Miniferie med spa på Kurorten Mösseberg

Dansk | DKK

Kurorten Mösseberg

Naturskønne og sjælfulde omgivelser mellem Vänern og Vättern

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Forkælelse med spa og varme kilder
 • Unikt historisk spahotel
 • Rolig placering i naturskønt område
1.255,-
3~4 dage fra
1.289,-

Inkl. aftenens ret

Historisk spahotel

3 dage
Fra 1.289,- / spar op til 834,-
NEDSAT
4 dage
Fra 1.929,- / spar op til 1.255,-
NEDSAT
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x entré til spa
 • Gratis internet og parkering
 • Badekåbe og tøfler
Wild Offer

Ophold på Kurorten Mösseberg

Historisk spahotel

3 dage
Fra 1.329,- / spar op til 835,-
SPAR
4 dage
Fra 1.999,- / spar op til 1.252,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 2 x entré til spa
 • Gratis internet og parkering
 • Badekåbe og tøfler
Risskov Pakken

Kurorten Mösseberg er et historisk spahotel, skønt beliggende mellem Vänern og Vättern, og tilbyder et afslappende ophold med dejlig mad, wellness og spændende oplevelser i et klassisk miljø.

Hotellet tilbyder

Kurorten Mösseberg har en rolig placering i den hyggelige by, Falköping, beliggende i det naturskønne område, Falbygden, mellem Sveriges to største søer, Vänern og Vättern. Det unikke spahotel har rødder helt tilbage til 1867, og præges af et autentisk og stemningsfuldt salonmiljø, i Jugend-stil.

Under opholdet har I adgang til hotellets lækre spaområde med 32° varmvandsbassin, sauna og dampbad, to afslapningsrum, fodbade, et fitnesscenter og ikke mindst varme kilder både indendørs og udendørs. Spaområdet - som også har sin egen café, såvel som en hyggelig vin- og champagnebar - ligger blot en kort gåtur i badekåbe fra hotellet.

Vil I ud og opleve lidt, er der masser af muligheder lige i nærheden. I finder f.eks. både et udsigtstårn, Mössebergsparken og Mösseberg Zoo lige ved siden af hotellet, og derudover har I også både pilgrimsruter og cykelstier indenfor kort afstand. Af længere udflugter, kan det anbefales at køre en tur op og nyde naturen omkring Hornborgasjön, lidt nord for hotellet, eller besøge Lidköping som ligger helt ude på Vänerns sydlige bred. Har I børn med på ferien, er det helt oplagt at tage en tur i Skara Sommarland, som også ligger indenfor kort køreafstand.

I får en god start på dagen med dejlig morgenmad i de hyggelige omgivelser. Om aftenen byder hotellets restaurant på kulinariske oplevelser i form af velsmagende retter, tilberedt med stor passion af de friskeste, lokale råvarer.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet har 55 flotte og rummelige værelser, hvoraf nogle ligger i hovedbygningen mens andre er indrettet i parkvilla-annekset ved siden af hotellet. I kan vælge mellem enkeltværelser og dobbeltværelser, med mulighed for at booke dobbeltværelserne med en ekstra opredning, og i ægte spahotel-stil, er der naturligvis lagt badekåber og tøfler frem til jer på værelserne.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelse med eget bad og toilet, behagelig seng, lænestol, sofa, skrivebord og fladskærms-TV.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 2
Dobbeltværelse med eget bad og toilet, to separate senge, lænestol, sofa, skrivebord og fladskærms-TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse i Parkvillaen

1 / 2
Dobbeltværelse indrettet i parkvillaen, med eget bad og toilet, to separate senge, lænestol, sofa, skrivebord og fladskærms-TV. Det er muligt at booke dette værelse med en ekstra opredning.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

130 km fra
Göteborg, Sverige
310 km fra
Helsingborg, Sverige 
400 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Hornborgasjön (14.5km)

Er I interesserede i natur- og fugleliv, er et besøg på Naturcenteret Hornborgasjön et must. På søjlerne ude i vandet ved fuglelunden guider deres dygtige personale jer igennem områdets natur, geologi og historie. Hornborgasjön er et af Europas vigtigste trækfugleområder, og dette fugleparadis har I udsigt til fra den flotte udsigtsplads i kalksten og eg. I foråret omkring April kan I også være heldige, at se tranerne danse ved Hornborgasjön, så for de ornitologisk interesserede er en billig vinterferie eller miniferie i foråret en oplagt idé!

Skara (28.5km)

Skara, med sine ca. 11.000 indbyggere, er en af Sveriges ældste byer, og er for nyligt blevet kåret til Skaraborgs flotteste by. Her findes mange flotte bygninger samt en skøn atmosfære. Flere af 1800- og 1900-tallets berømte svenske arkitekter har tegnet mange af byens huse, f.eks. vandtårnet af Ernst Torulf, Ivar Tengbom, arkitekten bag Stockholms koncerthus, bidrog til ombygningen af Skaras domkirke og Ragar Östberg, arkitekten af Stockholms rådhus, har tegnet Skaras togstation.

