Kør-selv på ferie og overnat på Landgoed Hotel Avegoor

Dansk | DKK

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

Moderne hotel med pool, sauna og tennisbane i historiske rammer

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Adgang til indendørs pool og sauna
 • Tennisbane og cykeludlejning
 • Tæt på den spændende by Arnhem
197,-
3~6 dage fra
969,-

Inkl. 3-retters menu

Hollandsk herregårdsferie

3 dage
Fra 969,- / spar op til 197,-
SPAR
4 dage
Fra 1.419,- / spar op til 171,-
SPAR
5 dage
Fra 1.849,- / spar op til 165,-
SPAR
6 dage
Fra 2.299,- / spar op til 139,-
SPAR
* Pris pr. person i komfort dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu
 • Gratis parkering
 • Tidlig check in
Risskov Pakken

Beliggende i naturskønne omgivelser i udkanten af Amsterdams Nationalpark, De Veluwe, finder I her et perfekt udgangspunkt for en afslappende ferie i Holland. På hotellet finder I en indendørs pool, sauna og en tennisbane i haven. I kan leje cykler i receptionen og tage på opdagelse i området. Kør en tur til Arnhem eller til Posbank, en udsigtspost 90 m.o.h., hvorfra I kan se helt ind i Tyskland på en klar dag. 

Hotellet tilbyder

Hotellets restaurant Avegoor byder på internationale og middelhavsinspirerede retter, som er tilberedt med friske råvarer fra regionen. 

I har adgang til indendørs swimmingpool og sauna, så I rigtig kan slappe af og nyde ferien. I haven er der tennisbane og I kan leje både almindelige cykler og e-cykler i receptionen, så I kan tage på opdagelse i det naturskønne område. 

Hotellets gæster har adgang til fri parkering og selvfølgelig WiFi.

Værelser

Værelserne er moderne indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon, skrivebord, stol, kaffe og te samt eget badeværelse med brusebad. Standard værelserne ligger i en tilbygning og er forbundet til herregården via en lang gang. 

Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

525 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
525 km fra
Puttgarden, Tyskland
575 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Burgers Zoo (18.8km)

Tag på en billig bilferie til Holland og læg vejen forbi Arnhem hvor også en af Hollands største zoologiske haver, Burgers Zoo, ligger. Den Zoologiske have er delt op i 8 forskellige "lande", der hver især repræsenterer et dyreområde. Oplevelsen her er helt i særklasse. Find børnevenlige hoteller i området og tag hele familien med på en oplevelsestur til Arhem og Burgers Zoo.

Arnhem (18.2km)

Nyd jeres sommerferie, miniferie eller måske bare et weekendophold i Holland, nærmere bestemt i Arnhem. Arnhems fortid præger i dag byen, da flere af byens seværdigheder stammer fra tiden under 2. verdenskrig. I kan bl.a. besøge krigsmuseet, Airborne, og slagmarken. Historie er en af byens vigtigste trækplastre, men også naturen spiller en vigtig rolle. Området omkring byen strækker sig mod nord i et bakkelandskab, der går ud i nationalparken Hoge Veluwe. Naturen heromkring er skøn, og det er helt sikkert en vandretur i området værd. Er I til aktiv ferie, findes der mange forskellige muligheder for aktivitet i området, men især cykelture og vandreture er højt værdsat. Find børnevenlige hoteller i området hos Risskov Bilferie eller planlæg en miniferie til de mange historiske oplevelser.

Buitenmolen Mølle (20.7km)

Tag på en kør-selv ferie med børn og find et billigt og børnevenligt hotel i Holland. Besøg den historiske Buitenmolen Mølle i Zevenaar, som er en gammel tårnmølle fra 1500-tallet. Efter, i en periode fra omkring 1955, at have været ude af drift, blev møllen i årene 1969-70 restaureret og sat i drift igen. I dag har Buitenmolen status som én af Hollands ældste møller som stadig sælger mel. Find billige ferier til Holland og tag på kør-selv opdagelse med hele familien.

