Billigt Kroophold i Sydsjælland

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Kroophold Sydsjælland

Bestillingskoden er nu aktiv

Kroophold Sydsjælland

Tag på billig bilferie til sydsjælland og nyd et skønt dansk kroophold med masser af hygge, god mad og spændende muligheder. Her har I alletiders udgangspunkt for såvel golfferie og aktiv ferie med naturoplevelser som familieferie med lige dele hygge, afslapnning og spænding. Find f.eks. en hyggelig kro i eller i nærheden af Køge og tilbring nogle herlige dage med oplevelser omkring den smukke middelalderby. Her kan I bl.a. tage ungerne med i BonBon-Land, udforske den dejlige natur omkring Køge Bugt, besøge Kjøge MiniBy og opleve Vikingeborgen Borgring, som sensationelt blev fundet i 2014. Med et udgangspunkt i Køge har I også alletiders muligheder for, at gå ture i Fuglereservatet Ølsemagle Revle, besøge Roskilde og se byens UNESCO-listede domkirke samt at køre en tur ud til Stevns Klint.

I Næstved og omegn kan I opleve det fantastiske Gavnø Slot og den tilhørende slotspark som byder på masser af historie, sjov, hygge og spænding. Se slottet indefra, oplev sansehaven og pas på I ikke farer vild i Rosenlabyrinten. Med et kroophold nær Næstved kan I også komme på en herlig sejltur med M/S Friheden som bl.a. passerer slottet og Karrebæksminde.

Eller besøg Vordingborg hvor I finder Danmarks Borgcenter og Gåsetårnet som er et af Danmarks bedst bevarede borgtårne og tag på en hyggelig udflugt til Bogø.

Herunder har Risskov Bilferie samlet de bedste tilbud på kroophold i Sydsjælland. Find den perfekte kro til Jer og tag afsted på en herlig kør-selv ferie med krohygge, dejlig mad og spændende oplevelser.