Tag på miniferie på Kiviks Hotell & Konferens i Skåne

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Kiviks Hotell & Konferens

Dejligt hotel med smuk rosenhave og god beliggenhed tæt på havet.

 • 110 km fra Øresundsbroen
 • 310 km fra Göteborg, Sverige
 • 140 km fra Helsingborg, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Jacuzzi
 • Dampbad

Hotellet

Kiviks Hotell ligger en kort gåtur fra centrum og havnen i det gamle fiskerleje i Kivik. På Österlen finder I alt fra natur og strande til aktiviteter og seværdigheder - alt sammen lige i nærheden. Hotellet byder på udsigt over Hanöbukten og ligger tæt på både Brösarp og Stenshuvud. I kan besøge Kiviks Musteri, og indenfor 15 minutter i bil finder I golfbanerne Djupdal og Lilla. Kort sagt findes her noget for hele familien!

Hotellet tilbyder

Kiviks Hotell var fra starten et privatejet feriested og den historiske bygning blev først senere omdannet til hotel. Her er en fantastisk have med smukke roser og hele 300 forskellige planter. Stedet er perfekt for jer, der ønsker afslapning og forkælelse. Hotellet har egen spa-afdeling med både sauna og dampbad samt jacuzzi. Her kan I også få forskellige behandlinger, såsom massage og ansigtsbehandlinger. Restauranten på hotellet serverer skånske specialiteter lavet af lokale råvarer. Der er gratis, trådløst internet og parkering på stedet.


Værelser

Kiviks Hotell består af 3 bygninger og har i alt 27 værelser med naturskøn udsigt. Samtlige værelser har bruser og toilet, TV og adgang til trådløst internet. Værelserne er røgfrie og husdyr er ikke tilladt.

Bemærk at

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Vis flere

Værd at se

 • Kiviks Musteri (4.0 km)

  Find en familievenlige rejser til Skåne hos Risskov Bilferie og tag på sommerferie eller vinterferie med børnevenlige hoteller tæt på Kivik. Læg vejen forbi Kiviks Musteri AB som er et familieejet Mosteri på Österlen, Skåne, som i dag drives af 4. generation Åkesson. De forædler frugt til bl.a. æblemost, juicer, cider, cremer og supper. Disse varer kan købes i mosteriets butik. De har også et lille museum, som hedder Æblets Hus, hvor man kan lære om æblets historie og forskning i forskellige frugter. Oplev de gyldne dråber på en billig kør-selv ferie til Skåne.

  Kiviks Musteri
  Nyd et glas frisk æblemost med dets fine aroma.
 • Glimminge Hus (26.0 km)

  Besøg den velbevarede middelalderborg Glimminge Hus, som blev påbegyndt i 1499, da Skåne stadig var dansk. Tidspunktet kendes nøjagtigt, det står nemlig på en tavle i Valby kirke ! Under Skånske krig var borgen tæt på at blive sprængt i luften, men en dansk flåde nåede lige at redde den. Gå på spøgelsesjagt eller prøv at gøre forskellige ting, som de gjorde i middelalderen. Borgen er omgivet af en voldgrav og omkring på græsset er der god plads til en picnic og lidt leg. Området er omgivet af smukke marker, som om foråret lyser op med sine gule rapsblomster.

  Glimminge Hus
  Borgen med dens 2,5 m. tykke mure er et spændende sted for både voksne og børn.
 • Stenshuvud (6.2 km)

  Naturreservatet Stenshuvud er en bakke, som skråner ned i havet. Gå på den smukke sti op til det højeste punkt og få en betagende udsigt udover naturen og de små byer - husk gode vandresko. Reservatet, som i dag er helt fredet, er ekstra smukt om foråret, hvor markerne er dækket af gule og hvide blomstertæpper. Mange sjældne dyrearter i Sverige lever i naturreservatet, bl.a. løvfrøen. Allerede på Carl von Linnés tid blev Stenshuvud omtalt som et vartegn for søfarere. Sandstranden Knäbäckshusen er skøn om sommaren, men pas på med at svømme for langt ud, da vandet her er fyldt med stærke strømme. Trænger I til en kop kaffe efter al den friske luft, kan vi anbefale en "fika" på Café Annorlunda.