Speelgoedmuseum Deventer (30.7km)

Legetøjsmuseet i Deventer er mere end blot et museum; det er et rent legetøjs-eventyrland, og er både børnenes yndlingssted i Deventer, og stedet hvor de voksne kommer for at genopleve deres minderige barndom. Gæster har mulighed for at vælge mellem adskillige udstillinger såsom dukkehus-udstillingen, som bl.a. præsenterer dukkehuse helt tilbage fra 1850 og frem til i dag. En anden spændende udstilling er ”Leg med øjnene”-udstillingen som viser optisk legetøj af forskellig art og alder og som tager Jer tilbage til en svunden tid før TV og Internet. Museet er, med undtagelse af Mandag, åbent alle dage fra 11.00 til 17.00.

Lebuinuskirken (30.9km)

Tag på opdagelse i Europa og find en bilferie til enten en miniferie, sommerferie eller vinterferie i Holland. Kør-selv til Deventers, ca. 100 km øst for Amsterdam, og oplev den spændende by. Midt i Deventers historiske centrum står den smukke gotiske Lebuinuskirke. Kirken stammer helt tilbage fra anden halvdel af 700-tallet – hvor den i første omgang byggedes som en trækirke – er i flere ombæringer blevet renoveret og ombygget. Den gotiske arkitektur kom ind i anden halvdel af 1400-tallet og i dag hører den smukke UNESCO-listede bygning til den protestantiske kirke i Holland, mens kirketårnet tilhører kommunen. Som en lidt sjov detalje er kirken faktisk lukket om Søndagen. Find en billig kør-selv ferie hos Risskov Bilferie og kom afsted på opdagelse i Holland. 

Deventer (32.6km)

Deventer byder på mange kulturelle og naturoplevelser og besøgende kan derfor både udforske byens lange historie, opleve én af de mange events der hver måned foregår i eller omkring byen eller måske nyde det smukke landskab på en cykel- eller vandretur. Desuden er shopping mulighederne i byen gode både når det gælder de kendte butikker og hvis I er interesserede i små specialbutikker. Desuden er byen stadig en markedsby, hvor der er marked hver fredag og lørdag på Brink torvet.

Paleis Het Loo (35.5km)

Dette fantastiske palads blev bygget under Statholder William III helt tilbage i 1685, hvor det i mange år frem fungerede som sommerresidens for det hollandske kongehus. I 1984 blev det omdannet til det storslåede museum det er i dag. Gå en tur gennem de smukke barokhaver- og parker og se en omfattende samling af antikke biler i slottets staldkompleks. Paleis Het Loo er, med undtagelse af Mandage, åbent hele ugen og tilbyder en dybdegående guidet tur rundt i slottet – en tur som tager ca. tre timer.

Dinoland Zwolle (61.6km)

Tag forbi Dinoland og få rystet familien sammen med dets mange familievenlige aktiviteter for børn i alle aldre. Mere end 100 dinosaurer er at finde rundt omkring i parken sammen med indendørs og udendørs legeaktiviteter. I kan blandt andet finde et legetøjsfly og en helikopter, samt et stort dinosaur-skelet og en klatrevæg. Der er også mere rolige aktiviteter som fossil- og guldgravning og mulighed for at lave dinosaurer af ler.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Postillion Hotel Deventer

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Overijssel

Farverige Holland

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis parkering

324,-
Fra kun
1.169,-

Vis kort

Skøn miniferie i historiske Deventer

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Twin dobbeltværelse
 • Barn 0~2.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 0~2.99 i babyseng 100% rabat

De Bonte Wever Assen

Wellness, bowling og underholdning

Drenthe

All inclusive i Holland

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x aftenbuffet
 • 2 x frokostbuffet
 • eftermiddagssnacks
 • Gratis drikkevarer

Fra kun
2.219,-

Vis kort

Bowling, pool og fitness

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 3~12.99 år i ekstra opredning 50% rabat

Fletcher Hotel-Restaurant het Witte Huis

Inkl. 3-retters menu

Utrecht

Ferie nær Amersfoort

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 3-retters menu
 • Gratis parkering
 • Tidlig check in

202,-
Fra kun
949,-

Vis kort

Tæt på Amersfoort, Utrecht og Amsterdam

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Komfort dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i ekstra opredning 100% rabat
 • Barn 4~11.99 år i ekstra opredning 50% rabat