Tag på skiferie i Norge og bo på Kvitfjell Hotel

Dansk | DKK

Kvitfjell Hotel

Fantastisk beliggenhed i Gudbrandsdalen med panoramaudsigt til bjergene og skiløjperne

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Oplev Kvitfjell
 • Skøn placering direkte ved skibakkerne
 • Lad jer omgive af fantastisk natur
2.882,-
3~8 dage fra
859,-

Inkl. 2-retters menu

Udsigt til Gudbrandsdalen

3 dage
Fra 859,- / spar op til 750,-
SPAR
4 dage
Fra 1.289,- / spar op til 1.125,-
SPAR
5 dage
Fra 1.629,- / spar op til 1.590,-
SPAR
6 dage
Fra 2.019,- / spar op til 2.004,-
SPAR
7 dage
Fra 2.399,- / spar op til 2.429,-
SPAR
8 dage
Fra 2.789,- / spar op til 2.844,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • 2 x Adgang til sauna
 • 2 x Gratis parkering
Risskov Pakken

Livsnyderpakke på Kvitfjell Hotel

Udsigt til Gudbrandsdalen

3 dage
Fra 1.089,- / spar op til 944,-
SPAR
4 dage
Fra 1.629,- / spar op til 1.285,-
SPAR
5 dage
Fra 2.089,- / spar op til 1.707,-
SPAR
6 dage
Fra 2.589,- / spar op til 2.089,-
SPAR
7 dage
Fra 3.089,- / spar op til 2.470,-
SPAR
8 dage
Fra 3.559,- / spar op til 2.882,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 x overnatning m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 flaske vin
 • 2 x Adgang til sauna
 • 2 x Gratis parkering
Kvalitetstid

Kvitfjell Hotel har en fantastisk beliggenhed i Gudbrandsdalen med panoramaudsigt over dalen og skiløjperne i Kvitfjell. Både hotel og skihytter ligger på mellemstationen midt på bakken. Alpin anlægget er i dag en veletableret sportsdestination med nogle af de bedste faciliteter og her kan de prale af at have afviklet både OL og World Cup arrangementer. Udover skiløjper for enhver smag, har Kvitfjell også en fantastisk Langrendsløjpe, som strækker sig over 60 km.

Hotellet tilbyder

Fra hotellets restaurant "Panorama" er der en vidunderlig udsigt over Gudsbrandsdalen og skiløjperne. Smagen af gode råvarer er i fokus i hotellets køkken, med vægt på velsmagende og sunde råvarer. Restauranten har plads til op til 90 gæster til spisning. Efter en lang dag på ski kan den intime bar med tilhørende siddepladser byde på varme drikke. I receptionen er der adgang til trådløst internet, ligesom der er på resten af hotellet og i de fleste lejligheder. Hotellet har en sauna og råder desuden over et rum til opbevaring af ski- og snowboard udstyr. Alle dage opdateres vejrmeldingerne for de næste dage. På Kvitfjell Hotel bor I midt i det populære skisport område - det er bare at tage skiene på og glide ud på bakken. Der er gratis parkering ved hotellet.

Værelser

Hotellet tilbyder dobbeltværelser, familieværelser og lejligheder med plads til op til 15 personer. Værelserne ligger i hovedbygningen og størstedelen af værelserne har udsigt over Gudbranddalen. Værelserne har gratis WiFi, TV, eget bad med brus og toilet samt to lænestole. Lejlighederne ligger i en cirkel omkring hotellet og tæt på bakken. Lejlighederne har sengepladser og hems, godt udstyret køkken med køle/frys, opvaskemaskine, komfur mikrobølgeovn, kaffemaskine, kombineret køkken/stue med spiseplads og stue, TV med DVD-afspiller og badeværelse med brusebad og toilet.

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

380 km fra
Larvik, Norge
460 km fra
Bergen, Norge
525 km fra
Göteborg, Sverige
550 km fra
Kristianssand, Norge
575 km fra
Stavanger, Norge
750 km fra
Helsingborg, Sverige 
850 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Kvittfjeld på cykel (0.7km)

Find den aktive ferie hos Risskov Bilferie og tag afsted på enten sommerferie eller vinterferie med hele familien på en kør-selv ferie til Norge. Om vinteren kan I stå på ski i Kvittfjeld. Men der er også mulighed for en smuk oplevelse om sommeren ved at cykle i Kvittfjeld hvad enten du er til lettere landevejscykling eller ønsker en mere udfordrende tur på mindre stier. Er i en familie med små børn anbefaler vi Gumperunden. Dette er en let rute i det flotte fjeldlandskab. Søger du større fysiske udfordringer kan du starte med ruten til Storfjeldet eller cykle fra Skardbua til Fagerhøj. En god måde at planlægge en aktiv ferie med børnevenligehoteller, start hos Risskov Bilferie og find et hotel med børnerabat hos Risskov Bilferie.