  Stenshuvud
  Udsigten fra Stenshuvud og "hovedet" set fra sydsiden, hvor du også finder stranden
 • Naturreservatet Brösarps Backar (9.2 km)

  Naturreservatet Brösarps Backar er ikke stort, men alligevel et besøg værd. Om foråret blomstrer først anemoner og senere valmuer. Men de er fredede og må derfor ikke plukkes. Om sommeren er det også smukt at vandre op i højderne og se ud over havet og æbleplantagerne.

  Naturreservatet Brösarps Backar
  Anemoner og valmuer blomstrer om foråret i Brösarps Backar. Om efteråret lyser æblerne røde på grenene i de store æbleplantager.
 • Gamla Simrishamn (19.2 km)

  Når I er på miniferie i Sydsverige, så læg vejen forbi den hyggelige by Simrishamn, hvor I kan tage en slentretur gennem den gamle bydel og se de farverige små huse. En del af dem indeholder gallerier og kunsthåndværk. Til forskel fra husene i Kivik og Skillinge er husene her fiskerhuse og ikke officershuse. De idylliske brolagte gader er blevet utroligt populære sommer-udflugtsmål og byen liver op på denne årstid.

  Gamla Simrishamn
  Gå ikke glip af de små fiskerhuse, som i dag bruges som sommerhuse.
 • Ravlunda Kirke (5.7 km)

  Kirken blev bygget i 1200-tallet og blev udbygget i 1400-tallet. Kirken, som ligger lige syd for Brösarpsbackar har vidunderlige kalkmalerier. Stedet, hvor kirken ligger er meget smukt - undersøg åbningstiderne på forhånd, så I kan nyde kirkens indre. På kirkegården ligger forfatteren Fritjof Nilsson Piraten med følgende inskription på sin gravsten: "Her ligger asken af en mand, der sædvanligvis udskød alt til i morgen. Men han ændrede sig på sit sidste, og døde faktisk 31. januar 1972."

  Ravlunda Kirke
  Ravlunda kirke ligger på en bakke og er kendt for sine smukke vægmalerier
 • St. Nicolai Kirke (19.5 km)

  Den smukke kirke, som ligger midt i byen, er et besøg værd. Byggeriet af kirken blev påbegyndt i 1100-tallet og har siden fået flere tilbygninger efterhånden som byen voksede. St. Nicolaus var sømændenes og fiskernes skytshelgen og fra loftet i kirken hænger 2 smukke skibe. Prædikestolen er i træ og smukt udskåret og malet. Den er dateret tilbage til 1626, da Skåne stadig tilhørte Danmark og menes at være udskåret af Claus Clausen Billedsnider. Kirkens gulv består af grave. Tjek åbningstiderne inden I tager på tur dertil. I kirken er der primært i sommerperioden koncerter og andre optrædener.

  St. Nicolai Kirke
  Kirkens nuværende udseende fik den i 1953, da pudset på murene blev fjernet og den smukke kvarts stod frem.
 • Kivik og kongegraven Bredarör (1.6 km)

  Tag på en billig bilferie til Skåne og kom godt afsted på en dejlig bilferie med hele familien. Find billige hoteller omkring Kivik hos Risskov Bilferie og besøg den store bronzealdergrav, Kiviksgraven eller Bredarör, som ligger lidt syd for Kivik. Graven menes at være en af de største grave fra den sene bronzealder (1700-1100 f.Kr.). Inde i graven findes en stor stenkiste og helleristninger. Det er muligt at gå turen med en guide og få mere at vide om fortiden på Österlen. Kivik var et velhavende samfund omgivet af æbleplantager. Mest berømt er stedet for forfatteren Fritjof Nilsson Piraten, sit sommermarked og efterårets æblemarked. Oplev den svenske bronzealder på en ferie i egen bil med Risskov Bilferie.

  Kivik og kongegraven Bredarör
  Den kongelige grav er i dag en af "Æblekystens" mest besøgte seværdigheder.
 • Österlens golfklubber (11.6 km)

  Djupadals er en åben hedelandskabs-bane bygget på ren sandjord med smuk udsigt. Denne bane byder på en udfordrende omgang for golfinteresserede. Lilla Vik er en parkbane mod havet, som byder på smukke naturoplevelser. Her tilbydes også en mindre bane på 6 huller - perfekt for den uerfarne, der er nysgerrig på spillet.

  Österlens golfklubber
  Österlens golfklubber for både garvede og begyndere
Vis flere

Kort

Kiviks Hotell
Moriabacken, 277 30 Kivik

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~2.99 år i forældres seng 90% rabat
Barn 0~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 3~5.99 år i forældres seng 80% rabat
Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat