Kristály Hotel er perfekt til en billig sommerferie sydpå

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Kristály Hotel

Besøg den 500 år gamle vinkælder under Festetics Slot med Risskov Bilferie

Tæt på centrum af det historiske Keszthely
Spabad, sauna, dampbad og massage
Der serveres en sund morgenbuffet
 • 1.325 km fra Padbord/Kruså-grænsen
 • 1.275 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 1.125 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Jacuzzi
 • Sauna
 • Hund

Hotellet

Find en familievenlig ferie hos Risskov-Bilferie og kom afsted til Ungarn og besøg den historiske by Keszthely, som er den ældste by i området. Bo på Hotel Kristály hvorfra der er kort afstand til Balatonsøen og Festetics Slot, der er det næstmest besøgte monument i Ungarn.

Hotellet tilbyder

Hotellet ligger kun fem minutter fra Balatonsøen og det historiske centrum af Keszthely. Her kan I starte dagen med en sund morgenbuffet i den middelhavinspirerede restaurant. Morgenmaden bliver serveret fra klokken 8.00-10.00. I Cafe Azzuro kan I bestille kager og forskellige te- og kaffe specialiteter, som I kan nyde alt imens den stille musik spiller i baggrunden. I baren bliver der om aftenen serveret snacks, vin, smagfulde cocktails og alkoholfrie drinks. 

I 2011 åbnede hotellets wellness afdeling og her kan I slappe af og nyde godt af hotellets spabad, infrarød sauna, finsk sauna, dampbad og saltrum. I kan bestille massage og benytte solariet mod gebyr. Wellness-afdelingen er åben fra klokken 7.00-21.00. Der er adgang til gratis internet på hele hotellet. Det er muligt at parkere i parkeringskælder under hotellet og det er en god ide at reservere parkering på forhånd. Dette er mod gebyr. Der kan også lejes mountainbikes på hotellet, en god idé da der er meget at se.

Værelser

Hotellet råder over 40 værelser, som alle er indrettet med satellit-tv, radio, telefon, køleskab, værdiboks og badeværelse med hårtørre. Fra værelserne er der adgang til balkon. Alle værelser er røgfrie. Det er muligt at få værelse med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge.

Bemærk at

Turistskat (person) pr. døgn 1,60 EUR afregnes direkte til hotellet og indgår ikke i totalprisen.

Hotellets restaurant er ikke særlig stor, så hvis der er mange gæster på hotellet, bliver I tildelt et tidsrum for servering af aftensmad dagen i forvejen. Tidsrummet er enten kl. 18:00-19:00 eller 19:00-20:00.

Kun nogle værelser har aircondition. Brug af aircondition er mod gebyr. Vejl. pris: 90 DKK/dag.

Om sommeren kan I benytte den udendørs pool på Admiral Hotel, som ligger ca. en km fra hotellet.

Vis flere

Værd at se

 • Festetics Slot (1.4 km)

  Festetics Slot ligger i Helikon Park, som er det største grønne område i byen Keszthely. På slottet kan I besøge Helikon Slotsmuseum, som er en af byens største turistattraktioner. Barokslottet blev færdigbygget i 1887 og huser ikke mindre end 111 værelser. Her udstilles der værker af Haydn, Pleyel og Goldmark og i stueetagen udstilles der meget smukke og dyrebare militærvåben, som er lånt fra det ungarske nationalmuseum.

  Festetics Slot
  Festetics Slot
 • Héviz (8.6 km)

  I den lille hyggelige by Héviz, ikke langt fra Balatonsøen, finder I en helt unik stemning, fantastiske naturoplevelser og kulturelle seværdigheder. Lokalbefolkningen byder alle besøgende velkommen med åbne arme. Byen er et berømt kursted, og forkæler hvert år tusindvis af gæster, der trænger til at slappe af. I byen ligger blandt andet verdens største termiske sø i smukke omgivelser. Byen byder jer velkommen med dens helende kraft fra søen, romantiske middage i byens vinkældre samt en prominade under træerne i El Egregy. De smukke åkander og den fantastiske gæstfrihed er en del af den berømte "Hévíz erfaring" og bør bestemt opleves, indtages og nydes på en miniferie eller måske et billigt wellnessophold i Ungarn.

