Miniferie på Kompas Hotel Aalborg

Dansk | DKK

Kompas Hotel Aalborg

Tag på miniferie i Nordjylland og bo centralt i Aalborg.

» Find afstand til hvor du bor

Gennemsnitlig kundevurdering

4.6 / 5

Highlights

 • Hyggeligt og charmerende hotel
 • God beliggenhed centralt i Aalborg
 • Alt overskud går til velgørenhed
364,-
3~6 dage fra
749,-

Ophold med morgenbuffet

Centralt i Aalborg

3 dage
Fra 749,- / spar op til 146,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 1 drinkskupon
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed
Risskov Pakken

Ophold med morgenbuffet

Centralt i Aalborg

4 dage
Fra 1.099,- / spar op til 219,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

4 dage inkl.

 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 1 drinkskupon
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed
Risskov Pakken

Ophold med morgenbuffet

Centralt i Aalborg

5 dage
Fra 1.449,- / spar op til 291,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

5 dage inkl.

 • 4 overnatninger
 • 4 x morgenbuffet
 • 4 x 1 drinkskupon
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed
Risskov Pakken

Ophold med morgenbuffet

Centralt i Aalborg

6 dage
Fra 1.799,- / spar op til 364,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

6 dage inkl.

 • 5 overnatninger
 • 5 x morgenbuffet
 • 5 x 1 drinkskupon
 • Gratis internet
 • Central beliggenhed
Risskov Pakken

Udforsk Aalborg med stil på det hyggelige og charmerende Kompas Hotel Aalborg, som tilbyder alletiders centrale beliggenhed. Her får I den perfekte base for en byferie med god komfort, udsigt mod Limfjorden og masser af spændende oplevelser med shopping og sightseeing i Aalborg.

Hotellet tilbyder

Dette 4-stjernede non-profit hotel er renoveret i 2019, og drives af en fond hvor alt overskud går til velgørenhed. Den fremragende placering i centrum giver jer en ideel base for oplevelser i Aalborg, hvor I f.eks. kan besøge Musikkens Hus, som er hotellets nærmeste nabo, tage på shopping i de hyggelige gågader, se Utzon Center eller nyde livet på den smukke havnefront. Det er muligt at leje citybikes på time- eller dagsbasis ved henvendelse i receptionen.

I får den perfekte start på dagen med en stor og indbydende morgenbuffet som nydes i hyggelige rammer. Opholdet inkluderer desuden en drinkskupon som kan bruges i hotellets hyggelige loungeområde, som findes i stueetagen og tilbyder en skøn udsigt mod Limfjorden. Og når den store sult melder sig, finder I en lang række caféer og restauranter indenfor kort gåafstand af hotellet.

Kompas Hotel Aalborg har en stolt, grøn profil med stort fokus på miljøet og naturen, og bestræber sig som Green Key-certificeret hotel på, at gøre sit for at værne om disse værdier. Hotellet har også et samarbejde med fitnesscentret i DGI Huset Nordkraft, så hvis I skulle have lyst til at træne kan I booke tid direkte gennem hotellets reception.

Der tilbydes gode, nyligt renoverede parkeringsforhold med både udendørs og indendørs parkering mod et gebyr, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 110 flotte og komfortable værelser til rådighed og I kan vælge imellem enkeltværelser og dobbeltværelser samt ekstra lækre Superior dobbeltværelser. Derudover er det muligt at booke dobbeltværelserne med en eller to ekstra opredninger.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Standard-værelserne er rummelige og lyse hotelværelser i hotellets gamle fløj. De er 16-20 qm og alle indrettet med dobbelt- eller enkeltseng, sofa eller hvilestol, skrivebord med stol, klædeskab samt badeværelse med toilet og brusebad.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Standard-værelserne er rummelige og lyse hotelværelser i hotellets gamle fløj. De er 16 qm og alle indrettet med dobbeltseng, sofa eller hvilestol, skrivebord med stol, klædeskab samt badeværelse med toilet og brusebad. Det er muligt at booke dette værelse med en eller to ekstra opredninger.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Superior værelse

1 / 2
Superior-værelserne ligger i hotellets nye bygning fra 2019, er mere eksklusive og er det oplagte valg, hvis man ønsker lidt mere kvalitet. Værelserne på ca. 20 qm er indrettet i charmerende, nordisk stil og består af dobbeltseng, skrivebord med stol og hvilestol. På badeværelset er der toilet og brusebad.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Musikkens hus (3.9km)

