Miniferie nær Bremen på Landgut Horn

Dansk | DKK

Hotel Landgut Horn

Skønt ophold med landlig idyl og god mad nær centrum i Bremen

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Landlig idyl, nær Bremens centrum
 • Opholdet inkluderer gratis parkering
 • Velsmagende regionale retter i restauranten
346,-
3~5 dage fra
1.079,-

Inkl. halvpension

Landlig idyl nær Bremen

3 dage
Kun 1.079,- / spar op til 151,-
SPAR
4 dage
Kun 1.589,- / spar op til 249,-
SPAR
5 dage
Kun 2.099,- / spar op til 346,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger m. morgenmad
 • 1 x 3-retters menu
 • 1 x dagens ret
 • 1 gl. vin m. dagens ret
 • 1 dags cykelleje
Risskov Pakken

Dette 4-stjernede landhotel ligger pragtfuldt midt i ’Bremens grønne bælte’, med kort afstand ind til byens centrum. Her har I alletiders base for en kombineret aktiv ferie og byferie med landlig idyl, udsøgt mad, herlige vandre- og cykelture og masser af spændende seværdigheder i Bremen.

Hotellet tilbyder

Hotellet er indrettet i en smuk og landlig bygning, med store lækre haveområder, og masser af dejlig natur i alle retninger. Under opholdet kan I leje cykler direkte ved hotellet, og således let drage ud på en herlig cykeltur i de frodige omgivende landskaber.

Den korte afstand til Bremens centrum giver jer gode muligheder for, at udforske den mere end 1200 år gamle by, og alle dens muligheder, såsom det UNESCO-listede gotiske rådhus, domkirken og Schnoor-kvarteret.

Hver morgen kan I stå op og nyde en herlig omgang morgenmad, som serveres i hotellets hyggelige rammer. Om aftenen serveres lækre internationale og regionale retter i den smukke restaurant, ’Victorian’, som også tilbyder et varieret vinkort, og hotellets bar er det perfekte sted at runde dagen af med en hyggelig drink.

Der er gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Hotellet huser 106 hyggelige, individuelt indrettede værelser, og I kan vælge mellem enkeltværelser og dobbeltværelser samt dobbeltværelser med en eller to ekstra opredninger. Alle værelserne er indrettet med eget bad og toilet, og udstyret med hårtørrer, telefon, minibar, komfortable senge og fladskærms TV.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 3
Enkeltværelserne er udstyret med fladskærms-satellit-tv, telefon, pengeskab, radiovækkeur, minibar og gratis WiFi. Der er også et privat badeværelse med badekar / brusebad og toilet.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 5
Dobbeltværelserne er udstyret med fladskærms-satellit-tv, telefon, værdiboks, radiovækkeur, minibar og gratis WiFi. Der er også et privat badeværelse med badekar / brusebad og toilet. Mulighed for ekstra personer i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

260 km fra
Puttgarden, Tyskland
270 km fra
Padborg/Kruså-grænsen
310 km fra
Rostock, Tyskland

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Universum (3.5km)

Universum er et stort Science Center med over 250 udstillinger, hvor man kan lære om alverdens ting. Det spændende er dog at de 250 udstillinger kræver at man selv "leger" med dem. Se om du kan generere strøm nok til en elpære, prøv løgndetektoren, oplev et jordskælv og meget mere! En lærerig og sjov dag i sigte!

Herdentor Mølle (8.4km)

Den ikoniske mølle i Bremen, som har eksisteret siden 1898 ligger ved en vold, som sikrede det gamle Bremen. Denne har en særlig plads i hjertet på folk fra Bremen. Før i tiden var der nemlig 6 møller ved voldene, og denne er den eneste der har overlevet takket være en stor gang held.

Tager man på miniferie nær Bremen kan man besøge møllen og se, at der i dag bliver malet kaffe i møllen og ikke mel som dengang. Desuden er der i dag også restaurant og café i møllen.

Bremen (7.6km)

Find en billig ferie hos Risskov Bilferie og besøg Bremen som er en storby i bedste forstand, hvor der er noget for enhver smag og lyst. Den 1200 år gamle hansestad er yderst populær og kombinerer det bedste af historie, tradition og kultur. Byens mest berømte vartegn er uden sammenligning byens prægtige rådhus i Weser-renæssancestil samt den ærværdige Roland-figur på den historiske markedsplads, der har været på UNESCOs liste over verdenskulturarv siden 2004. Af andre interessante seværdigheder kan nævnes byens ældste kvarter, Schnoor, den usædvanlige arkitektur i den traditionsrige Böttcherstraße samt byens domkirke. Find en billig miniferie hos Risskov Bilferie og nyd turen sydpå med hele familien på en kør-selv oplevelse i Tyskland. Der er mange børnevenlige hoteller i området, så husk at få børnene med.

Ochtum Park Outlet (17.2km)

I Ochtum Park Outlet kan I finde en masse butikker med nedsatte mærkevarer op til 70% billigere end i butikkerne bl.a. Betty Barclay, Adidas, Esprit, Levi's, Lindt Chokolade og mange flere. Så spænd shoppeskoene og få en god shopping dag med resten af familien.

