Tag på miniferie eller wellnessophold på Klækken Hotell i Norge

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Klækken Hotell

Forkæl jer selv med et afslappende wellnessophold i smukke Norge.

Inden-og udendørs pool
Blomsterhave og skulpturpark
Kun en time fra Oslo
 • 625 km fra Øresundsbroen
 • 360 km fra Göteborg, Sverige
 • 575 km fra Helsingborg, Sverige
 • 150 km fra Larvik, Norge
 • 340 km fra Kristianssand, Norge
 • 460 km fra Stavanger, Norge
 • 420 km fra Bergen, Norge
 • Døgnåben reception
 • Restaurant
 • Bar
 • Udendørs swimmingpool
 • Indendørs swimmingpool

Hotellet

Hotellet ligger i smukke omgivelser i Ringerike, ca. en times kørsel fra Oslo og 50 minutter fra lufthavnen i Gardermoen. Klækken Hotell er omgivet af en frodig blomsterhave og en spændende skulpturpark samt en opvarmet swimmingpool med badepavillon – alt det der skal til for at skabe rammerne for et afslappende wellnessophold i Norge. 

Hotellet tilbyder

Der serveres en dejlig morgenbuffet med varierende åbningstider alt efter om det er hverdag eller weekend. Køkkenet byder også på både frokost og aftensmad i restauranten med et udvalg af internationale retter baseret på friske råvarer og et udsøgt vinkort og egen vinkælder.

Hotellet tilbyder også udlejning af cykler, dog begrænset til 2 styks per værelse, og så er der en skulpturpark med anlagte stier, oplagt til en lille spadsertur. Der er også små butikker på området. Der er fri parkering og gratis internet.  

Hotellet minder venligst om, at det er et ikke-ryger hotel, så al rygning foregår udenfor. Kæledyr er velkomne mod et gebyr.

Hotellet har to svømmebassiner, et indendørs og et udendørs, som er forbundet og holder åbent fra 07:00 til 22:00. Pooldybden er på 1,5 meter og temperaturen i begge bassiner er på 26° C året rundt.  Der kan lånes badetøj på hotellet, og ellers kan det købes i butikken, så der er ingen undskyldning for ikke at få sig en tur i bassinerne. 

Der er også et motionslokale med løbebånd, vægte, spinning cykler samt andet træningsudstyr. Det skal dog lige nævnes at børn under 12 år ikke må ikke færdes i badepavillonen eller træningslokalet uden voksen tilstedeværelse af  sikkerhedsmæssige årsager. Slap af i saunaen efter træningen. Skulle udmattelsen melde sig, så er der elevator til alle etagerne. 

Værelser

Klækken Hotell har 156 behageligt indrettede værelser, hvoraf 53 er enkeltværelser og 103 er dobbeltværelser, fordelt på 3 etager. Alle værelserne har dejlig udsigt over Klækkens smukke have. Samtlige værelser har tv og eget badeværelse med hårtørrer.

Bemærk at

Børn under 12 år må kun benytte poolområdet under opsyn af en voksen.
Det er muligt at leje badekåbe for 50 NOK samt ekstra håndklæder til poolområdet for 20 NOK per stk.

Vis flere

Værd at se

 • Riddergården (4.2 km)

  Riddergården er en gammel bondegård fra 1700-tallet som ligger lige ud for Hønefossen i Hønefoss. Det drejer sig om en såkaldt bygård, der kendtegnes ved at enkelte af bygningerne er placeret rundt om et naturligt centrum så der dannes en slags strøg i mellem bygningerne. Gården fungerede for ca. 200 år siden som bolig for Ridder-familien, og i dag arrangeres der guidede ture om sommeren med rundvisninger på Riddergården og når julen nærmer sig, afholdes der også et hyggeligt julemarked. Lær familien Ridder at kende og oplev en vaskeægte norsk bondegård fra det 18. århundrede.

