Billig kør-selv ferie til Konference & Hotel Klinten

Betaling

Betaling

Gavekort

Konference & Hotel Klinten

Masser af spændende historie og pragtfuld natur lige ved stranden i Rødvig

Skøn placering i Rødvig tæt på Stevns Klint
Restaurant med panoramaudsigt
Vidunderlige naturoplevelser og spændende seværdigheder
 • Restaurant
 • Sauna
 • Fitness
 • Mulighed for cykelleje
 • Gratis parkering

Hotellet

Hotel Klinten ligger i Rødvig, få hundrede meter fra østersøkysten. Her får I en fremragende udsigt, kort afstand til stranden og masser af muligheder for at opleve nogle af Østsjællands fantastiske perler. Besøg f.eks. Stevns Klint, se den for nyligt opdagede vikingeborg i Køge eller kør en tur til smukke København. Med et ophold på Hotel Klinten er der, med andre ord, noget for enhver smag, hvadenten I er på weekendophold eller miniferie.   

Hotellet tilbyder  

Hotel Klinten ligger i den idylliske lille sjællandske by, Rødvig, lige ned til én af Østersøens lækreste sandstrande. Ejendommen har rødder helt tilbage til 1919 og har bl.a. en fortid som badehotel. I dag er det et moderne hotel fyldt med små hyggekroge ude såvel som inde. I kælderen kan gæsterne slappe af i ”Klintehulen”, hvor der bl.a. kan spilles billard og pool. I kælderen er også indrettet sauna og et fitnesslokale med gode faciliteter. Hotellets gæster kan desuden nyde det store udendørs areal med to udsigtsplateauer.  

I hotellets lyse restaurant, med panoramaudsigt over Østersøen, tilbydes gæsterne lækre hjemmelavede retter med fokus på økologi og friske råvarer. 

Hotel Klinten er mærket med ”Den Grønne Nøgle”. Der er gratis parkering og gratis trådløst internet.  

Værelser  

Hotel Klinten har 58 værelser til rådighed. Alle værelserne er lyst indrettede med komfortable senge og har eget bad og toilet samt fladskærms-TV. Værelser mod vandet har terrasse med udsigt. 

Bemærk at

Opholdet er med slutrengøring, som betyder, at der ikke vil blive redt senge og skiftet håndklæder under opholdet. Nye håndklæder afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Opgradering til værelser med havudsigt muligt. Kontakt hotellet direkte efter bookingen er bekræftet af Risskov Bilferie.
Tillæg for Sea Side med terrasse: kr. 400,- pr. værelse/nat.
Tillæg for Sea Side m. balkon: kr. 500,- pr. værelse/nat.

Vis flere

Værd at se

 • Stevns Klint (6.1 km)

  Oplev Stevns Klint, som er på UNESCO’s verdensarvsliste. Dette smukke og ganske unikke område er stedet, hvor forskere fandt ud af, hvorfor dinosaurerne og halvdelen af Verdens dyrearter blev udslettet for 66 millioner år siden, da Jorden ramtes af en asteroide. Den stejle kystklint er omkring 17 km. lang og byder på en 21 km. vandrerute, kendt som ”Trampestien”, der bl.a. går igennem Boesdal Kalkbrud.

  Stevns Klint
  Udforsk den UNESCO-listede natur omkring Stevns Klint med en ferie i nærheden
 • Stevns Fyrcenter (7.6 km)

  Nord for Stevnsfortet ligger Stevns Fyr, opført 1877-78. Der ligger også stadig et gammelt i området som er helt tilbage fra 1816, men det er ikke længere aktivt. I den tidligere fyrmesterbolig kan I se en udstilling om de to fyr og naturen langs Stevns Klint. Området omkring Stevns Fyr var en del af Københavns Luftforsvar under Den Kolde Krig. Gå op i det 27 meter høje nye fyr og nyd den pragtfulde udsigt.

