Tag på miniferie eller aktiv ferie i hjertet af Tyskland

Dansk | DKK

Klosterhotel Wöltingerode 

Skøn blanding af natur, historie, afslapning, velvære og seværdigheder.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Bo i et historisk Benediktinerkloster
 • Imponerende bibliotek
 • Afslapning, natur, historie og selvforkælelse
1.426,-
3~6 dage fra
1.169,-

Inkl. destilleribesøg

Bo i et historisk kloster

3 dage
Kun 1.169,- / spar op til 541,-
SPAR
4 dage
Kun 1.719,- / spar op til 846,-
SPAR
6 dage
Kun 2.849,- / spar op til 1.426,-
SPAR
* Pris pr. person i klassisk dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu
 • Distilleritur
 • Gratis parkering
 • Gratis internet
Risskov Pakken

Dette hotel er indrettet i et historisk Benediktinerkloster fra 1174 og ligger dejligt i det tyske højland i Niedersachsen, og byder på skøn natur som præges af bjerge, skove, søer og vandfald. Her venter et stemningsfuldt ophold med en skøn blanding af afslapning, natur, historie, velvære og seværdigheder. Nyd kulinariske specialiteter fra regionen i den flotte Restaurant Klosterkrug, slap af i klostergårdenveller tag på opdagelse i de omkringliggende byer og spændende naturområder.

Hotellet tilbyder

Klosterhotel Wöltingerode har en naturskøn beliggenhed blandt bjergene, nord for Harzen, i den tyske delstat Niedersachsen. Hotellet ligger lige i udkanten af den charmerende by, Goslar, med sit UNESCO-listede centrum. Hotellet er indrettet i et historisk Benediktinerkloster fra 1174. Efter, ganske uskadt, at have overlevet Trediveårskrigen, blev bygningen uheldigvis stærkt beskadiget af en brand i 1676, og blev således ombygget i sin nuværende stil.

Med disse historiske rammer er stemningen sat til et skønt ophold i den dejlige tyske natur med masser af gode muligheder for hygge, afslapning og selvforkælelse. Besøg f.eks. hotellets imponerende bibliotek, slap af med en tår at drikke i den solrige klostergård eller nyd livet i den frodige grønne klosterhave.

Hver morgen serveres en rig og omfattende morgenbuffet i hotellets hyggelige omgivelser. Buffeten kan nydes mellem kl. 7.00 og 10.00.

Om aftenen kan I nyde kulinariske specialiteter fra regionen i hotellets tilstødende Restaurant Klosterkrug. Her er der ingen fast menu – de udvalgte retter følger årstiden, skifter adskillige gange i løbet af året og kan både være traditionelle og moderne. Én ting ligger dog helt fast og det er, at køkkenet altid har stor fokus på de gode lokale og regionale råvarer.

Skulle I have lyst til en drink kan I runde en dejlig dag af i den hyggelige hotelbar, som tilbyder et stort udvalg af forskellige øl og cocktails.

Hotellet er placereret mellem Goslars historiske centrum og Vienenburg – en tidligere selvstændig by, som i dag er sammensluttet med Goslar – og ligger omgivet af skøn natur med både bjerge, søer, skov og vandfald indenfor kort afstand. Her har I alletiders udgangspunkt for at udforske naturen i det smukke Mittelgebirge-område i det tyske højland. Goslars UNESCO-listede herlighed finder I blot 10 km. fra hotellet, og skulle I have lyst til lidt længere udflugter kan I f.eks. besøge Nationalpark Harz eller Braunschweig.

Det er gratis at parkere ved hotellet.

Værelser

Hotellet har 54 komfortable og moderne værelser som alle, med klostermurenes historiske stil som ramme og en vinunderlig udsigt over naturen, tilbyder en skøn 3-stjernet Superior standard.

Der tilbydes dobbeltværelser i tre kategorier: Classic (15 m²), Comfort (19 m²) og Comfort Plus (22 m²).

Fælles for alle værelserne er, at de er indrettet med parketgulv og flotte møbler i massivt træ og er udstyret med eget bad og toilet, hårtørrer, fladskærms-TV, pengeskab og telefon. Comfort- og Comfort Plus-værelserne tilbyder ekstra plads, Der er både værelser i hovedbygning, såvel som i den tilstødende sidebygning.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Alle klassiske værelser er ca. 15 m² og er udstyret med værdiboks, garderobe, telefon, radio og fladskærms-tv. Værelset er med eget bad og tiole med hårtørrer og toilet.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Klassisk dobbeltværelse

1 / 2
Alle klassiske værelser er ca. 15 m² og udstyret med pengeskab, klædeskab, telefon, radio og fladskærms-tv. Der er også en brusekabine, hårtørrer og toilet,
» Se flere værelsesspecifikke billeder

2-personers komfort dobbeltværelse

1 / 3
Alle komfortrum er ca. 19 m² og er udstyret med pengeskab, garderobe, telefon, radio og fladskærms-tv. Værelset er med eget bad og toilet med hårtørrer. Mulighed for en ekstra person i en gæsteseng / sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

340 km fra
Rostock, Tyskland
370 km fra
Puttgarden, Tyskland
390 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Nationalpark Harz (25.2km)

I den fantastiske park på 247 kvadratkilometer får I naturen helt tæt på. Med over 300 km. stier, så er der rigeligt med mulighed for smukke vandre- og cykelture for hele familien.

