Tag på bilferie i Europa og besøg Kroatien

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Dalmatien

Bestillingskoden er nu aktiv

Dalmatien

Dalmatien ligger ved Adriaterhavet i det sydlige Kroatien. Stedet har en fascinerende historie, der begynder i oldtiden, fortsætter under romertiden og videre til den moderne tid. Overalt finder I seværdigheder, som beretter om områdets historie og natur. De lokale beboere har et åbent sind, så I vil føle jer velkommen. Området er perfekt til en badeferie og en familieferie i et.

I sommermånederne er temperaturerne behagelige fra 27o til 33o og vandtemperaturen gennemsnitlig 25o. Besøg byen Split, der er beliggende direkte ud til Adriaterhavet og er Kroatiens næststørste by. Byen er optaget på UNESCO's verdenskulturarvsliste, måske først og fremmest p.g.a. Diocletianus Paladset, som bestemt er et besøg værd. I en kold tid anbefales termalbadene i Split. Det er derfor også dejligt at besøge Kroatien både i jeres sommerferie og jeres vinterferie.

Strandpromenaden i Split med palmerne indbyder til skønne gåture på de lune aftener. I kan smage på de gastronomiske specialiteter eller tage en drink på en af de mange strandbarer og opleve folkelivet, dansere og musikere. I byen kan der opleves den enestående natur samt århundrede gamle bygninger med toppen af bjerget Majran i baggrunden. Risskov Bilferie tilbyder mange billige hotelophold med mad i området.