  Héviz
  Tag på sommerferie eller wellnessferie i den lille hyggelige by Héviz, ikke langt fra Balatonsøen.
 • Hévíz søen (8.0 km)

  Lake Hévíz er verdens næststørste termalsø. Her findes verdens største varmekilde, der sprøjter 410 liter vand, på omkring 40 graders varme, ud hvert sekund. Søen har en temperatur på 24 grader om vinteren og op til 37 grader om sommeren. Søens helbredende kræfter har været kendt i århundreder, og folk har boet her siden stenalderen. Her findes også flere forskellige spa-faciliteter at vælge imellem som f.eks. Hévíz, Kehidakustány og Zalakaros og det kan bestemt anbefales at tage på et wellnessophold eller en miniferie hér.

  Hévíz søen
  Hold billig miniferie i Ungarn og oplev Lake Hévíz, verdens næststørste termalsø. hvis helbredende kræfter har været kendt i århundreder.
 • Tapolca (27.6 km)

  Under den lille by Tapolca er der et smart system af grotter, som blev lavet for omkring 100 år siden, og her er det muligt at tage på en helt unik bådtur i den oplyste underjordiske sø. Både store og små familiemedlemmer vil med garanti få sig en vaskeægte oplevelse i de mystiske grotter.

  Tapolca
  Besøg den lille by Tapolca med den oplyste underjordiske sø.
 • Keszthely (0.5 km)

  Tag på en familieferie sydpå til Ungarn. Find en billig ferie hos Risskov Bilferie med børnevenlige hoteller og masser af muligheder for også at få sig en aktiv ferie. Besøg byen Keszthely der med sin meget smukke arkitektur, bygget i gotisk, barok og transsylvansk stil, ligger placeret ved bredden af Balatonsøen. Området egner sig godt til en bilferie, så hvorfor ikke planlægge en billig sommerferie eller vinterferie til området omkring Keszthely. Det er også nemt at udforske Keszthely til fods, så der vil med garanti også komme lidt aktiv ferie ud af kør-selv ferien til Keszthely. En anden mulighed er at tage det lille turisttog for at få et godt og samlet overblik over byens seværdigheder. Keszthelys største turistattraktion er det berømte Festetics Slot. Der findes flere spændende museer i Keszthely, et af dem er Panoptikums rigtig store kopi af parlamentet i Budapest samt et museum om Balatonsøen, som både handler om naturen og kulturhistorien bag søen. På Marcipanmuseet laves der alle mulige mærkelige figurer i marcipan. Her kan I bl.a. se en kopi af byens slot og kager formet som politikasketter og arbejdshjelme – ret underholdende. Find en billig bilferie med børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted til Keszthely med manér.

  Keszthely
  Festetics Slot i byen Keszthely, som ligger ved Balatonsøen.
 • Fürstenfeld (117.0 km)

  Byen blev grundlagt i 1170 og var først en fæstning, der siden fik bystatus i 1215. I dag er Fürstenfeld en hyggelig by, hvor også vandet og de termiske kilder spiller en vigtig rolle. De mange springvand i byens centrum er med til at fokusere på det vigtigste i byen. Fürstenfeld er nemlig anset som værende de termiske bades hovedstad, beliggende i hjertet af delstaten Steiermark, og omgivet af ikke mindre en seks andre byer, der også tilbyder helbredende kilder. Fürstenfeld er også kendt for at lægge grund til Europas nok største udendørs svømmebassin. Byen er med tiden også blevet anerkendt for sit rige udvalg af butikker og specialbutikker, små caféer og konditorier, hvor der altid er en livlig trafik af mennesker, der enten mødes eller er på vej videre, og så har Fürstenfeld også sin helt specielle festivalkultur, som både involverer Springvandsfestivallen og Vinfestivallen. Den gode tradition med at holde markeder praktiseres også i stor stil, så nyd en solskinsdag i Fürstenfeld og mærk byens behagelige atmosfære.

  Fürstenfeld
 • Urte-og rosenhaven i Söchau (123.4 km)

  I denne smukke park gror over 120 forskellige roser og krydderurter. Da urterne blomstrer på forskellige tidspunkter, kan I hele sommeren få en fantastisk duftoplevelse i parken. I heksehaven kan I se et stort udvalg af giftplanter, som kan have dødelig virkning, hvis de indtages i store mængder. Af samme årsag kan denne del af parken kun besøges med guide. Parken byder desuden på en lille café, hvor I kan nyde en kop kaffe, samt en butik, hvor I kan købe urte-produkter med hjem. Parken er åben april til oktober, men tjek altid opdaterede åbningstider på parkens egen hjemmeside.

  Urte-og rosenhaven i Söchau
  I denne smukke park gror over 120 forskellige roser og krydderurter.
Vis flere

Kort

Kristály Hotel
Lovassy Sándor utca 20. 8630 Keszthely

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min være 2 betalende voksende i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~6 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~15 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~100 år i ekstra opredning 25% rabat