Goslar (12.5km)

Goslar er Harzens største by, og er præget af bindingsværksbygninger og bygninger med skifferbelægninger i fantastiske mønstre. Disse blev bygget på baggrund af de minearbejdere i byen, som arbejdede med at udvinde sølv, bly og kobber.

I Goslar kan I opleve Tysklands ældste verdslige bygning, Kaiserhaus, som blev opført i 1050. Denne blev anvendt som bolig for kejseren frem til år 1250.

Julemarked i Goslar (12.5km)

I Goslar er der et magisk julemarked, hvor du kan få en helt speciel oplevelse. Byens gamle bydel bliver hvert år forvandlet til en skov af juletræer, hvor de gamle middelalderbygninger står som et malerisk lærred i baggrunden. Juleskoven et sikkert hit hos store og små. Med 40 illuminerede grantræer, blød skovbund, duftende specialiteter og blid musik, bringes julestemningen frem hos alle.

Når I ankommer til julemarkedet på Goslars historiske markedsplads kan I nyde synet af de mere end 70 juleboder, som er opstillet i stjerneformation. Fra boderne vil det være muligt at købe alt fra traditionelle tyske specialiteter som eksempelvis glühwein og klejner, eller de håndlavede produkter fra lokalområdet.

Hver dag vil der til Julemarked i Goslar også være musikalske indslag, koncerter eller underholdning rundt om på den store markedsplads. Udover julemarkedet, byder Goslar også på mange store historiske oplevelser. Byens historiske centrum er en del af UNESCOs kultursarvsliste, og den gamle kejserbys Altstadt, gamle bydel, er fra middelalderen. Her finder I smukke og berømte bindingsværkshuse side om side med Goslars smukke rådhus, som bringer en historisk stemning over det hyggelige julemarked.

Hvis ikke at I kommer i julestemning over jorden, er det også muligt at besøge lysfesten i Roeder-minegangene, hvor det specielle julemarked finder sted under jorden.


Wernigerode (27km)

"Den farverige by ved Harzen" Wernigerode og Wernigerode slot. Slottet troner højt oppe over byen. På slottet kan I kigge ind i fyrstelige værelser og der findes forskellige udstillinger hele året rundt. Fra slottet har I en fantastisk udsigt over Harzens landskab op til Bloksbjerg. Wernigerode er en by med masser af charme. Her findes mange pragtfulde bindingsværkshuse - det ældste er fra omkring år 1400.

Julemarked i Wernigerode (26.8km)


Julestemning mellem Harzens bakke- og bjergtoppe. Med julelys og gamle bindingsværkshuse ligner Wernigerode en scene fra eventyr i december måned, hvor byens julemarked finder sted på torvet foran det prægtige rådhus. Wernigerode byder på hyggelige spadsereture, boder med de skønneste julegaver og julegodter i massevis til den søde tand.”

På Wernigerodes gamle torv holdes der hvert år julemarked, som spreder sig ud i byens sidegader mellem de smukke, gamle bindingsværkshuse. Mange af husene kan dateres tilbage til 1500-tallet og med julemarkeds pynt og pragt, tager de stemningsfyldte bygninger sig ekstra flotte ud.

Under julemarkedet er der mange juleboder. Her sælges der kunsthåndværk inden for mange fag og diverse julegodter såsom glaserede æbler, varm glühwein og brændte mandler. Bykernen er bilfri, og er således perfekt for små spadsereture under den mørke decemberhimmel.

Wernigerode ligger centralt i Harzen, og kan således opleves i forlængelse af og sammen med vores mange ophold i regionen. 


Rammelsberg Minen (14.4km)

Harzen var før i tiden kendt for sine mange mineraler og metaller. Herunder sølv, guld, kobber, kul og jern. I området er der mange udtjente miner. Hvis I kunne tænke jer at udforske en mine er Rammelsberg Minen et besøg værd. Her kan I se, hvordan man arbejdede i miner i de gamle dage, og se hvordan man gør i moderne tid med sprængstoffer.

I kan tage et lille bjergtog dybt ind i minen, hvor de små selv kan få hjelm med pandelygte på, og prøve sig som minearbejdere.

Minen har desuden et museum og en restaurant.

