Familieferie i Lalandia Rødby

Dansk | DKK

Lalandia Rødby

Uforglemmelige oplevelser venter i Lalandia Rødby

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Oplev et vandland for hele familien i Lalandia Rødby
 • De lyse feriehuse danner rammer om en minderig ferie
 • Fri adgang til Aquadome og Monky Tonky Land
2.409,-
3~8 dage fra
2.199,-

Fantastisk familieferie i Lalandia

Aquadome og legeland

3 dage
Fra 2.199,- / spar op til 104,-
SPAR
4 dage
Fra 2.199,- / spar op til 1.233,-
EKSTRA NEDSAT
5 dage
Fra 4.469,- / spar op til 107,-
EKSTRA NEDSAT
6 dage
Fra 3.799,- / spar op til 1.921,-
NEDSAT
7 dage
Kun 7.199,- / God pris!
SPAR
8 dage
Kun 6.029,- / spar op til 2.409,-
SPAR
* Pris pr. enhed i nordic tre

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • Gratis adgang til Aquadome
 • Gratis adgang til Monky Tonky Land
 • Gratis parkering
 • Slutrengøring
Risskov Pakken

Nyd en uforglemmelig familieferie med et væld af herlige vandaktiviteter, action, leg, spænding, afslapning og hygge. Udforsk det berømte tropiske badeland, lad ungerne slå sig løs i Monky Tonky Land, nyd dejlige måltider og slap af i de komfortable feriehuse. Hos Lalandia Rødby får I ferieminder for livet!

Lalandia Rødby tilbyder

Aquadome er naturligvis det helt store omdrejningspunkt i Lalandia. Det store tropiske vandland er fyldt med alt hvad hjertet begærer for hele familien, hvad enten man er til action, afslapning eller eventyr. Her er der bassiner både indendørs og udendørs, fem forskellige vandrutsjebaner, bølgebassin, grottebassin, strømkanal, en stor vandlegeplads, spapools og wellnessoplevelser. Prøv også det helt nye skud på stammen, WaveSurf, som giver jer en vaskeægte surfoplevelse, og hvor ’balance’ er et nøgleord! De mindste kan boltre sig i Kids Area, som er en skøn oase for de 0-5 årige, placeret i et roligt, tilbagetrukket område. I Aquadome finder I også spisestedet, Oasen, som byder på hurtige snacks, såvel som fyldige frokostmåltider under palmerne.

I det fantastiske indendørs legeland, Monky Tonky Land, finder I et stort udvalg af sjove aktiviteter for børn i alderen 0-12 år. Udforsk klatrejunglen med den store rutsjebane, spil på de bløde miniboldbaner, slip den indre racer fri på mini go-cart banen, hop i trampoliner og meget andet. Der findes også en junior klatrejungle, til de mindre eller blot mere forsigtige børn. Mens børnene leger kan forældrene slappe af i det hyggelige caféhjørne med god udsigt over legelandet. Her er der også indrettet et lille legeområde til de helt små.

Opholdet inkluderer selvfølgelig adgang til både Aquadome og Monky Tonky Land, men udover disse hovedattraktioner, finder I også et stort udvalg af andre sjove aktiviteter, såsom minigolf, bowling, bordtennis, sportshal, fitnesscenter, biograf, underholdningsshows, børnediskotek, spillearkade, udendørs multibaner, klappezoo, legepladser, hoppepude, beachvolley og meget andet. Tag også på opdagelse i de stemningsfulde arkader, som byder på sjov underholdning, spændende butikker og børnevenlige restauranter.

Lalandia huser et godt udvalg af spisesteder, hvor I kan nyde alt lige fra italienske specialiteter til amerikanske klassikere i flotte og autentiske omgivelser. Der findes også et lille supermarked hvor I kan bestille og købe morgenbrød.

Der er gratis parkeringspladser placeret tæt på feriehusene, og alle feriehusene er udstyret med gratis trådløst internet.

Feriehuse

Lalandias hyggelige og lyse feriehuse er inddelt i kategorierne Nordic, Comfort og Nordic Plus, og tallene antyder hvor mange personer huset egner sig til. I kan vælge mellem Nordic 3, Comfort 4, Nordic 6, Comfort 8 og Nordic Plus 8. Nordic-husene indrettet i to etager, mens Comfort-husene er handicapvenlige og indrettet i ét plan, dog med en hems. Nordic Plus-husene er indrettet over to etager, tilbyder ekstra god rummelighed og er indrettet med egen sauna og spa.

