Billig ferie ved Balatonsøen på Kristály Hotel

Dansk | DKK

Kristály Hotel

Besøg den 500 år gamle vinkælder under Festetic Castle

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Balatonsøen kan nås på få minutter til fods
 • Inkl. halvpension
 • Fuldt renoveret, moderne hotel
4.896,-
3~8 dage fra
699,-

Inkl. halvpension

Ferie ved Balaton-søen

3 dage
Fra 699,- / spar op til 1.482,-
SPAR
4 dage
Fra 1.049,- / spar op til 2.189,-
SPAR
5 dage
Fra 1.439,- / spar op til 2.876,-
SPAR
6 dage
Fra 1.819,- / spar op til 3.543,-
SPAR
7 dage
Fra 2.199,- / spar op til 4.210,-
SPAR
8 dage
Fra 2.569,- / spar op til 4.897,-
SPAR
* Pris pr. person i deluxe dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenbuffet
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x Cocktail i Audrey-baren
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Under en ferie ved Balatonsøen kan du alt efter dit humør beslutte dig for om det skal være en aktiv ferie, ren afslapning eller en kombination derimellem. Under dit ophold på det moderne Hotel Kristály er der utallige muligheder for at få mest muligt ud af dit ophold.

Hotellet tilbyder

Det nyrenoverede, moderne og komfortabelt indrettede 4* hotel ligger kun fem minutter fra Balatonsøen og Keszthelys historiske centrum. Start dagen med en sund morgenbuffet i den middelhavsinspirerede restaurant, og lad derefter din sjæl beslutte, hvad der skal ske:

Aktive feriegæster kan svømme i søen, leje cykler på hotellet og udforske søen eller vandre i regionen. Med en længde på 77 km er Balatonsøen den længste sø i Europa og den største i Centraleuropa. Den kaldes også "Det Ungarske Hav" og er meget populært blandt turister fra alle lande på grund af dens natur og bademuligheder.

Hotellet har også et stort wellness- og spa-center: sauna, infrarød kabine eller spabad kan benyttes gratis. For ekstra afslapning kan du også bestille en massage.

Udover naturoplevelser er der også gode seværdigheder ved Balatonsøen. Et højdepunkt er Festetics Palace i det historiske centrum af Kesztely, fra det 18./19. århundrede, som huser imponerende værelser samt en vognudstilling. 

Værelser

Hotellet har 40 nyrenoverede værelser, alle udstyret med satellit-tv, radio, telefon, køleskab, pengeskab og badeværelse med hårtørrer og gratis trådløs internetadgang. De fleste af værelserne har balkon.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Hyggeligt og elegant enkeltværelse. Værelset har tv, aircondition, pengeskab, gratis Wi-Fi, privat badeværelse med bruser/toilet og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Deluxe dobbeltværelse

1 / 2
Hyggeligt og elegant deluxe værelse. Værelset har tv, aircondition, pengeskab, gratis Wi-Fi, privat badeværelse med bruser/toilet og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Deluxe dobbeltværelse med balkon

1 / 2
Hyggeligt og elegant deluxe værelse med balkon. Værelset har tv, aircondition, pengeskab, gratis Wi-Fi, privat badeværelse med bruser/toilet og hårtørrer.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1175 km fra
Rostock, Tyskland
1325 km fra
Puttgarden, Tyskland
1350 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Festetics Slot (1.5km)

Festetics Slot ligger i Helikon Park, som er det største grønne område i byen Keszthely. På slottet kan I besøge Helikon Slotsmuseum, som er en af byens største turistattraktioner. Barokslottet blev færdigbygget i 1887 og huser ikke mindre end 111 værelser. Her udstilles der værker af Haydn, Pleyel og Goldmark og i stueetagen udstilles der meget smukke og dyrebare militærvåben, som er lånt fra det ungarske nationalmuseum.

Héviz (8km)

I den lille hyggelige by Héviz, ikke langt fra Balatonsøen, finder I en helt unik stemning, fantastiske naturoplevelser og kulturelle seværdigheder. Lokalbefolkningen byder alle besøgende velkommen med åbne arme.

Byen er et berømt kursted, og forkæler hvert år tusindvis af gæster, der trænger til at slappe af. I byen ligger blandt andet verdens største termiske sø i smukke omgivelser.

Byen byder jer velkommen med dens helende kraft fra søen, romantiske middage i byens vinkældre samt en prominade under træerne i El Egregy. De smukke åkander og den fantastiske gæstfrihed er en del af den berømte "Hévíz erfaring" og bør bestemt opleves, indtages og nydes på en miniferie eller måske et billigt wellnessophold i Ungarn.