Delmenhorst (24.8km)

Delmenhorst har ca. 75.000 indbyggere og ligger med en god beliggenhed i det nordtyske mellem Oldenburg og Bremen. Delmenhorst er en grøn by med utallige oplevelsesmuligheder for både store og små. Byen kan desuden tilbyde et bredt udvalg af restauranter, der dækker over retter fra hele verden.

Et af byens vartegn er det 44 meter høje vandtårn, hvorfra I kan nyde en vidunderlig udsigt over Delmenhorst og det grønne område, der omkranser byen. Vandtårnet blev bygget tilbage i 1910 som en del af byens rådhusanlæg og det forsynede borgerne med vand helt frem til slutningen af 2010.

Har I de mindste med på ferien er det et must at kigge forbi byens vandland GraftTherme, der indbyder til mange timers sjov og afslapning for hele familien. Her er både rutsjebane for de større børn og et seperat område for de mindre børn. For de voksne er der mulighed for at svømme baner, mens fritidsbadet også kan tilbyde en dejlig wellnessafdeling, hvor I kan slappe af og f.eks. nyde en massage. Om sommeren er der desuden udendørs bassiner og grønt område, hvor I kan nyde solen. Kort sagt er der underholdning for alle aldre og badet vil være et sikkert hit hos de yngste.

Delmenhorst er en meget grøn by og derfor er der også fokus på at nyde den dejlige natur. Om sommeren kan I leje vandcykler og små både, som I kan sejle rundt i byens mange vandløb på. Dette er en anderledes og alternativ måde at udforske byens områder, men I vil elske de naturskønne områder fra vandet og den idylliske ro, der omgiver jer.

Magic Park Verden (40.7km)

Magic Park Verden er helt klart stedet at besøge hvis de yngste medlemmer af familien er med.

Oplev eventyrskoven, se lamaerne og kom tæt på de mange andre dyr, som bor i Magic Park Verden. Træd ind i den magiske verden og cirkusartisternes rige. Der er trampoliner, magisk show, og der venter en masse sjove oplevelser for hele familien. Magic Park Verden er derfor et oplagt udflugtsmål for en familieferie og sommerferie i Tyskland.

Historisk Museum, Domherrenhaus (41km)

Verdens Historiske Museum, Domherrenhaus, er indrettet i en tidligere gård, der stammer fra år 1708. Her kan I besøge udstillinger, som giver et spændende indblik i byen Verden og områdets historie. Her kan I blandt andet lære mere om hverdagslivet i det 18. og 19. århundrede og se områdets traditionelle håndværk. Foruden den permanente udstilling er der også løbende særudstillinger med forskellige spændende temaer.

Museet er som udgangspunkt åbent tirsdag til søndag. Tjek gerne opdaterede åbningstider på museets egen hjemmeside og bestil et billigt hotelophold hos Risskov Bilferie til turen!

Wildeshauser Geest (44.4km)

Den skønne naturpark Wildeshauser Geest, beliggende syd for Bremen, er et ideelt område for vandreture, ridning og cykling. Naturparken er 1500 kvadratkilometer stor og er det største naturreservat i Niedersachsen og et af ​​de største i Tyskland. Den unikke natur i denne region er fredet og bevaret og har et veludviklet og godt markeret netværk af vandre-og cykelruter for besøgende. Dette gør, at naturen er lettilgængelig og danner en god ramme for oplevelser.

Oldenburg (62.6km)

Oldenburg er en smuk gammel universitetsby, der har en historie som går mere end 1200 år tilbage. Det er en livlig by, hvor dens arkitektoniske charme bliver komplementeret af den skønne natur omkring byen. I byen er der gode shopping muligheder og også masser af steder, hvor I kan finde koncerter og udstillinger samt museer. Der er derfor ikke chance for, at I ville komme til at kede jer på en tur til Oldenburg.

Julemarked i Bremen (7.3km)

Julemarkedet i Bremen ligger omkring byens historiske rådhus og Roland-statuen som er placeret midt på pladsen. Side om side med St. Petri-domkirken byder 170 hyggelige boder velkommen med masser af julepynt, julelækkerier og gaveidéer.

I de festlige juleboder på julemarkedet er der garanti for at finde både julespecialiteter og gode ideer til årets julegaver. Ved at følge den historiske gade Böttcherstrasse bliver I ført ned til Schlachte-Zauber ved breden af Weser-floden, hvor du bliver mødt af det historiske marked, hvor duften af nybagt brød bliver blandet med røget fisk i den maritime atmosfære.

For folk med hang til musik, er Bremens julemarked et overflødighedshorn med det mange advents- og orgelkoncerter. Disse koncerter starter i slutningen af november og finder sted i byens kirker.


Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Egon Hotel Hamburg City

Inkl. 1 x 1-rets menu + vin

Hamborg området

Centralt i Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 1-rets menu
 • 1 glas vin el. øl til middagen
 • Gratis internet

291,-
Fra kun
789,-

Vis kort

Billigt hotel centralt i Hamburg

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Dobbeltværelse
 • Barn 0~3.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 4~9.99 år i forældres seng 225kr per nat

Hotel Domicil Hamburg

Miniferie i moderne storby

Hamborg området

Oplev Hamburg

Risskov Pakken - 3 dage inkl.
 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet
 • Centralt i Hamburg

194,-
Kun
669,-

Vis kort

Værelser med høj komfort

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~11.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 12~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 30% rabat