Skara domkirke er en af Sveriges største kirker. Dens nuværende stil stammer fra 1300-tallets højgotiske stil, mens enkelte dele af kirken har aner tilbage fra 1000-tallet. Fra 1000-tallet findes der en unik krypt, der blev brugt som hvilested for stiftets første biskopper. Det nuværende kor er fra 1200-tallets begyndelse, langhuset og tværskibet, som har givet bygningen sit højgotiske præg, er primært fra begyndelsen af 1300-tallet. Disse dele er opført af lokal sandsten. Kirken har været restaureret flere gange, blandt andet som følger af de dansk-svenske krige og ved storbrande. I dag er domkirken en moderne bygning med et mangfoldigt præg af middelalder-arkitektur. Kirken er også værd at besøge for sin kunstsamling.

I Skara kan I vælge at besøge Västergötlands Museum og Veterinærmuseet. Västergötlands Museum har permanente udstillinger, der viser livet, som det tog sig ud i området gennem tiden og et varierende antal midlertidige udstillinger. Bagved ligger friluftmuseet Fornbyn, et idyllisk museum i 1930-tals bygninger, der portrætterer områdets gamle bondesamfund.

Veterinærmuseet ligger centralt, men i mere landlige omgivelser på Veterinärgatan 7, cirka 5 minutters gang fra hotellet. Det ligger i en flot bygning, som engang var Sveriges første veterinærskole og i dag er Sveriges eneste veterinærmuseum. Her præsenteres veterinærfagets udvikling gennem 250 år ved hjælp af moderne museumspædagogik. For historieinteresserede kan vi yderligere anbefale ruinerne af franciskanerklosterets kirke St. Katarina. Husk at tjekke åbningstider inden besøget.

I Skaras centrum kan I shoppe i hyggelige butikker med et særpræget middelaldermiljø. Her findes der også hyggelige cafeer og restauranter.

Västergötlands Museum (29.2km)

I Skara kan I vælge at besøge Västergötlands Museum og Veterinærmuseet. Västergötlands Museum har permanente udstillinger, der viser livet, som det tog sig ud i området gennem tiden og et varierende antal midlertidige udstillinger. Bagved ligger friluftmuseet Fornbyn, et idyllisk museum i 1930-tals bygninger, der portrætterer områdets gamle bondesamfund.

Skara Sommerland (36.5km)

Velkommen til Skara, Skandinaviens største vandland med et tivoli og gokart-bane. Badelandet er en af de største vandland, vandrutsjebaner og flere poolområder. Med andre ord, et vand eventyr for hele familien! Forlystelsesparken har alt fra rolige forlystelser til de hurtige attraktioner og rutsjebaner. Parken indeholder også legepladser og sommeraktiviteter egnet for børn i alle aldre.

Skövde (36.8km)

Skövde ligger mellem Vänern og Vättern og byder på et bredt udvalg af oplevelser for alle besøgende uanset alder og interesser. Oppe på bjerget Billingen mødes I af utallige aktiviteter lige fra blide gåture gennem skoven til hurtige skiløjper. Ved foden af bjerget ligger Skaraborgs centrum hvor over en kvart million mennesker i nabolaget ynder at spise, drikke, feste og leve.

Vandreture i Mullsjö-området (43.8km)

En gåtur i skoven er noget af det mest afslappende og sommerlige I kan gøre og mange stier begynder lige foran den smukke Mullsjö, f.eks. den 2 km. lange "Svarta spåret", der fører jer gennem Gyljerydsmons fyrreskov med en dejlig luft. De plane områder er ideelle til både vandring og cykling. Nogle af vandrestierne løber langs med søen Mullsjö, og her kan I vandre eller cykle kilometer efter kilometer. I kan også vandre på den store Västergötlandsstien, som passerer området.

Bisonsafari i Hjo (49.2km)

Nord for Jönköping ligger den lille by Gate, som også huser 135 bisonokser på bisonfarmen, som I vil komme meget tæt på under en safari – et populær natur eventyr. Der er også en café og gårdbutik. Find en billig kør-selv ferie til Sverige og mød de mange flotte bisoner. Tag på en ægte familieferie og skru op for blusset under oplevelserne på en kør-selv ferie. Find et billigt weekendophold for hele familien hos Risskov Bilferie.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel Hehrne Kök & Konferens

Inkl. halvpension

Vänern

Ferie ved Vänern

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x aftenens ret
 • 2 x kaffe og kage
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

616,-
Kun
939,-

Vis kort

Ferie ved Sveriges største sø

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~3.99 i babyseng 100% rabat

Clarion Hotel Kung Oscar

Moderne hotel i Trollhättan

Vänern

Oplev Trolhättan

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x let aftenbuffet
 • 2 x eftermiddagskaffe og kage
 • Gratis internet

261,-
Kun
719,-

Vis kort

Den svenske natur kalder

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Hotell Högland

Inkl. dagens ret

Småland

I nærheden af Astrid Lindgrens verden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 1-rets menu
 • Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet og parkering

519,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Hold ferie i højlandet i Småland

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~1.99 i babyseng gratis 
 • Barn 2~12.99 år i ekstra opredning 85.2kr per nat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 255.6kr per nat