Kvitfjell skisportssted (0.7km)

Tag på skiferie til Norge og hold en skøn snefyldt ferie i Kvitfjell, Norge. Find et billigt hotelhophold for hele familien hos Risskov Bilferie. Der er også børnevenlige hoteller i området, som er et godt sted at holde en aktiv ferie. Kvitfjell er et skisportssted, som ligger i Fåvang, Ringebu kommune, ca. 45 minutter fra Lillehammer. Kvitfjell stod færdig til OL i 1994 og siden har Kvitfjell udviklet sig til at blive et af de bedste og flotteste skisportssteder i Norge. Under vinter-OL i 1994 blev der afholdt styrtløb og Super-g for damer og herre i skianlægget.

Skisportsstederne i Hafjell og Kvitfjell er forbundet med gratis skibus, der tager omkring 30 minutter og tilsammen udgør det største skisportsted med i alt 73 km pister - alt sammen tilgængeligt med det samme liftkort. Skianlægget består af 25 forskellige løjper og der findes 11 lifte.

Kvitfjell er et sted for skientusiasterne med alt fra det olympiske downhill til pister for begyndere. Trækker det op til uvejr, er der også langrendsløjper med en samlet længde på 600 km.

Kvitfjell er kendt for at have en høj kvalitet af sine spiseteder, restauranter og afterskiing. Al den friske luft og udendørsaktivitet er garanteret til at give jer en god appetit. I kan finde flere restauranter og caféer, fra det enkle til det mere avancerede. Kvitfjell er et populært turistmål både sommer og vinter. Find et hotel med børnerabat eller en billig miniferie hos Risskov Bilferie og kom afsted med manér og i eget kør-selv tempo.

Tur fra Kvitfjell til Digeråsrunden (0.7km)

Der findes ikke mange steder i Norge hvor det ikke er muligt at få sig en god vandretur, og her kan vi anbefale turen fra Kvitfjell til Digeråsrunden som er en strækning på 28 km og som passer fint til en dagstur i det naturskønne bjergterræn.

Passer Fjellvei, Traktorvei og den gammle Ferdeselsvei og i Vannadalsvatnet er der flere gode rastepladser, hvor fødderne kan hviles før turen går videre mod Digeråsrunden.

Ringebu Stavkirke (13.5km)

Ringeby Stavkirke er en af 28 bevarede stavkirker i Norge og samtidig en af de største. Den kan dateres tilbage til middelalderen og der findes mange lokale historier om denne kirke. Blandt andet er der en historie om kirkens klokke der skulle flyttes til Oslo, men endte på bunden af søen Mjøsa.

Ringebu (10.6km)

Smuk som Gudbrandsdalen er, skal man ikke tro at området kun består af mennesketomme dale. Det er et levende midtpunkt du vil møde i Ringebu. Landsbyen Ringebu bliver ofte kald for Norges mindste by og har et beskedent indbyggertal på omkring 4500 landsbyboere. For at komme til hertil må du rejse til provinsen Oppland. Du har sikkert hørt om skiløjperne i Kvittfjeld der ligger her, men du har måske ikke hørt at Ringebu er en af de hyggeligste landsbyer man kan besøge i Norge. Her er træhusene blevet beskyttet og bevaret og den lille bitte hovedgade fra 1899 er blevet lavet om til en gågade. Her findes der flere hyggelige små butikker. Du bør f.eks. besøge Anni's pølsemageri. I Ringebu kan du også være så heldig at der er torveboder. Bare tjek med turistkontoret, så kan du kigge efter smedejern, antikviteter, bøger og andet godt i boderne i Ringebu.

Det mest kendte turistmål i området er Kvittfjeld alpinanlæg. Men, om sommeren, når alle skientusiasterne har trukket sig tilbage, er det mindst lige så smukt at tage rundt i hele Gudbrandsdalen. Landskabet kendetegnes af dalene i området der er formet af floder og gletschere. Start bilen og kør rundt, tag et stop eller to ved en rasteplads eller en kro. Alternativt kan du pakke vandrestøvlerne og tage på tur med proviant i rygsækken.

Ringebu Præstegård (13.7km)

Hvis du alligevel befinder dig på disse kanter i sommerhalvåret, bør du ikke snyde dig selv for et besøg på Ringeby Præstegård. Denne historiske perle er åbent i sommerhalvåret så forbipasserende kan opleve noget af det bedste indenfor Norsk kunst, nemlig en udstilling af billedkunstneren Jakob Weidemann.

Præstegården fungerede som præstebolig helt frem til 1991 hvor den blev fredet og restaureret i oprindeligt design fra tiden omkring 1743.

Du finder Ringebu Præstegård lige nord for Ringebu Stavkirke i Ringebu kommune i Oppland.

Hundeslædekørsel og kaneture i Gålå (36.7km)

Om vinteren er kaneture en populær aktivitet i Gålå. Kaneturene giver dig en hyggelig og stemningsfuld oplevelse. Du sidder komfortabelt i kanen med fakler, under dejligt varme rensdyrskind. De smukke heste elsker at tage dig med på en rundtur i det flotte vinterlandskab i Gålå. Hundeslædekørsel er en anden meget spændende og interessant aktivitet. Ikke mange har prøvet hundeslædekørsel før. Hundene trækker slæden i 6 eller 8 spand og du kan enten sidde i slæden eller prøve at køre selv. Det utroligt perfekte samspil mellem hundene er en oplevelse man sent glemmer. Her vil du opleve hvor udholdende hundene er og en klar rangordning blandt flokken. Turene er en meget speciel oplevelse, som det bestemt er værd at tage på vinterferie eller bare en miniferie for at prøve. De tager ca. 30 minutter og ligger i kort afstand til hotellet.

Frisbeegolf i Gålå (39.6km)

Frisbeegolf spilles som almindelig golf, men den væsentlige forskel er, at man i stedet for golfkøller og golfbolde, bruger frisbee. Som med almindelig golf handler det i frisbeegolf om at ramme kurven ved brug af færrest mulige kast. Dette er en aktivitet som både børn og voksne kan deltage i. Efter en tur på banen kan I nyde en god kop kaffe på Peer Gynts cafe, lige ved banen.

Elgsafari i Gålå (37.4km)

Tag til Norge på en af de mange kør-selv ferier som arranges af Risskov Bilferie. Tag med på elgsafari i en minibus til et naturskønt område med mange elge. Det hænder også, at man er heldig at se andre dyr så som ræve, rådyr og hjorte. Elgsafari afvikles på udvalgte ugedage i løbet af sommeren. På en ferie i bil er det nemt at komme ud og opleve den smukke natur og holde en fin sommerferie.  

Peer Gynts Friluftsscene (37.7km)

Ved søen, Gålåvatnet, mellem skove og stejle fjelde i Gudbrandsdalen, kan I opleve Norges mest berømte sagn og folkeeventyr i et spektakulært udendørsteater. Siden 1989 har tusinder af besøgende valgfartet til Gålåvatnet som publikum for at opleve fremførelsen af Henrik Ibsens drama om den historiske Peer's univers. Med naturen som amfiteater og Gålåvatn som kulisse er det få, der forlader Gålå uden at føle sig beslægtet med Peer. Det dramatiske stykke "Peer Gynt" bliver fremført på teatre over hele verden. Inspirationen til stykket af Henrik Ibsen kommer herfra Gålå. Under Peer Gynt-stævnet i Gudbrandsdalen spilles Henrik Ibsens ”Peer Gynt" på Gålå i august hvert år.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Sälens Högfjällshotell

Ophold i 6-personers lejlighed

De svenske fjelde

Vinter i Sälen

Risskov Pakken - 5 dage inkl.
 • 4 x overnatninger
 • Gratis parkering
 • 2 sovevær. m. 6 senge
 • Stue m. køkkenafdeling
 • Bruser, WC, TV & telefon

126,-
Kun
1.429,-

Vis kort

Sommer og efterår i de svenske fjelde

Læs mere

First Hotel Breiseth

Ophold med morgenbuffet

Innlandet

Kunstnerhotellet i Lillehammer

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x Sandwich om aftenen med et glas sodavand
 • Fri entré til fitness
 • Gratis internet

492,-
Kun
779,-

Vis kort

Kunstnerhotell på Lillehammer

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 184.8kr per nat