  Riddergården
  Besøg den spændende bondegård i Hønefoss
 • Hønefoss (4.6 km)

  I Hønefoss bor der i dag lidt over 15.000 indbyggere, og byen ligger ca. 6 norske mil nordvest for Oslo. Byen var tidligere et central knudepunkt på Østlandet og det er også nemt at tage en afstikker til Oslo eller at besøge de omkringliggende seværdigheder. Det er fra det buldrende vandfald, at Hønefoss har fået sit navn, som også danner et naturligt midtpunkt mellem Sørsiden og Nordsiden. Besøg også den gamle Riddergård, som stammer tilbage fra det 18. århundrede, og som har en meget smuk beliggenhed i Hønefoss. Der er flere gode spisesteder i Hønefoss, prøv eventuelt restauranten i det tidligere fængsel, Brasserie Fengselet, eller Restaurantbåden, som er åbne året rundt. Hønefoss er bestemt en værdig kandidat til årets vinterferie, sommerferie eller måske bare et langt weekendophold i Norge.

  Hønefoss
  Hold sommerferie i Hønefoss og besøg det frådende vandfald, som har givet navn til byen.
 • Ringkollen i Krokskogen (4.9 km)

  Et populært udflugtsmål for det vandrende eller cyklende folkefærd er Ringkollen i Krokskogen, og det er bestemt til at forstå. Det er nemlig et vidunderligt område, dækket af skov og med markerede vandre- og cykelruter, og om vinteren er der et udvalg af forskellige skibakker eller løjper, der er også et skistadion, et alpint anlæg, en hoppebakke og en skibakke med lys. Der kan bestilles varme drikke i Ringkollstuen mens ungerne kan boltre sig i Legeland, som ligger lige overfor udskænkningen. Krokskogen lå på vejen mellem Oslo og Ringerike, som var pænt trafikkeret i hine tider, og derfor opstod der også en masse gode vandrehistorier, og der har været fortalt vildt og bredt om de mange trolle og hekse som holder til i området. Dele af stien følger den samme rute som Den Bergenske Kongevej.

  Ringkollen i Krokskogen
  Oplev den norske natur hele året rundt
 • Brasserie Fengselet (5.3 km)

  Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og tag på en familieferie til Norge og oplev Brasserie Fengselet, eller Brasseriet Fængslet, som i dag lægger i lokaler til dygtige kokke og fornøjede gæster. Brasseriet ligger i det tidligere hjælpefængsel i Hønefoss, og blev opført i 1852, og der er udendørsservering om sommeren i den gamle ´luftegård´, hvor fangerne i sin tid kunne nyde solen for en kort stund. Find et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie eller bare nyd en billig sommerferie i det smukke område tæt på Brasserie Fengselet.

  Brasserie Fengselet
  Besøg Brasseriet Fængslet og få lidt godt at spise.
 • Hadeland Glassverk (10.2 km)

  I 1762 startede, hvad der skulle blive Norges ældste industri, Hadeland Glassverk, og som i dag er en af de absolut største seværdigheder i hele Ringerike. I det travle centrum af Hadeland Glassverk finder de besøgende Glasshytta, hvor de kan møde de utrolige kunstneriske glaspustere og på nært hold følge den magiske proces, fra glasmasse til sandblæsning og farvning af glasset. Men Hadeland Glassvek er mere end bare glas i anderledes former. Er børnene kommet med på turen, så er der to legepladser hvor de kan gå amok og et børnevenligt bageri, hvor der serveres rigtig gode boller. Der kan bestilles smørebrød eller middag på restaurant Kokkestua, ellers kan de besøgende også nyde en kop kaffe og kage på caféen med det passende navn Norgesglasshuset. Hadeland Glassverk ligger på et meget smukt sted og der venter rigtig mange både aktiviteter og oplevelser til de besøgende, udover glaspusterne, butikkerne og det rige udvalg af spisemuligheder. Besøg for eksempel Høvdinghallen, hvor der kan handles norske lokalprodukter, som honning, syltetøj, sennep, supper, chokolade og karameller og meget, meget mere. Hadeland Glassverk er ganske enkelt et fantastisk og oplagt sted at tage på familieferie med de mindste eller måske bare et weekendophold med masser af shopping og oplevelser!

  Hadeland Glassverk
  Tag børnene med til Hadeland Glassverk
 • Veien Kulturmindepark (7.2 km)

  Tag på en tur tilbage i tiden og oplev et af de største gravsteder i Østlandet fra den ældre jernalder. Lidt nord for Hønefoss ligger Ringerrike, som har været et samlingspunkt for mennesker helt tilbage fra omkring 900 år f.Kr. På museet udstilles der genstande, som er fundet ved udgravningerne i Veien og besøget kan sluttes af i butikken eller caféen, hvor der også serveres lune retter og kager om sommeren.