Værelsestyper *

Nordic Tre

1 / 3
Hyggeligt og lyst feriehus egnet til 3 personer + et barn 0-2 år, på 50 m², indrettet i to etager med en dejlig åben terrasse. I stueetagen er der et badeværelse med toilet og bruseniche, en stue med spisebord, sofa og TV, køkken med køleskab med frostboks, kaffemaskine, elkedel, glaskeramisk kogeplade med to blus, bordovn og en opvaskemaskine. På 1. sal er der indrettet et soveværelse med dobbeltseng eller to senge og et åbent rum med en enkeltseng. Derudover findes også en barnestol og en weekendseng. Bemærk venligst, at trappen til 1. sal er stejl, men har børnesikring. Feriehuset er røgfrit og findes som husdyrfrit, og der er gratis trådløst internet i alle feriehuse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Comfort Fire

1 / 4
Hyggeligt og lyst feriehus egnet til 4 personer + et barn 0-2 år, på 56 m², indrettet i ét plan med en dejlig åben terrasse. Huset er indrettet med et badeværelse med toilet og bruseniche, et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, en hems med to sovepladser (ikke voksen ståhøjde), en stue med spisebord, sofa og TV og et køkken med køleskab med frostboks, kaffemaskine, elkedel, glaskeramisk kogeplade med to blus, bordovn og en opvaskemaskine. Derudover findes også en barnestol og en weekendseng. Feriehuset er røgfrit og findes som husdyrfrit, og der er gratis trådløst internet i alle feriehuse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Nordic Seks

1 / 3
Hyggeligt og lyst feriehus egnet til 6 personer + et barn 0-2 år, på 69 m², indrettet i to etager med en dejlig delvist overdækket terrasse. I stueetagen er der et badeværelse med toilet og bruseniche, en stue med spisebord, sofa og TV, køkken med køleskab med frostboks, kaffemaskine, elkedel, glaskeramisk kogeplade med to blus, bordovn og en opvaskemaskine. På 1. sal er der indrettet to soveværelser; et med dobbeltseng eller to senge og et med fire enkeltsenge. Derudover findes også en barnestol og en weekendseng. Bemærk venligst, at trappen til 1. sal er stejl, men har børnesikring. Feriehuset er røgfrit og findes som husdyrfrit, og der er gratis trådløst internet i alle feriehuse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Comfort Otte

1 / 3
Stort og lyst feriehus egnet til 8 personer + et barn 0-2 år, på 77 m², indrettet i ét plan med en dejlig åben terrasse. Huset er indrettet med et badeværelse med toilet og bruseniche, tre soveværelser; to med dobbeltseng og et med køjeseng med to sovepladser, samt en hems med to ekstra sovepladser (ikke voksen ståhøjde), en stue med spisebord, sofa og TV og et køkken med køleskab med frostboks, kaffemaskine, elkedel, glaskeramisk kogeplade med to blus, bordovn og en opvaskemaskine. Derudover findes også en barnestol og en weekendseng. Feriehuset findes både som fritliggende og sammenbygget. Det er røgfrit og findes som husdyrfrit, og der er gratis trådløst internet i alle feriehuse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Nordic Plus Otte

1 / 4
Stort og lækkert feriehus egnet til 8 personer + et barn 0-2 år, på 103 m², indrettet i to etager med en stor åben terrasse. I stueetagen er der et badeværelse med toilet og bruseniche, samt spabad og sauna, et soveværelse med en dobbeltseng, en stue med spisebord, sofa og TV, køkken med køleskab med frostboks, kaffemaskine, elkedel, glaskeramisk kogeplade med to blus, bordovn og en opvaskemaskine og et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. På 1. sal er der indrettet to soveværelser; hver med en dobbeltseng og en enkeltseng (dobbeltsengene kan adskilles til to enkeltsenge). Derudover findes også en barnestol og en weekendseng. Bemærk venligst, at trappen til 1. sal er stejl, men har børnesikring. Feriehuset er røgfrit og findes som husdyrfrit, og der er gratis trådløst internet i alle feriehuse.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Frilandsmuseet i Maribo (20.8km)

Tag en tur til Danmarks tredjeældste frilandsmuseum i Maribo. Museet består af 13 genopførte huse, som tidsmæssigt strækker sig fra slutningen af 1600-tallet og op til begyndelsen af 1900-tallet. Beliggende, omgivet af skov, i et yderst naturskønt område, er det en fornøjelse at gå rundt mellem de gamle huse som f.eks. smedjen og sprøjtehuset. I kan også se en gammel dampmaskine fra Nysted Savværk og en fascinerende lokomobil fra 1872, som har været anvendt til pløjning. Rundt omkring er der anlagt en række forskellige smukke haver som f.eks. en rosenhave og en medicinhave med lægeurter.

