Tag på kør-selv ferie til Landgasthof Hirsch

Dansk | DKK

Landgasthof Hotel Hirsch

Traditionsrigt hotel med velværeafdeling i smukke Sydtyskland.

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Fantastisk beliggenhed i det nordlige Schwarzwald
 • Hyggeligt hotel med romantik og wellness
 • Uforglemmelige oplevelser venter
1.147,-
3~8 dage fra
919,-

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Velvære i Sydtyskland

3 dage
Kun 919,- / spar op til 371,-
SPAR
4 dage
Kun 1.369,- / spar op til 547,-
SPAR
5 dage
Kun 1.799,- / spar op til 744,-
SPAR
6 dage
Kun 2.219,- / spar op til 950,-
SPAR
7 dage
Kun 2.639,- / spar op til 969,-
SPAR
8 dage
Kun 3.049,- / spar op til 1.147,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 2 x 2-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske mineralvand
 • Adgang til sauna
Risskov Pakken

I 600-800 meters højde, på et plateau i den nordlige ende af Schwarzwald, ligger den lille kurby Loßburg, hvor dette historiske hotel har budt gæster velkommen gennem mere end 400 år. Her får I wellness og romantik, hygge og spænding, vandre- og cykelture, god mad og ikke mindst uforglemmelige oplevelser i Schwarzwalds fantastiske natur.

Hotellet tilbyder

Dette hotels placering, i kurbyen Loßburg i det nordlige Schwarzwald, er helt ideel for gæster, der ønsker at udforske de mange muligheder og den smukke natur, der findes i området.  

Køkkenet, som lægger stor vægt på regionalitet, byder på lokale specialiteter samt internationale favoritter samt lokale øl og vine. Maden kan I nyde i en af de smukke spisestuer, ved pejsen eller i den hyggelige Hirschgarten, når vejret er til det.  

Der er parkering direkte ved hotellet og gæsterne har gratis adgang til trådløst internet. 

Velvære

Hotellet tilbyder desuden et omfattende udvalg af spa og wellness i form af massage, aromabad og sauna samt forskellige afslappende udflugter f.eks. til Chocolatier-Confiserie i landsbyen Alpirsbach, eller en romantisk tur i hestevogn.  

Aktiviteter

Hotellets nærområde byder både på indendørs-og udendørs swimmingpool, tennis og golf, bowling, vandre- og cykelruter og meget mere. Der er mulighed for at leje cykler og el-cykler på hotellet.

Værelser

De hyggelige økonomiværelser er 20-22 kvm og vender ud mod gaden. De er alle udstyrede med lydisolerede vinduer, eget bad og toilet, hårtørrer, telefon, radio, værdiboks og fladskærms-TV. Sengene er kun 190 cm lange. Nogle værelser har skåvægge. Enkelte værelser har balkon - disse er på forespørgsel og kan ikke garanteres.   

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Komfortværelserne er ikke-ryger værelser (dobbeltværelse ca. 22 m², enkeltværelse ca. 20 m²) og ligger på siden eller på hovedgaden. De har lyse badeværelser med brusebad, nogle med brusekabine, toilet, håndklædetørrer, barber-og kosmetikspejl og hårtørrer. Selve værelset er forsynet med et fladskærms-tv med radio, telefon, pengeskab. Nogle har siddeområde. De fleste af værelserne har også balkon.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 4
Komfortværelserne er ikke-ryger værelser (dobbeltværelse ca. 22 m², enkeltværelse ca. 20 m²) og ligger på siden eller på hovedgaden. De har lyse badeværelser med brusebad, nogle med brusekabine, toilet, håndklædetørrer, barber-og kosmetikspejl og hårtørrer. Selve værelset er forsynet med et fladskærms-tv med radio, telefon, pengeskab. Nogle har siddeområde. De fleste af værelserne har også balkon. Mulighed for en ekstra person i gæsteseng.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

850 km fra
Puttgarden, Tyskland
875 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
900 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Friedrichsturm (8.2km)

Dette 30 meter høje udkigstårn, Friedrichsturm, ligger placeret på toppen af bjerget, Badener Höhe. Alt i alt får I en udsigt fra svimlende 1,02 km. over havets overflade – det højeste punkt i Baden Baden, som området hører under. Ikke bare selve udsigten, men også turen derop er et højdepunkt for mange. Vandreruten som fører op til tårnet er et gennem årene blevet et yderst populært turistmål.

Nationalparkzentrum Ruhestein (30.4km)

Forud for turen i Schwarzwald kan det være rart med lidt information og vejledning. I 900 meters højde, over havoverfladen, ligger Nationalparkzentrum Ruhestein, hvor der står personale klar til at assistere med planlægning af ture, svare på spørgsmål og give tips. Besøgscentret huser også en lille permanent udstilling, som formidler information om det smukke område, geologien, de sjældne dyrearter og Schwarzwalds historie.

Wasserfälle Allerheiligen (38km)

Ved byen Oppenau i Schwarzwald finder I de smukke Wasserfälle Allerheiligen , som lå skjult helt op til det 19. århundrede. I 1840 oprettede man en sti som giver adgang ned i dalen, hvor faldet er lokaliseret. Vandfaldet består af hele 7 fald, hvor det længste – det midterste – når op på 13 meter. Navnet ”Allehelgen” kommer sig ikke af det guddommelige syn, men kaldes dette fordi området, gennem århundreder, tilhørte det præmonstratensiske Kloster Allerheilige. I dag står kun resterne tilbage, som I finder nogle få hundrede meter fra vandfaldet.

Schwarzwald Hochstraße - B500 med Mummelsee (51.2km)

Én af de mest populære vandreruter i Nationalpark Schwarzwald finder I ved B500 (Bundesstraße 500). Her kommer I på en fantastisk rejse gennem vildnisset. Alt efter hvor langt man ønsker at gå kan man finde parkeringspladser rundt om på ruten. Parker f.eks. bilen ved Wildnispfad og følg B500 12 km. sydpå hvor I ender ved det fantastiske område omkring Mummelsee.

Baumwipfelpfad i Bad Wildbad (50.8km)

Få en helt unik oplevelse med en tur mellem trækronerne i Schwarzwald! Arranger en kør-selv ferie med Risskov Bilferie og oplev Baumwipfelpfad på en bilferie i Tyskland. Med en samlet længde på 1.250 meter, og en højde på op til 20 meter over skovbunden, får I en spektakulær 360 graders udsigt, på Jeres vej rundt over træbroerne blandt bøg, gran og blandet bjergskov. Turen slutter af med højdepunktet; det arkitektonisk unikke, 40 meter høje observationstårn. I kan bestille hotel hos Risskov Bilrejser og finde børnevenlige hoteller i området tæt ved Baumwipfelpfad.

Burg Hohenzollern (58.1km)

Tag på en spændende bilferie i Tyskland og tag turen ud til det majestætiske Hohenzollern Slot, beliggende på toppen af bjerget Hohenzollern, hele 855 meter over havoverfladen. Slottet har været hjemsted for Hohenzollern-slægten, der kom til magten i middelalderen og regerede over Preussen og Brandenburg frem til 1. Verdenskrigs afslutning.

Oprindeligt blev slottet opført i starten af 1000-tallet, men det blev stærkt beskadiget efter en belejring i 1423. Det nye slot blev bygget i årene mellem 1454 og 1461, og her lå Hohenzollern-slægten i eksil under krigstiden, herunder også under Trediveårskrigen. Find en billig sommerferie sydpå med hele familien og oplev de mange spændende seværdigheder som Tyskland gemmer på med hele familien.

Triberger Wasserfälle (53.6km)

I Triberg finder I nogle af Tysklands højeste og mest spektakulære vandfald. Oplev vandet fosse fra mere end 160 meters højde og ned i Gutach-floden. Fra centrum i Triberg by, er det let at finde vej til vandfaldene. Følg en af de tre markerede stier og nyd det ene fantastiske syn efter det andet på Jeres vej. Vælg mellem Naturweg, Kulturweg og Kaskadenweg, som alle byder på skønhed og overraskelser.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Hotel zum Grünen Kranz

Vinferie ved Rhinen til spotpris

Rhindalen

5. nat er gratis

Wild Offer - 6 dage inkl.
 • 5 overnatninger
 • 5 x morgenbuffet
 • 5 x 4-retters menu/buffet
 • 1 x frokostpakke
 • 1 x velkomstdrink

255,-
Fra kun
1.999,-

Vis kort

Vinferie ved Rhinen

Læs mere

Hotel Bären

Inkl. 3-retters menu

Schwarzwald

Skønne Schwarzwald

Wild Offer - 8 dage inkl.
 • 7 overnatninger
 • 7 x morgenbuffet
 • 7 x 3-retters menu
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

1.269,-
Fra kun
1.919,-

Vis kort

Besøg Tysklands store skove

Læs mere

Notre Dame de Bonne Fontaine

Inklusiv 1 flaske vin

Alsace

Vinferie i Alsace

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenmad
 • 1 fl. vin på vær. til deling
 • Velkomstdrink
 • Adgang til swimmingpool

Kun
899,-

Vis kort

Smag på det gode, lokale køkken i Alsace

Læs mere