Risskov Bilferie har mange børnevenlige hoteller i Kroatien

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Kroatien

Bestillingskoden er nu aktiv

Kroatien

Sol og strand er oftest blandt hovedtemaerne når I vælger en sommerferie i Kroatien. En rigtig badeferie ved Adriaterhavet bringer glæder til hele familien.
Hos Risskov Bilferie har vi rejser til flere af Kroatiens populære områder som f.eks. Istrien, Kvarnerbugten og Dalmatien.

Uanset om det er en ferie med børn eller en afslappende miniferie for to, så er Kroatien det ideelle feriemål. Besøg den smukke badeby Opatija med det azurblå hav og børnevenlige sandstrande eller udforsk oldtidsbyen Pula. En bilferie til Dubrovnik er den perfekte familieferie med kombinationen af gode strande og den historiske by. Besøg også den kulturelle havneby Makarska.

Oplev en spændende storbyferie i landets smukke hovedstad Zagreb eller lad kør selv-ferien gå til den smukke kystby Split. Mange af vores dejlige hoteller i Kroatien ligger helt ud til vandet og kan samtidig tilbyde pool på hotellet. Kroatien har udover de smukke sandstrande og utallige spændende øer også en enestående natur, som I kan udforske, hvis I ønsker en aktiv ferie. Husk, at den officielle valuta er Kroatiske Kuna.