Billigt Kroophold i Sønderjylland

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Kroophold Sønderjylland

Bestillingskoden er nu aktiv

Kroophold Sønderjylland

Tag på kroferie i Sønderjylland og oplev den særllige krostemning nær den tyske grænse. Nyd et ophold med masser af hygge, skøn natur og dejlig dansk kromad i varme og indbydende rammer. Oplev den sønderjyske gæstfrihed på en af de mange traditionsbundne kroer i den naturskønne region.

Sønderjylland har meget at byde på og der er store variationer i mulighederne fra kyst til kyst med Nationalpark Vadehavet ovre på vestkysten og Aabenraa Fjord, hovedbyen Sønderborg og Flensborg Fjord ovre på den modsatte kyst.

Når I er på ferie i Sønderjylland er det naturligvis et must, at opleve Det Sønderjyske Kaffebord. Det er et fænomen som består af mindst 21 forskellige kager; med syv tørre, syv bløde og syv hårde kager og tilsammen udgør de et overdådigt udvalg af kager til kaffen. Mange af de sønderjyske kroer har specielle anledninger og faste dage, hvor der inviteres til Sønderjysk Kaffebord og det er både en rigtig lækker, hyggelig og social oplevelse for gæsterne.

Finder I en kro i nærheden af den sønderjyske vestkyst har I alletiders mulighed for, at opleve Nationalpark Vadehavet og de smukke danske vadehavsøer. Der arrangeres ofte guidede ture i vadehavsområdet og tager I afsted i foråret eller efteråret kan I måske opleve det fantastiske Sort Sol-fænomen hvor stærene med sit kæmpemæssige antal får himlen til at flimre, inden de samles i marsken. Hele året rundt er der desuden gode muligheder for vandre- og cykelture både langs kysten og på den største af øerne, Rømø.

Er I interesseret i historie kan I besøge Dybbøl Mølle og Dybbøl Banke hvor I kan dykke ned i Danmarkshistorien og få et indblik i tiden og begivenhederne der udspillede sig her i 1864. Ikke langt derfra finder I Sønderborg centrum hvor I bl.a. kan opleve Sønderborg Slot, tage på shopping og nyde forskellige former for kunst og kultur.

Med et kroophold i Sønderjylland er det naturligvis også oplagt, at tage en tur ned over grænsen og køre nogle gode indkøb.

Her på siden kan I se alle Risskov Bilferies tilbud på kroophold i Sønderjylland. Klik Jer selv videre rundt og find en kroferie som passer lige til Jer.