Miniferie på Landgasthof Tarp

Rejsemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Landgasthof Tarp

Miniferie 20 km fra grænsen i kort afstand fra flere nordtyske byer

Familievenlig bestseller til særpris
Kun 20 km. fra grænsen
Få en flaske vin ved afrejse
 • 22 km fra Padborg/Kruså-grænsen
 • 160 km fra Puttgarden, Tyskland
 • 280 km fra Rostock, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internet

Hotellet

Landgasthof Tarp ligger i den nordtyske landsby Tarp og er én af Risskov Bilferies absolute bestsellere. Det familieejede hotel byder jer velkommen i en hjemlig og hyggelig atmosfære, hvor I straks vil føle jer til rette. Fra hotellet er der kort køreafstand til spændende nordtyske seværdigheder, vandet og til byer som Flensburg og Friedrichstadt. 

Hotellet tilbyder 

Landgasthof Tarp blev opført helt tilbage i 1915, hvorefter hotellet er blevet udbygget løbende igennem årene. Hotellet er familieejet og er nu drevet af familiens fjerde generation. Nyd jeres middag i hotellets restaurant, hvor der bliver serveret solid husmandskost. 

Hotellet har sin egen keglebane for de legeglade. Der kan forekomme let støj fra hotellets keglebane og toget. Der er desuden gratis, trådløst internet på hotellet.

Da Landgasthof Tarp er et ældre hotel, er det ikke egnet for gangbesværede. 

Værelser 

Hotellets værelser har plads til max. 4 senge. Værelserne er simpelt indrettede og er alle udstyret med TV, bad og toilet. Værelserne er beliggende i hovedbygningen eller i et af hotellets annekser, ca. 20 m. fra hotellet. Hotellets værelser er under løbende renovering, derfor vil der være forskel på værelsernes standard. Der er føntørrer på alle værelser. Mange rygerværelser er endnu ikke renoveret, og vil ikke have den samme standard som ikke-rygerværelser.

Bemærk at

Såfremt I ankommer efter kl. 18.30, skal I ringe til hotellet og informere dem herom.

Check in:
Januar til marts alle dage efter kl. 16:00.
April til december alle dage efter 14:00

Indeholder jeres pakke menu/buffet, beslutter hotellet, om der serveres menu eller buffet. Serveres en menu, vil denne indeholde retter udvalgt af hotellet.

Vis flere

Værd at se

 • Tarp (9.6 km)

  Besøg den lille by Tarp kun ca. 20 km. syd for den danske grænse. Når I kommer kørende mod Tarp er det første I ser den gamle hollandske vindmølle, som er byens vartegn. Nyd en gåtur på byens "uglevandresti", hvor unge billedhuggere har lavet forskellige egetræsskulpturer af ugler. De i alt 64 skulpturer er spredt langs den 6 km. lange sti, der starter ved parkeringspladsen Friedhof og strækker sig langs Treenen i et dejligt beskyttet naturområde. I Tarp kan I også opleve den nære beliggenhed til Danmark og det historiske aspekt, da byen tidligere var en del af Danmark. Besøg f.eks. den danske kirke. Den lille landsby råder desuden over både en evangelistisk og en katolsk kirke. Der er mange grønne områder omkring byen og fra byen kan I f.eks. gå en tur i Findlingsgarten, hvor I kan finde en samling af 72 vandreblokke med forklaringer om stenens herkomst og materiale.

  Tarp
  Det første der møder jer er den gamle hollandske mølle.
 • Heimatmuseum (5.7 km)

  Lokalhistorisk museum, som huser historier og fortællinger om egnens udvikling fra 1800 tallet og frem. For de, som har interesse for historie, er dette en dejlig måde at tilbringe et weekendophold eller en billig kør-selv ferie i Nordtyskland.

  Heimatmuseum
  Lokalhistorisk museum - historier og fortællinger om egnens udvikling fra 1800 tallet og frem.
 • Frørup Bjerge (8.9 km)

  Naturreservatet Frørup Bjerge blev etableret i 1936. Landskabet er kendt for sit store moseområde, som blev skabt under istiden. Store dele af området er fredet.

  Frørup Bjerge
  Naturreservatet Frørup Bjerge
 • Flensburg (19.8 km)

  Flensburg er en livlig havneby med et rigt kulturliv og et varieret shoppingudbud, hvilket alt for ofte overses. Mange danskere tager blot over grænsen for at hente sodavand og tobak uden at kigge nærmere på Flensburg, hvilket er ærgerligt, da byen virkelig har noget at byde på. Flensburg har en interessant historie, smukke bygninger og gode spisesteder. Byen var en af de få i Nordtyskland, der ikke blev ødelagt under Anden Verdenskrig, hvorfor I vil finde mange historiske bygninger fra alle stilperioder. Den historiske bykerne, som er præget af dansk og tysk bygningskultur, er et levende vidnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie. Flensburg er en gammel søfartsby, der er bygget op omkring den naturlige havn for enden af Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livligt område med masser af spisesteder, museer og skibe. Desuden oser havnen af historie, som I kan lære mere om på søfartsmuseet, hvor alle tekster er på dansk. Det er alle steder tydeligt, at Flensburg har været under den danske krone i hele 400 år. Fx er mange gadenavne i byen danske. Flensburg er virkelig et paradis for alle, der kan lide at shoppe. Rotestrasse har cirka 500 butikker med favorable priser for danskere. I finder også flere hyggelige baggårde og gyder, der især ved juletid gør sig rigtig godt. Holmen med sine flotte, gamle borgerhuse er gågadernes mødested med flere af byens stormagasiner.

  Flensburg
  Oplev havnebyen Flensburg
 • Gottorp Slot (24.0 km)

  Besøg Gottorp Slot med de flotte barokhaver og tre kunstmuseer; landsmuseum for kunst, kulturhistorie og arkæologi. Slottet ligger i bunden af Slien, og har haft stor betydning i de mange krige mellem de danske konger og de gottorpske hertuger. Frederik d. 1 regerede desuden Danmark fra netop Gottorp Slot.

  Gottorp Slot
  Besøg det smukke barokslot Gottorp Slot på jeres ferie i Slesvig-Holsten
 • Slesvig (26.0 km)

  Slesvig ligger kun 40 km. syd for den danske grænse og byder på spændende historie og kultur. Byen er over 1200 år gammel og kalder sig selv Nordeuropas første by. En slentretur i centrum er anbefalelsesværdigt, hvor byens katedral troner og antyder lille Slesvigs mere farverige fortid. Vikinger bosatte sig langs fjorden Slien, hvorfor området i 200 år var et økonomisk knudepunkt. Senere gjorde hertugerne af Gottorp, Slesvig til deres magtbase fra det 16. til 18. århundrede. Denne historiske arv kan I lære mere om på byens mange museer.

  Slesvig
  Besøg den spændende by Schleswig
 • Kruså (29.6 km)

  Tag på opdagelse i Syddanmark og besøg den historiske by Kruså. Det var her at de tyske tropper i 1940 rykkede over grænsen til Danmark, og i dag kan I køre over den historiske grænse og benytte jer af fordelagtig grænsehandel. Kruså var i mange år den eneste grænseovergang til Tyskland. Ved Møllesøen i Kruså, kan I betragte byens vandmølle udefra og gå en tur rundt om søen i den flotte Tunneldal, som blev skabt i istiden. Find en kroferie i området hos Risskov Bilferie eller nyd en familieferie med børnevenlige hoteller og alt der hører sig til, når familien kommer på besøg. tag på opdagelse i den danske historie og aflæg Kruså et besøg. 

  Kruså
  Besøg Kruså og mærke de historiske vindpust.
 • Glücksburg Slot (29.2 km)

  Slottet betragtes som et af de mest betydningsfulde renæssanceslotte i Norden. Vandslottet ligger i Glücksburg by på en opdæmmet dam, som blev bygget på en 2,5 meter høj granitsokkel. Forbindelsen til land gik over en bro. Slottet var før den 2. slesvigske krig i 1864 en dansk kongelig residens, hvor Frederik d. 7. tilbragte en del af hans tid og han døde her i 1863 året før krigen.

  Glücksburg Slot
  Glücksburg Slot ligger smukt omgivet af vand
 • Friedrichstadt (51.2 km)

  Friedrichstadt minder meget om en typisk hollandsk kanalby. Derfor kaldes den lille romantiske by for "Lille Amsterdam". Byen blev anlagt af hollændere i 1621, hvor floderne Ejderen og Treene flyder sammen. Maleriske savtakkede gavle og smukke facader spejler sig i kanalerne, og husene er fyldt med udskæringer på døre og vinduer. Hollændernes prœg kan ses på byens snorlige gader, som skœrer hinanden.

  Friedrichstadt
  Kanalbyen Friedrichstadt
Vis flere

Kort

Landgasthof Tarp
Bahnhofstrasse 1 24963 Tarp

Kunderne mener

Hvad vores kunder siger om os

 • "... Vi vil gerne sige tusind tak for en god weekend i Tarp. En stor tak - lige fra rengøring til serveringspersonalet. Altid en hjælpsomhed, en venlig og høflig betjening. Vi har haft en god oplevelse på Landgasthof Tarp. Vi prøvede Risskov Bilferie først på en tur til Strandhotellet Emmerlev Klev - en god og positiv weekend. Efterfølgende en tur til Hotel Impala Silkeborg - også her var det ok. Og nu Landgasthof Tarp - det var bare iorden..."
  Henning Poulsen fra Broby

  "...Lige hjemkommet i går fra en 4 dages kørselv rejse fra Risskov Bilferie til Landgasthof Tarp, føler vi trang til at sige, at det var alle tiders sted med gode værelser, fin betjening og prima forplejning ved morgenmad og de 3 retters til aften. Det bedste vi har oplevet af den slags. Og værten selv var alle tiders. Hold fast ved det sted! - Tak!..."
  Stine og Svend fra Ålborg

  "...Vi er lige kommet hjem fra et Risskov ophold med 2 overnatninger på Landgasthof Tarp. Dette var et fantastisk sted, fantastisk personale, fantastisk mad og fantastisk ophold. Dette er klart at anbefale for andre der behøver lidt afslapning..."
  Jørgen Simonsen fra Sæby

  "...Lige hjemkommet fra et dejligt ophold på Landgasthof Tarp, hvor vi fik en service der næsten overgår alt, både personalet, maden, værelset var tip top. Det er et sted hvor man godt kunne rejse hen igen og slappe af. Det er samtidig et godt udgangpunkt hvis man vil til f.eks. Husum og Frederiksstadt og til vadehavet. Et lille klap på skulderen til Risskov Bilferie for deres gode service og venlighed når man kontakter dem på telefonen..."
  Gudrun og Kjeld fra Als

Børnerabat

For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen.

Dobbeltværelse
Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
Barn 0~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 33% rabat