Hévíz søen (6.8km)

Lake Hévíz er verdens næststørste termalsø. Her findes verdens største varmekilde, der sprøjter 410 liter vand, på omkring 40 graders varme, ud hvert sekund. Søen har en temperatur på 24 grader om vinteren og op til 37 grader om sommeren. Søens helbredende kræfter har været kendt i århundreder, og folk har boet her siden stenalderen. Her findes også flere forskellige spa-faciliteter at vælge imellem som f.eks. Hévíz, Kehidakustány og Zalakaros og det kan bestemt anbefales at tage på et wellnessophold eller en miniferie hér.

Tapolca (26.6km)

Under den lille by Tapolca er der et smart system af grotter, som blev lavet for omkring 100 år siden, og her er det muligt at tage på en helt unik bådtur i den oplyste underjordiske sø. Både store og små familiemedlemmer vil med garanti få sig en vaskeægte oplevelse i de mystiske grotter.

Keszthely (0.4km)

Tag på en familieferie sydpå til Ungarn. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller og masser af muligheder for også at få sig en aktiv ferie. Besøg byen Keszthely der med sin meget smukke arkitektur, bygget i gotisk, barok og transsylvansk stil, ligger placeret ved bredden af Balatonsøen. Området egner sig godt til en bilferie, så hvorfor ikke planlægge en billig sommerferie eller vinterferie til området omkring Keszthely. Det er også nemt at udforske Keszthely til fods, så der vil med garanti også komme lidt aktiv ferie ud af kør-selv ferien til Keszthely. En anden mulighed er at tage det lille turisttog for at få et godt og samlet overblik over byens seværdigheder. Keszthelys største turistattraktion er det berømte Festetics Slot.

Der findes flere spændende museer i Keszthely, et af dem er Panoptikums rigtig store kopi af parlamentet i Budapest samt et museum om Balatonsøen, som både handler om naturen og kulturhistorien bag søen. På Marcipanmuseet laves der alle mulige mærkelige figurer i marcipan. Her kan I bl.a. se en kopi af byens slot og kager formet som politikasketter og arbejdshjelme – ret underholdende. Find en billig bilferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted til Keszthely med manér.

Fürstenfeld (117.7km)

Byen blev grundlagt i 1170 og var først en fæstning, der siden fik bystatus i 1215. I dag er Fürstenfeld en hyggelig by, hvor også vandet og de termiske kilder spiller en vigtig rolle. De mange springvand i byens centrum er med til at fokusere på det vigtigste i byen. Fürstenfeld er nemlig anset som værende de termiske bades hovedstad, beliggende i hjertet af delstaten Steiermark, og omgivet af ikke mindre en seks andre byer, der også tilbyder helbredende kilder. Fürstenfeld er også kendt for at lægge grund til Europas nok største udendørs svømmebassin.

Byen er med tiden også blevet anerkendt for sit rige udvalg af butikker og specialbutikker, små caféer og konditorier, hvor der altid er en livlig trafik af mennesker, der enten mødes eller er på vej videre, og så har Fürstenfeld også sin helt specielle festivalkultur, som både involverer Springvandsfestivallen og Vinfestivallen.

Den gode tradition med at holde markeder praktiseres også i stor stil, så nyd en solskinsdag i Fürstenfeld og mærk byens behagelige atmosfære.

Urte-og rosenhaven i Söchau (125km)

I denne smukke park gror over 120 forskellige roser og krydderurter. Da urterne blomstrer på forskellige tidspunkter, kan I hele sommeren få en fantastisk duftoplevelse i parken. I heksehaven kan I se et stort udvalg af giftplanter, som kan have dødelig virkning, hvis de indtages i store mængder. Af samme årsag kan denne del af parken kun besøges med guide. Parken byder desuden på en lille café, hvor I kan nyde en kop kaffe, samt en butik, hvor I kan købe urte-produkter med hjem. Parken er åben april til oktober, men tjek altid opdaterede åbningstider på parkens egen hjemmeside.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Landhotel Postgut

Inkl. 3-retters menu

Salzburgerland

Wellness og natur

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 2 x Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

346,-
Kun
719,-

Vis kort

Afslappende wellness og smuk natur

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse Pilger
 • Barn 0~1.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 2~9.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 10~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~17.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel Malin

Inkl. halvpension

Kvarner

Smukke Kroatien

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x aftenbuffet inkl. drikkevarer
 • 1 x kaffe og kage
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 fl. vin på vær. til deling

534,-
Fra kun
1.139,-

Vis kort

En spændende ø tæt på fastlandet

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Standard dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 12~17.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 18~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat

Hotel Villa Ruzica

Forår og efterår i Kroatien

Kvarner

5. nat er gratis

Wild Offer - 6 dage inkl.
 • 5 overnatninger m. morgenmad
 • 5 x aftenbuffet
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x cykelleje
 • Gratis drikkevarer til hver middag

689,-
Fra kun
1.149,-

Vis kort

Hotel i Crikvenica ved Kvarnerbugten

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 20% rabat