Aalborgs havnefront har gennemgået en rivende udvikling de senere år. Her finder I blandt andet Musikkens Hus, som er blevet Nordjydernes musikalske og kulturelle samlingspunkt og en arkitektonisk perle. Hvis I er interesserede i, hvad der rør sig i Aalborg er det obligatorisk at tage et smut forbi. Læs mere her: http://www.musikkenshus.dk/

Kunsten - Museum of Modern Art (1.9km)

Brug sommerferien eller vinterferien på en kør-selv tur rundt i Danmark. Find spændende områder med billige og børnevenlige hoteller og tag på en rigtig familiieferie fyldt med oplevelser. Aalborg har meget at byde på og en af byens stoltheder er Kunsten - Museum of Modern Art. Dette levende kunstmuseum huser en ganske unik samling af over 400 kunstværker fra både danske og udenlandske kunstnere. Der er fem udstillingssale, hvor der både er faste og skiftende særudstillinger.

Hovedparten af de udstillede værker er fra årene 1900 og frem og rummer blandt andet en række COBRA-værker samt Anna og Kresten Krestensens store samling af abstrakt kunst. Der afholdes forskellige kulturelle arrangementer som foredrag, filmvisninger, koncerter, guidede ture og familieværksteder. ´Kunsten´ har meget at byde på og der er garanteret noget til enhver smag og alder.

Bygningen som huser ´Kunsten´ er også noget helt i særklasse. Ikke mindre end et arkitektonisk mesterværk, som er opstået i et samarbejde mellem det finske ægtepar Alvar og Elissa Aalto og danske Jean-Jacques Baruël.

´Kunsten´ er en rigtig god oplevelse, og det er ikke nødvendigt at være en stor fan af moderne kunst, fordi der er nemlig mange andre spændende ting at tage sig til på det fornyende og altid meget levende museum. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelser i Aalborg.

Aalborg Historiske Museum (2.4km)

Museet ligger midt i centrum af Aalborg, lige ved siden af Budolfi Kirke. Museet fortæller om byens lange og spændende historie, blandt andet under besættelsen men også om udgravningerne af det berømte gavlhus, midt inde i byen. Aalborg og omegnens historie fra jernalderen og op til nutiden er en vigtig del af udstillingen, men nok mest kendt er museets ´Aalborgstuen´ fra 1602, som også er Danmarks bedst bevarede renæssancestue.

Der er skiftende særudstillinger året rundt, selvfølgelig med fokus på historien og det nordjyske og så er det også en lærerig oplevelse for hele familien.

Oplev Aalborgs 1200 år gamle historie fra at være handelsplads i 800-årene og op gennem vikingetiden og middelalderen til vor tid.

Aalborg Zoo (1.4km)

Er I på familieferie, så vil en tur til Aalborg Zoo helt sikkert være interessant. Her har hele familien nemlig rig mulighed for både at lege og lære – og blive udfordret og underholdt. Tag en tur på savannen, hvor I kan se både giraffer og zebraer, kuduer og antiloper. Se isbjørnene tage en svalende dukkert i det kolde vand og den røde panda guffe friske bambus. I Aalborg Zoo kan I opleve eksotiske dyr, som den afrikanske elefant, Borneo orangutang og den asiatiske løve. Han-løven Akash, brøler, så han kan høres i hele haven. Giv den gas på naturlegepladsen og grill din egen mad. I weekenderne kan du også opleve trænede dyr på den store Zoo-Scene. 

Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum (4.4km)

På Forsvars- og Garnisonsmuseet kan I blive meget klogere på historien om Danmarks væbnede styrker og vigtigheden af Aalborg som garnisonsby. På museet har I mulighed for, at stige om bord i fly, tanks, biler og på motorcykler, som blev anvendt af de danske væbnede styrker. Udstillingerne befinder sig både uden- og indendørs, så I kan glæde jer til en sjov og lærerig dag for både voksne og børn i al slags vejr.

Dronninglund Slot (29.6km)

Dronninglund Slot har fået sit navn efter Dronning Charlotte Amalie, der var Christian d. 5s dronning. Hun købte slottet tilbage i 1690.

I dag er slottet indrettet som hotel og der er stadig holdt fast i de gamle traditioner i indretningen. Lægger I vejen forbi slottet, bør I også gå en tur i den smukke slotspark.

Thingbæk Kalkminer (26.8km)

De berømte Thingbæk Kalkminer åbnede for besøgende i 1935 og er et af Danmarks nok mest særprægede museer under jorden. Det er nemlig her, at Anders Bundgaard udstiller sine gipsfigurer. Tag noget varmt tøj på og start turen ind i de mørke og kølige minegange og nyd de majestætiske kalkgrotter, der har det med at dukke op, lige pludseligt.

På Thingbæk Møllegaard har der været brudt kalk i flere generationer, men det var først i 1926, at der reelt blev etableret en mine, hvor der blev brudt kalk frem til 1960. Her måtte den urentable produktion af kalk dog bøje sig for markedskræfterne.

Store Vildmose (32.1km)

Hele året kan I opleve kronvildt og om vinteren især svaner, gæs og rovfugle. I foråret blomstrer træer og blomster og skaber en smuk og farverig oplevelse.

Julemarked i Aalborg (2.5km)

Tag på storbyferie i Aalborg op til jul, og nyd et billigt hotelophold tæt på byens hyggelige julemarked. Risskov Bilferies store udvalg af hoteller i Aalborg og omegn giver ideelle muligheder for, at finde det helt rigtige ophold for Jer. Kombiner en miniferie eller et weekendophold med juleshopping, marked, havnestemning, kunst og kulturoplevelser i en af landets smukkeste byer.

Det sker på julemarkedet

Aalborg er en af Danmarks fire store byer og huser et yderst charmerende og stemningsfuldt julemarked, som har mere end 200.000 besøgende hvert eneste år. Markedet ligger skønt placeret på Gammeltorv, i Teaterkvarteret, nord for byens hyggelige centrum. Med det store funklende pariserhjul og den smukke Budolfi Kirke som kulisse opstilles her mere end 30 forskellige boder indrettet i hyggelige små julehytter, som byder på masser af hjemmelavede juleting, håndværk, kunst, legetøj og beklædning og meget andet. Og naturligvis finder I adskillige af de obligatoriske juleboder med brændte mandler, gløgg og æbleskiver – helt som det forventes af et rigtigt dansk julemarked.

I mange af de omkringliggende byer finder I desuden endnu flere julemarkeder. Tag på billig bilferie og kør selv rundt til nogle af Nordjyllands bedste og hyggeligste julemarkeder. I kan f.eks. besøge Skulpturparken i Blokhus, som forvandler sig til et magisk juleland med udstillinger, boder og masser af julepyntede sandskulpturer.

I Aalborg er det tradition at Julemanden kommer til byen for, officielt, at skyde julen igang. Normalt siger myten jo godt nok, at Julemandens primære transportmiddel er den magiske kane drevet af de otte rensdyr, men nu er Aalborg jo en havneby, så her ankommer han i sagens natur med et skib. Herefter er der velkomsttale til Julemanden, som byens borgmester står for, hvorefter de to sammen kører i kane gennem byens gader, og ender op ved julemarkedet på Gammeltorv. I kort afstand fra julemarkedet ligger byens nye skøjtebane, hvor I billigt kan leje et par skøjter og hygge Jer med hele familien. Julemarkedet på Gammeltorv er åbent alle dage helt frem til Lillejuleaften.

I kan også kigge forbi Ulve-lys Lysfabrik, som bl.a. har en permanent juleudstilling der kan ses hele året rundt. Uanset årstid anbefales det også at besøge Aalborgs smukke havnefront, som bestemt ikke tager sig værre ud i juletiden. Her kan I bl.a. gå ud på Limfjordsbroen og nyde udsigten mod Utzon Center og Musikkens hus.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Aars Hotel

Kunst & kulturhistorie i Himmerland

Limfjorden

Minipris til Aars

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

723,-
Fra kun
769,-

Vis kort

Vanvittig feriepris i Jylland!

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat

Comwell Rebild Bakker

Inkl. 2 x 2-retters menu

Nordjylland

Aktiv ferie i Rebild

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 1 x coffee to go
 • Gratis parkering

Fra kun
1.169,-

Vis kort

Sport og Natur Oplevelse

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 3~11.99 år i ekstra opredning 270kr per nat

Hotel Hjallerup Kro

Kroophold nord for Aalborg

Nordjylland

Kroferie i Nordjylland

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

281,-
Fra kun
1.069,-

Vis kort

Hyggelig nordjysk kroferie

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat