Risskov Bilferie har Danmarks billigste priser på weekendophold, miniferie og kør selv-ferie.

I har indtastet bestillingskoden portal og får nu 20,- rabat på størstedelen af vores rejser


Erstat kode

OK

Filtrer søgeresultater

Enkeltværelser
Familieværelser
Camping
Hotel m. rygerværelser
Gratis parkering
Hund tilladt
Hotel m. én overnatning
Elevator på hotellet
Internet på hotellet
Fitnessfaciliteter
Wellness- og spafaciliterer
Indendørs pool
Udendørs pool
Restaurant
Ved stranden
Nær centrum
Nær vand
Nær skiområde
Ferielejlighed
Kun morgenmad
Ophold med middag
All inclusive

Dalmatien

Dalmatien

Dalmatien ligger ved Adriaterhavet i det sydlige Kroatien. Stedet har en fascinerende historie, der begynder i oldtiden, fortsætter under romertiden og videre til den moderne tid.

Overalt finder I seværdigheder, som beretter om områdets historie og natur. De lokale beboere har et åbent sind, så I vil føle jer velkommen.

I sommermånederne er temperaturerne behagelige fra 27o til 33o og vandtemperaturen gennemsnitlig 25o. Besøg byen Split, der er beliggende direkte ud til Adriaterhavet og er Kroatien næststørste by. Byen er optaget på UNESCO's verdenskulturarvsliste, måske først og fremmest p.g.a. Diocletianus Paladset, som bestemt er et besøg værd. I en kold tid anbefales termalbadene i Split.

Strandpromenaden i Split med palmerne indbyder til skønne gåture på de lune aftener. I kan smage på de gastronomiske specialiteter eller tage en drink på en af de mange strandbarer og opleve folkelivet, dansere og musikere. I byen kan der opleves den enestående natur samt århundrede gamle bygninger med toppen af bjerget Majran i baggrunden.

Klik her for at læse mere...