Tag med Risskov Bilferie på sommerferie i Kroatien

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Istrien

Bestillingskoden er nu aktiv

Istrien

Oplev den smukke halvø Istrien i det nordvestlige Kroatien. Tilbring en sommerferie i Istriens charme og bliv inspireret af den fantastiske natur, den maleriske fiskerby eller den smukke klippebeklædte kyst i Kvarner-bugten.  Adriaterhavskysten er et populært bade-feriemål, men er også ideel til de kulturinteresserede. Lad din badeferie gå til Istrien i form af en billig bilferie med Risskov Bilferie.

Besøg byen Pula med det smukke amfiteater, som blev bygget 81 e.Kr. under kejser Titus. I oldtiden blev det brugt til gladiatorkampe, i middelalderen blev det brugt til ridderturneringer og i dag gives der koncerter, opera- og teaterforestillinger. Klimaet er behageligt hele året. Den solrige halvø er ikke for varm om sommeren og vinteren er mild. Det er derfor også muligt at tage på vinterferie eller en miniferie i foråret eller efteråret.

Uberørte strande og et pulserende liv i de mange hyggelige gader gør Istrien til et populært rejsemål for enhver smag. Området er perfekt til de aktive med sejlsports muligheder samt jogging, vandreture, tennis og cykelture. Imponerende stunder og spændende indtryk venter langs kysten af Istrien.