  Veien Kulturmindepark
  Oplev det største gravsted i Østlandet
 • Bærum (44.7 km)

  Risskov Bilferie har et stort udvalg af weekendophold og billige ferier til Norge. Et eftertragtet rejsemål er Asker og Bærum, som ligger vest for Oslo og er præget af landlige omgivelser med flotte gårde der ligger helt ned til Oslofjorden. Her er der helt optimale muligheder for at tage en tur rundt i skjærgården eller nyde en tur rundt i markerne. Der kan også gå badeferie i den, hvis børnene er med på turen og gerne vil aflægge et besøg ved Vollen-strand, som ville være oplagt på en varm solskinsdag. Det er også her at de lokale søger tilflugt, når vejret bliver alt for varmt. Derfor er der også en række gode badesteder og så går der en båd til Oslo i sommermånederne. I havnen er der bådpladser samt en gæstehavn med flere butikker og en fjordkro. I Vollen kan der lejes el-cykler, spørg samtidig hvor de bedste cykelruter ligger, det ved de nemlig alt om på udlejningskontoret. På den måde kan der også blandes lidt aktiv  ferie ind i bilferien.

  Skulle byen blive for meget, så vil en tur ud til Bærums verk, hvor der ligger ca. 50 butikker som ikke har ændret sig meget siden 1600-tallet, og det er selvfølgelig også muligt at få noget at spise i Bærums verk. Besøg også Henie-Onstad Kunstsenter, som er en oplevelse for alle som bare er lidt interesseret i kunst. Kunstsenteret åbnede i 1967 og blev indviet af kunstskøjteløberen Sonja Henie, der lovede at The Beatles ville komme og spille, hvilket dog ikke kom til at ske. Siden da har mange berømte kunstnere udstillet deres værker på kunstcenteret, blandt andet Yayoi Kusama, som udstillede i 2016. På Henie-Onstad Kunstcenter kan I også nyde lidt frokost eller en middag i restauranten Bølgen & Moi Høvikodden, som byder på internationale retter.

  Bærum
  Området omkring Aske og Bærum ligger tæt på Oslofloden.
 • Henie-Onstad Kunstsenter (45.3 km)

  Henie Onstad Kunstcenter er et livligt museum, hvor der hele tiden foregår et eller andet. Siden åbningen i 1961 har stedet gjort sig bemærket ved først og fremmest at have godt fat i kunstentusiasterne, og dernæst ved at huse en række interessante udstillinger med kunstnere som Yayoi Kusama. Der er også en restaurant på Henie-Onstad Kunstsenter, og her kan der bestilles en større middag eller en simpel frokost. Restaurant Wave & Moi Høvikodden serverer internationale à la carte-menuer i skønne omgivelser. Læg vejen forbi dette dejlige sted, når I er på sommerferie eller weekendophold i området.

  Henie-Onstad Kunstsenter
  Sommerferie i Norge - Henie Onstad Kunstcenter. Et livligt museum med en restaurant i skønne omgivelser.
 • Fisketur – Tyrifjorden (48.3 km)

  I Hønefoss er der rigtig gode muligheder for at fiske, så det kan være en god idé at få pakket fiskestangen med hjemmefra og så tage på en skøn tur ud på Tyrifjorden, hvor der er fyldt med ørreder og aborre. Der kræves ikke noget fiskekort eller tilladelse fra de norske myndigheder, så en spontan fisketur er altså helt i orden. Ellers nyd en tur langs fjorden, hvor historien blandt andet lyder, at Olav den Hellige skulle have bygget en kirke ved Tyrifjorden, så hvorfor ikke tage turen og undersøge om historien er sand?

  Fisketur – Tyrifjorden
  Der kræves ingen fisketilladelse i Norge
Vis flere

Kort

Klækken Hotell
Klækken Hotell, Hadelandsveien 386 3514 Hønefoss

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 6~13 år i ekstra opredning 60% rabat
Barn 13~100 år i ekstra opredning 40% rabat