Maribo Domkirke (20.9km)

Tag på en billig bilferie i Danmark og besøg Maribo Domkirke, der oprindeligt var en birgitinsk klosterkirke, skænket til godset Grimstrup af Dronning Margrethe I. Kirken blev bygget i løbet af 1400-tallet, men blev faktisk først en domkirke i 1803. Inde i kirken kan I se Leonora Christines grav. Hun boede i det gamle munkekloster syd for kirken. 

Maribo (21.4km)

Maribo ligger midt på Lolland og er en gammel købstad og kendt domkirkeby med ca. 5.700 indbyggere. Skønt placeret mellem Maribosøerne er der rig mulighed for både at udforske naturen og dyrelivet såvel som at bade, vandre, cykle, sejle og spille golf i smukke omgivelser. Kør selv på ferie i egen bil og oplev den smukke natur og det rige fugleliv omkring Maribosøerne. Området er helt perfekt at vandre og cykle i, og Naturpark Maribosøerne arrangerer året rundt en række offentlige guidede ture. Derudover kan I også komme ombord i Turbåden Anemonen, som sommeren igennem sejler non-stop rundture på Maribosøerne, samt ture til Borgø hvor I bl.a. kan opleve resterne af en gammel middelalderborg. Maribo er et besøg værd og derfor en oplagt destination for en billig bilferie i Danmark. 

Maribo Sø Golfklub (23.3km)

Er I til aktiv ferie og golf så ligger Maribo Sø Golfklub blot 2 km. fra Maribo bymidte og byder på en utrolig smuk bane placeret mellem Maribosøerne. Banens sidste 9 huller er anlagt langs Søndersøens bredder, og der er skåret adskillige panoramiske huller i randbevoksningen, hvilket giver nogle formidable udsigter over søen på jeres vej rundt. Nap en billig bilferie i Danmark og tag en runde golf på denne smukke bane på Lolland.  

Knuthenborg Safaripark (24.8km)

Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og oplev Nordeuropas største safari- og landskabspark med over 1.000 vilde dyr fra alle fire verdenshjørner. Kør på safari mellem næsehorn og andre farlige dyr og kom tættere på end nogensinde før. Oplev nogle af de mest interessante dyrefodringer I har set i en dyrepark og tag en tur med abebussen og kom helt tæt på de sjove aber. Som noget nyt, tilbyder parken nu også sjov og spænding i Limpoland med Europas stejleste vandrutsjebane og masser af spændende aktiviteter for både børn og voksne. Oplagt til bilferien og med børnevenlige hoteller i området, Knuthenborg Safaripark er en af de mange oplevelser der ligger og venter.

Meereszentrum Fehmarn (31.4km)

Der venter spændende oplevelser i det 3.000 m² store akvarium beliggende på Femern. Her finder I mere end 4 millioner liter havvand med tropiske koralfisk, hajer, rokker og meget andet. Gå en tur gennem undervandstunnellen med både rokker og hajer svømmende lige henover hovedet på Jer! 

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Storebælt Sinatur Hotel

Inkl. halvpension

Fyn

Ophold i Nyborg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

399,-
Kun
1.299,-

Vis kort

Nyborg med udsigt til Storebælt

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 4~12.99 år i ekstra opredning 60% rabat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 40% rabat

Hotel Dieksee

Inkl. 3-retters menu

Holsteinische Schweiz

Velvære i Nordtyskland

Wild Offer - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Adgang til wellnessafdeling
 • 1 fl. vand+frugt på vær. (til deling)

346,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Se Kiel og Lübeck

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse (landside)
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 7~12.99 år i ekstra opredning 180kr per nat
 • Barn 13~99.99 år i ekstra opredning 360kr per nat

Hotel Menstrup Kro

Kroophold på Sydsjælland

Sydsjælland

Miniferie i Næstved

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Adgang til swimmingpool
 • Gratis parkering

341,-
Fra kun
749,-

Vis kort

Superpris på Sjælland

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat