Tag på bilferie til Norge og oplev natur og kultur

Dansk | DKK

Lampeland Hotell

Bo på et moderne hotel med masser af aktiviteter: vandreture, cykling, skiløb, golf.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Hyggeligt og moderne hotel
 • Skøn natur og mange aktiviteter
 • Kendt for sin gode hjemmelavede mad
1.357,-
3~8 dage fra
1.029,-

Inkl. dagens ret

Miniferie nær Kongsberg

3 dage
Fra 1.029,- / spar op til 379,-
SPAR
4 dage
Fra 1.539,- / spar op til 572,-
SPAR
5 dage
Fra 2.049,- / spar op til 766,-
SPAR
6 dage
Fra 2.559,- / spar op til 960,-
SPAR
7 dage
Fra 3.059,- / spar op til 1.164,-
SPAR
8 dage
Kun 3.569,- / spar op til 1.357,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x dagens hovedret
 • Gratis varme drikke hele dagen
 • Adgang til sauna
 • Gratis parkering og cykelleje
Risskov Pakken

Oplev et hyggeligt og personligt hotel kun 20 minutter fra Kongsberg. I umiddelbar nærhed finder I masser af aktiviteter. Oplev interessante museer, smukke kirker, stå på ski på de nærliggende bakker, tag på cykel-eller vandretur og spil golf. I nærheden finder I også en strand, hvor I kan svømme om sommeren. Efter en begivenhedsrig dag kan I slappe af på hotellet med en afslappende massage, gå i sauna og nyde en middag i hotellets restaurant.

Hotellet tilbyder

En god og sund morgenmad serveres hver morgen i spisestuen mellem 8:00 til 10.00. Hotellet er kendt for sin gode hjemmelavede mad og ligger stor vægt på at give alle gæster en vidunderlig spiseoplevelse. Hotellets restaurant serverer en varieret menu til frokost og middag. Menuen er tilpasset til årstid og lokale råvarer. Restauranten er åben mellem kl. 10.00 og 20.00. I kan også tage en drink i hotellets café eller nyde et godt måltid på hotellets gadecafé, der tilbyder flere retter, blandt andet lækre burgere. Caféen er åben dagligt fra kl. 09.30 til 20.00 og køkkenet 09.30-22.00.

For dem, der er interesseret i motion, er der mange aktiviteter i området at vælge imellem. Her kan I spille fodbold, udøve atletik, spille tennis, volleyball, vandre, cykle og stå på ski om vinteren. Lampeland Svømmehal ligger kun 400 m fra hotellet. Hotellet har en legeplads til de yngste gæster. Det er muligt at låne cykler på hotellet.

Efter en lang dag i frisk luft kan I slappe af med wellness i form af en sauna og massagebehandlinger. Dette skal bestilles på forhånd. I kan også bestille en personlig træner til at komme i form under ferien.

Hotellet har sin egen gavebutik, hvor I finder flotte smykker, design, tasker, legetøj, fødevarer og meget mere. Butikken er åben hver dag mellem kl. 08.00 og 23.00.

Hotellet tilbyder gratis parkering på en stor parkeringsplads og gratis internet. Der er også mulighed for at oplade elbiler på parkeringspladsen.

Værelser

Hotellet har i alt 51 værelser, som alle er moderne indrettet. Værelserne er 15 kvadratmeter og har to enkeltsenge på 90x200 cm. Alle værelser har tv, telefon, minibar og hårtørrer. Det er muligt at medbringe kæledyr på ferien mod et gebyr.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelse med en behagelig enkeltseng. Alle værelser har skrivebord, tv og WiFi samt badeværelse med fliser og med bruser.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Rummelige dobbeltværelser med komfortable senge. Alle værelser har skrivebord, tv og WiFi samt badeværelse med fliser og med bruser. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa. 
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

110 km fra
Larvik, Norge
290 km fra
Kristianssand, Norge
370 km fra
Göteborg, Sverige
380 km fra
Stavanger, Norge
380 km fra
Bergen, Norge
600 km fra
Helsingborg, Sverige 
675 km fra
Øresundsbroen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Sølvminerne (21.7km)

Prøv togturen ind i Kongens sølvmine, en spændende tur 342 meter under overfladen og 2.300 meter inden i selve bjerget. Her stopper togturen og resten foregår til fods, hvilket bringer de besøgende 1070 m under jorden, eller 560 meter under havets overflade. Husk at tage noget varmt tøj på, der er kun ca. +6 grader inde i selve minen. Togturen tager tilsammen 25 minutter og kan virke en del støjende. Derfor kan det være en god idé, at have nogle ørepropper med.

Turen ind og ned i minen er ikke egnet til handicappede eller besøgende med en svagere fysik og den absolut laveste aldersgrænse er på 3 år. Turen til fods tager ca. 65 min og strækker sig over 800 meter. Turen indebærer også nogle trappper, og turen op og ned svarer til omkring 5 etager.

Det kan være en god idé at møde 15 minutter før turen starter. Mød op ved Malmveien 11, Saggrenda, 8 km fra Kongsbergs centrum mod Notodden.

Lågdalsmuseet (23.1km)

Find familievenlige rejser til Norge, og kør-selv på opdagelse i den smukke natur og spændende småbyer. Besøg for eksempel Lågdalsmuseet i Kongsberg, som er åbent hele året rundt og er et kulturhistorisk museum der dækker Kongsberg, Qu og Numedal. Museet blev grundlagt i 1924 og ligger på den gamle Glitre gård Løkke, kun ca. fem minutters gang fra centrum. I sommersæsonen græsser flere forskellige dyreracer på markerne og Norgens eneste og dermed også bedst bevarede tårnstald pryder også museets område.

Twinklegård er Bergstadens bedst bevarede embedshjem, udført i sten, og så er der også den lille charmerende Kongsberggade, som forsat ser ud som dengang Bergman levede, med blandt andet en velassorteret købmandsbutik. Numedalstuna har flere værelser, der er malet i lyserød og der er også en mødesal, hvor tre generationer af Røysland lensmænd udøvede og konsoliderede deres magt i Uvdal i 1700-tallet.

Hovedbygningen rummer et ´Lille Galleri´ og forskellige udstillinger, herunder folkekunst samt Rolf Hansens udstilling ´Keramik til glæde´. Der er også workshops for flere af byens håndværkere samt også Norges eneste Brille og Optik museum.

Der arrangeres en række af aktiviteter året rundt og det er selvfølgeligt også muligt at få guidede ture på museet. Tag hele familien med på ferie til Norge og find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie.

Kongsberg Skicenter (24.5km)

Tag på skiferie til Kongsberg Skicenter med hele familien og find rejsen hos Risskov Bilferie. Kør-selv til Norge og nyd en vinterferie i selskab med bakker der sikrer den maksimale oplevelse og en masse sjov og udfordring på skiene. Stoleliften tager de besøgende 1.600 meter op hvorfra der er 12 kilometer bakker, to tovbaner på 1.600 meter som hejser skiløberne op på toppen af bakken. Der er også en 500 meters tovbane som betjener konkurrencebakkerne 'Slalåmen' og 'Terrengparken'. Åbningstiderne for Kongsberg Skicenter er mandag til fredag, 09:00 - 21:00 og lørdag og søndag mellem 09:00 - 18:00. Find børnevenlige hoteller hos Risskov Bilferie og kom afsted på en billig kør-selv ferie til Kongsberg Skicenter i Norge.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Norefjell Ski & Spa

Wellness midt i naturen

Hallingdal

Luksusophold i Norge

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu/buffet
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

541,-
Kun
1.479,-

Vis kort

Spahotel i naturskønne Norge

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~16.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat
 • Barn 17~99.99 år i ekstra opredning 277.2kr per nat

Hankø Hotell & Spa

Inkl. halvpension

Oslofjorden

Spaophold i Oslofjorden

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 2 x 2-retters menu/buffet
 • Adgang til fitness og wellness
 • Gratis internet

752,-
Fra kun
1.549,-

Vis kort

4-stjernet ophold ved Oslofjorden

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng 100% rabat

Quality Hotel Sarpsborg

Aktiv ferie for store og små

Oslofjorden

Legeland på hotellet

Risskov Pakken - 2 dage inkl.
 • 1 overnatning
 • 1 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters menu
 • 1 x kaffe efter middagen
 • Gratis internet

330,-
Fra kun
549,-

Vis kort

Aktiv familieferie i Norge

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~8.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra opredning 231kr per nat