  Stevns Fyrcenter
  I kan også gå ind i kystudkigshytten ved klintekanten og nyde udsigten derfra.
 • Koldkrigsmuseum Stevnsfort (3.1 km)

  Tag på en billig kør-selv ferie til Stevns og find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie. Besøg det spændende koldkrigsmuseum Stevnsfort som byder på guidede ture i det underjordiske fort. Stevnsfort var en hemmelig brik i Danmarks og NATO’s forsvar, og blev bygget med udgangspunkt i, at fortet ville ligge i første linje, skulle der udbryde krig mellem øst og vest. Find et billigt weekendophold hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse ved Stevns på Sjælland.

  Koldkrigsmuseum Stevnsfort
  Besøg det spændende Koldkrigsmuseum Stevnsfort med hele familien.
 • Kjøge Mini-By (28.4 km)

  Tag på bilferie i Danmark og oplev de mange spændende seværdigheder som gemmer sig på Sjælland og nyd en familieferie i eget tempo. Læg vejen forbi Kjøge Mini-By, i Køge på Sjælland og oplev hvordan byen så ud i 1865, i et målestoksforhold 1:10. De mange søde huse er tro kopier af husene fra dengang, og nogle af dem vil man endda kunne genkende, hvis man går en tur gennem Køge By efterfølgende. I Mini-Byen kan I besøge de aktive værksteder hvor de dygtige og engagerede frivillige medarbejdere sidder og bygger, maler, reparerer og retter til, og I vil med egne øjne se, hvordan bygningerne bliver til. I December 2016 var projektet med Kjøge Mini-By nået halvvejs med 532 bygninger af målet på ca. 1000. Find et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie og 

  Kjøge Mini-By
  Kjøge Mini-By er én af Danmarks mest charmerende miniaturebyer.
 • Faxe Kalkbrud (21.8 km)

  Faxe Kalkbrud er et unikt landskab, der strækker sig over et 2 km² stort område, og består af koralkalk, som er hele 63 millioner år gammelt. I området finder I også Geomuseum Faxe, hvor I kan få masser af spændende historie og gå på jagt efter fossiler i kalkbruddet.

  Faxe Kalkbrud
  I Geomuseum Faxe kan I se masser af spændende udstillinger og finde fossiler i kalkbruddet.
 • Fuglereservat Ølsemagle Revle (33.9 km)

  Fuglereservat Ølsemagle Revle i Køge, er perfekt for for naturelskere og fugleinteresserede. Reservatet er yderst rigt på især vadefuglearter. Der ligger også et udkigstårn, hvorfra besøgende kan få et bedre udsyn.

  Fuglereservat Ølsemagle Revle
  Om efteråret er stort set alle vadefuglearter at se i området.
 • Vikingeborgen Borgring (33.5 km)

  I den dejlige middelalderby Køge kan i bl.a. besøge Vikingeborgen Borgring, som sensationelt blev opdaget ved en arkæologisk udgravning i 2014. Det arkæologiske arbejde er langt fra slut, og besøgende får en enestående mulighed for, at komme på rundvisning med arkæologerne og følge det spændende arbejde med at afdække mysteriet bag ringborgene.

  Vikingeborgen Borgring
  Følg arkæologernes spændende arbejde.
 • Gavnø Slot (50.2 km)

  Oplev Gavnø Slot og Slotspark. Det smukke slot og dets omgivelser, betragtes som en væsentlig del af Danmarks kulturarv. Grunden har mere end 600 år på bagen, og er i dag en betagende oplevelsespark for både store og små. Se det fantastiske slot indefra, oplev sansehaven og pas på I ikke farer vild i den smukke rosenlabyrint.

  Gavnø Slot
  Gavnø Slot betragtes som en vigtig del af Danmarks kulturarv.
Vis flere

Kort

Konference & Hotel Klinten
Søndervej 8, 4673 Rødvig