op til 399,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Sandwich om aftenen med et glas vin
 • Gratis internet og parkering
 • Adgang til fitness
Risskov Pakken

Karlskoga Hotell ligger i Värmland mellem Örebro og Karlstad ved Möckeln-søen. Bestil en prisvenlig hotelpakke og få jer et behageligt ophold med morgenmad og en hovedret til aftensmad.

Hotellet tilbyder 

Karlskoga Hotell er et nyrenoveret hotel i Karlskoga Värmland ikke langt fra byens centrum og seværdigheder. Byen er kendt for sin jernindustri og de to svenske berømtheder Karl IX og Alfred Nobel. 

Hotellets faciliteter inkluderer en spisesal hvor I kan nyde morgenmaden, frokosten og aftensmaden. Der er også en business-lounge samt udendørs legeplads til de yngre medlemmer. Der er også et motionslokale med udstyr til styrke- og fitnesstræning.

Ikke langt fra hotellet ligger eventyrhuset Boda Borg, Granbergsdals hytte og Alfred Nobels hjem i Björkborns herregården og selvfølgelig byens Nobelmuseum. I bør også tage en udflugt til Örebro og Kristinehamn skærgården, eller kombinere det med en tur op til Karlstad. 

I løbet af sommeren er der et bredt udvalg af muligheder for de aktivt ferierende, og I kan tage på vandreture i skoven og der ligger også flere golfklubber i nærheden som Karlskoga Golfklubb og Degerfors Golfklub. Der er  også strand og muligheder for at bade i det nordlige Möckeln. 

Hotellet tilbyder gratis parkering og trådløs internetadgang. 

Værelser

Hotellet har 100 nyrenoverede og moderne møblerede værelser. I kan vælge mellem enkelt-, dobbeltværelser samt dobbeltværelser med en eller to ekstra senge. Alle værelser er udstyret med badeværelse og toilet, komfortable enkeltsenge eller dobbeltsenge, skrivebord, stol og TV.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

280 km fra
Göteborg, Sverige
490 km fra
Helsingborg, Sverige 
575 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Alfred Nobels Björkborn (3.3km)

Hvis I er på bilferie i det solskinsrige Karlskoga, så vil et besøg på Björkborns herregården, eller Alfred Nobels Björkborn, være oplagt. Gården er i dag et museum, men det var her at Alfred Nobels holdt sommerferie og boede i de sidste år af hans liv. Her finder I Alfred Nobels bogsamling, medaljer og hans dødsmaske i gips, blandt mange andre ting.

Museet giver et indblik i Alfred Nobels liv gennem en række permanente udstillinger og historieoplevelser. Lær mere om Alfred Nobels liv og den rolle, herregården har spillet i Nobelprisens historie gennem en guidet tour, der tilbydes i højsæsonen. Foruden museet er der også en museumsbutik og en charmerende café. Er børnene med på turen kan et besøg i Fiffiga-huset bestemt anbefales. Det er et lille videnskabscenter, hvor I kan følge i den spændende opfinders fodspor.

Garphyttan Nationalpark (25.2km)

For dem, der er interesseret i naturen, er et besøg i Garphyttans Nationalpark værd at overveje. Det er en af Europas ældste nationalparker, og består af frodige blomsterenge omgivet af tæt skov. Vandrestien Bergslagsleden passerer gennem den nordlige del af parken. Et besøg i Tivedens Nationalpark kan også anbefales. Det er som en skov fra sagaer og myter med uberørt mos og nedfaldne sten, der danner mystiske og spændende grotter.

Kristinehamn (26.2km)

Kristinehamn er en svensk by i Värmland, som har meget at byde på. Find en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og kom afsted til det smukke Värmland. I centrum finder I caféer, restauranter og butikker samt den smukke Varnan-flod. Fra centrum kan I hoppe på en turbåd, der fører dig ud i skærgården, eller I kan tage med det historiske skib Christine af Bro. Byen har flere vandre- og cykelstier, herunder den 30 km lange Järnleden, der stammer fra Gustav Vasas tid. Der er også en bred vifte af kunst og kultur. Gå ikke glip af en af verdens største Picasso-skulpturer i Kristinehamn! Kristinehamn Kunstmuseum tilbyder også spændende udstillinger. Kør-selv til Kritinehamn på en rigtig familieferie, også med børnevenlige hoteller, og find det hele hos Risskov Bilferie.

Kristinehamns Golfklub (27.2km)

Find en billig ferie til Kristineham i Värmland, Sverige og få lidt golfferie med i købet. Husk derfor golfskoene og tag turen til Kristinehamns Golfklub, hvor der ligger en 18-hullers golfbane omgivet af fantastisk natur. Banen er beliggende i en smuk park og skov, hvor I kan spille golf og nyde de naturskønne omgivelser. Banen er relativt enkelt for begyndere, men kan også være udfordrende for avancerede spillere. Absolut en anbefalet udflugt til golfspillere! Find et billigt weekendophold, eller brug lidt længere tid på at udforske området med familien. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og nyd familieferien, måske blandet med lidt golfferie oven i hatten.

Niklasdams trädgård - Pelargon Museum (35.2km)

Kun 10 km nord for Kristinehamn ligger Niklasdams have med et smukt pelargonmuseum. I et drivhus er der over 400 forskellige pelargon-arter. Der er også en café, hvor I har chancen for at smage pelargon kage!

Nora (43.4km)

Nora har én af Sveriges bedst bevarede træbebyggelser, primært fra 1700- og 1800-tallet. I dag bruges de gamle træbygninger stadig til butikker, håndværk og boliger. I 1993 modtog den charmerende by en international pris, ”Europa-Nostra-diplomet”, for god bevaring af bygninger og kulturminder. Gå en tur ned mellem de hyggelige bygninger og gå på opdagelse i de mange antikviteter og kuriositeter, der er præger mange af butiksvinduerne. I kan også få en gammeldags togtur med byens veteranjernbane, som byer på regelmæssige ture om sommeren. På denne måde kan I både komme til Järle og Pershyttan. Benyt også muligheden for at se og opleve de gamle damp- og diesellokomotiver.

Örebro Slot (45.2km)

Midt i Örebro centrum ligger det storslåede Örebro Slot hvor Svartåen løber forbi. Slottet, som har været byens midtpunkt i mere end 700 år, er en meget populært turistattraktion. I dag er den gamle borg en meget levende attraktion, hvor I kan se udstillinger, teateroptrædener og messer samt nyde et godt måltid. I sommermånederne, kan I selvfølgelig også deltage i guidede ture og lære mere om slottet og dets historie. I kan også deltage i en af slottets spøgelsesture og lytte til historier om de tidligere fangers liv, hekse, folketro og nutidens berømte spøgelser.

Shopping i Örebro (43.4km)

I Örebro centrum finder I mange forskellige typer butikker. Vil I hellere besøge Örebro største shoppingcenter, ligger Mariebergs Galleria kun ca. ti minutters kørsel fra centrum.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Lundsbrunn Resort och Spa

Inkl. sommerbuffet

Vänern

Oplev smukke Lundsbrunn

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x eftermiddagskaffe
 • 2 x Sommerbuffet
 • 1 x entré til spa
 • Fri adgang til fitness centret

1.079,-
Kun
1.289,-

Vis kort

Hyggeligt spahotel omgivet af skøn natur

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse i Sörbodal
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 60% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 40% rabat

Skara Konsthotell

Inkl. halvpension

Vestre Götaland

Kunst og stil i Skara

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis internet og parkering
 • Fri adgang til motion og afslapningsområde

326,-
Kun
789,-

Vis kort

Oplev historiske Skara

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat

Hotel Bellevue Hjo

Inkl. dagens ret

Vättern

Ved Vätterns strand

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenens ret
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

621,-
Kun
579,-

Vis kort

Hjo - træbyen ved Vättern

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~4.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 60% rabat
 • Barn 12~99.99 år i ekstra opredning 40% rabat