Baumwipfelpfad Harz (14.4km)

Oplev den smukke natur i Harzen fra et nyt perspektiv med en tur mellem trækronerne i Bad Harzburg! På jeres næste kør-selv ferie til Harzen kan I lægge vejen forbi Baumwipfelpfad Harz. Flere meter over skovbunden er opført en rute af træbroer imellem trætoppene, hvorfra I får en spektakulær 360 graders udsigt over landskabet med flere udsigtspunkter undervejs. En spændende oplevelse for hele familien. 

BocksBergBob (22.7km)

Tag på en skøn kør-selv ferie i Harzen med hele familien og læg vejen forbi Bocksberg. Den sjove sommerkælkebane som findes på skråningerne af Bocksberg ved Hahnenklee. Her kan I en til to personer drøne ned af skråningerne. I styrer selv hastigheden, så det ikke bliver vildere end ønsket. BocksBergBob banen befinder sig mellem 1 og 6 meter over jorden afhængigt af, hvor I er på banen. Efter turens afslutning bliver I trukket op til start igen, mens I sidder i slæden.

I kan enten tage svævebanen op til banens start eller tage en rask vandretur derop. Så der er også lagt op til en aktiv ferie og selvfølgelig, ferie med børn.

Liebesbankweg (27.9km)

Find en aktiv ferie til Harzen hvor der er et utal af smukke vandreområder, hvoraf en af de nok smukkeste er, “Liebesbankweg.” Stien løber syv kilometer og er også kendt som kærlighedsruten, da der er små kærlighedsbænke og hytter langs ruten, en garanteret sund oplevelse for hele familien. Oplev blandt andet lagerbassinerne og de farverige enge i Upper Harz, en meget smuk tur som hele familien kan være med på. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og tag på en kør-selv ferie til Harzen i Tyskland.

Julemarked i Braunschweig (40.4km)


Braunschweig er en af de mange tyske byer som er blevet populær, at besøge i tiden op til jul. Den smukke by forvandles til et skønt julemekka af funklende lys, dekorationer og dejlige dufte, fra allerførste dag når julemarkedet skydes i gang.

Hvert år bliver torvene og pladserne omkring byens flotte domkirke, ’Braunschweiger Dom’, forvandlet til et charmerende julemarked med elegante lysdekorationer og en pragtfuld atmosfære. Med de omgivende historiske bygninger som baggrund, åbner mere end 150 boder op med håndværk, julepynt, legetøj, beklædning og meget andet. De kulinariske delikatesser, såvel regionale som internationale, er altid populære blandt gæster fra nær og fjern. Med sin mere end 500 år lange tradition er julemarkedet i Braunschweig blandt nogle af de mest attraktive og stemningsfulde i Tyskland, og det tiltrækker tusinder af mennesker hvert eneste år. Julemarkedet falder ofte sammen med byens årlige kulturuge. Kulturugen omfatter et stort program spækket med arrangementer, underholdning og events i lange baner. Kor, teater, musik og kultur, eventyrfortælling, dukketeater og juleværksted er blot nogle af de tilbud I kan nyde godt af i denne uge.

En stor oplevelse venter ved byens historiske voldgrav, hvor et advanceret belysningssystem, på magisk vis, angiver hvor Oker-floden har haft sit oprindelige forløb. Dette i form af farverigt glas, som i kombinationen med rolige musikalske toner, er utroligt smukt at opleve. Omkring den historiske voldgrav er opstillet flere boder hvor I finder alt fra kunsthåndværk til Glühwein.

I bør også helt absolut gå en tur op i det 61 meter høje rådhustårn, hvorfra I har en fuldstændig fantastisk udsigt over den smukke by og hele markedsområdet nedenfor.

Braunschweig er et oplagt besøgsmål i juletiden og med Risskov Bilferie finder I helt sikkert et godt tilbud på et hotelophold i eller i nærheden af byen.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

H+ Hotel Goslar

Inkl. halvpension

Harzen

Velvære i Harzen

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x aftenmenu/buffet
 • 1 fl. vand på vær. til deling
 • Adgang til pool og sauna

129,-
Kun
1.019,-

Vis kort

Wellness i historiske Goslar

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat

Aparthotel Panoramic

Gratis drikkevarer fra 17.30-21.00

Harzen

Kæmpe pakke til Harzen

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x aftenbuffet
 • Gratis drikkevarer (17:30-21:00)
 • Adgang til wellness "Pano Beach"

424,-
Fra kun
1.249,-

Vis kort

Pool og sauna i tysk kurby

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard lejlighed
 • Barn 0~7.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 8~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 12~14.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Sunotel Kreuzeck

All inclusive ophold

Harzen

Miniferie i Harzen

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x let frokost eller madpakke
 • 3 x aftenbuffet
 • Gratis drikkevarer (10:00-21:00)
 • 3 x kaffe og kage

260,-
Fra kun
769,-

Vis kort

En grøn oase midt i Harzen

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~6.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat