Miniferie på Landhaus Lungau i Østrig

Dansk | DKK

Landhaus Lungau

Naturskøn beliggenhed i 1.050 meters højde i Salzburgerland

» Find afstand til hvor du bor

Highlights

 • Mange historiske og kulturelle seværdigheder i nærheden
 • Fantastiske vandre- og cykelruter
 • Familievenligt hotel i landlige omgivelser
123,-
3~8 dage fra
919,-

Inkl. halvpension og velkomstdrink

Aktiv ferie i Østrig

3 dage
Kun 919,- / God pris!
SPAR
4 dage
Kun 1.369,- / God pris!
SPAR
5 dage
Kun 1.819,- / God pris!
SPAR
6 dage
Kun 2.269,- / God pris!
SPAR
7 dage
Kun 2.719,- / spar op til 109,-
SPAR
8 dage
Kun 3.169,- / spar op til 124,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltværelse

3 dage inkl.

 • 2 overnatninger
 • 2 x morgenbuffet
 • 2 x 3-retters menu/buffet
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis internet og parkering
Risskov Pakken

Landhaus Lungau ligger i 1.050 meters højde over havets overflade, i udkanten af byen, St. Michael im Lungau, i den sydlige ende af delstaten, Salzburg. Her bor I i et af Østrigs mest solrige landskaber og kan nyde et ophold med afslapning og selvforkælelse, smuk natur og spændende oplevelser indenfor kort afstand.


Hotellet tilbyder

Hotellet tilbyder en rolig og børnevenlig beliggenhed mellem heste, køer og geder, hvilket skaber en idyllisk, landlig atmosfære, ligesom på en gård. Placeringen i udkanten af den populære by, St. Michael im Lungau, i hjertet af Østrig, giver jer alletiders spændende muligheder for både aktiv ferie og familieferie med hyggelige udflugter. Hotellet ligger i kort afstand fra ’Tauern’-motorvejen (A10) og udover at være en oplagt base for en bilferie, er Landhaus Lungau også et ideelt udgangspunkt for en motorcykelferie i Østrig.

Under opholdet kan I nyde ferielivet i hotellets indbydende wellnessafdeling, hvor I bl.a. kan slappe af i saunaen eller nyde en tur i dampbadet. I sommerhalvåret kan børnene hygge sig på den nærliggende legeplads.

Området, som hotellet ligger i, er en del af UNESCO Biosphärepark Salzburger Lungau, og her er der lagt op til masser af herlige vandre- og cykelture. Østrigs længste cykelrute ’Muhr’-ruten, passerer direkte forbi hotellet. Der er mulighed for at leje cykler under opholdet, så I let kommer rundt. Der er også masser af spændende historiske og kulturelle seværdigheder at finde i bjergene i det sydlige Salzburg, og I har let adgang til dem med Lungauer Bergbahn.

Hver morgen kan I stå op og nyde en dejlig omgang morgenmad i hotellets hyggelige rammer. Om aftenen serveres regionale retter i restauranten, hvorfra I har en skøn panoramaudsigt over de omgivende landskaber.

Der tilbydes gratis parkering ved hotellet, og under opholdet har I gratis adgang til trådløst internet.

Værelser

Landhaus Lungau har 18 lyse og venlige værelser, som alle er indrettet med badeværelse og træmøbler. Der kan vælges mellem enkeltværelser, dobbeltværelser og dobbeltværelser med en eller to ekstra opredninger. Alle værelserne er indrettet med behagelige senge og TV, og nogle af dem har balkon.

Værelsestyper *

Enkeltværelse

1 / 2
Enkeltværelset har en dobbeltseng, siddepladser, eget busebad/toilet, kabel TV og gratis WiFi. Nogle af værelserne har altan.
» Se flere værelsesspecifikke billeder

Dobbeltværelse

1 / 3
Dobbeltværelse med dobbeltseng , siddepladser, eget brusebad/toilet, kabel TV og gratis WiFi. Nogle af værelserne har altan. Mulighed for ekstra person(er) i gæsteseng/sovesofa.
» Se flere værelsesspecifikke billeder
Bemærk at billeder og plantegninger er vejledende og kan afvige fra det viste. 

Afstande til hotellet

1025 km fra
Rostock, Tyskland
1175 km fra
Puttgarden, Tyskland
1200 km fra
Padborg/Kruså-grænsen

Afstand til hvor du bor

Fortæl os dit postnummer, og vi kvitterer med at fortælle dig afstanden fra din by til hotellet. Så kan det næsten ikke blive nemmere.

Udflugtsmuligheder i nærheden af hotellet

Rodelbahn Lucky Flitzer (42.5km)

En kælkebakke på skinner lyder måske ikke helt normalt, men efter en tur på fuld fart, kræver kroppen en tur mere. Der er gode sving og det trækker i kroppen. Gå ikke glip af denne lille seværdighed, hvor der er masser af fart over feltet og hvor både store som små kan få håret sat.

Therme Amadé Spa (45.1km)

Therme Amadé Spa er et 30.000 kvadratmeter stort vandland med spa og wellness, omgivet af Altenmarkts alpine landskab. Der er et omfattende udvalg af sauna og oplevelser i vandet. De fleste af svømmebassinerne ligger indendørs, og så er der to svømmebassiner udenfor som er forbundet. Den behagelige vandtemperatur gør Herme Amadé Spa et oplagt sted at slappe af hele året rundt.

Vandet er tilført medicinske salte fra den berømte saltmine ved Bad Ischl. De fleste af bassinerne indeholder 1,5 - 2,5% saltvand, der som bekendt har en positiv effekt på huden.

St. Cäciliakirche (53.8km)

St. Cäciliakirche er en lille gotisk perle. Gå ikke glip af det gotiske træloft, som går tilbage til omkring år 1500, freskomalerierne fra det 14. og 15 århundrede samt kalkmalerier på ydervæggen fra det 15. århundrede. Det er også værd at nævne den fine prædikestolen i kirken.

Radstadt (50km)

Om sommeren finder I en pallette af aktivitetsmuligheder. For Jer der kan lide natur og at være aktive venter der Jer et stort antal godt markerede vandreveje i området, og for mountainbikere er der 500 km skiltede spor. Er man ikke er til kuperet terræn på cyklen, er der også muligheder nok. Tag for eksempel en cykeltur på den 250 km lange Ennsradweg, der løber i dalen.

Om vinteren er byen et paradis for skiløbere. Området med centrum i Ski Amadé byder på, ikke mindre end, 760 km skipister med 270 moderne skilifter. Desuden finder I også 150 km langrendsløjper og en skøjtebane.

Også for kulturinteresserede har den historiske Radstadt noget at byde på som medlem af ’Historiske Byer i Østrig’. Her afholdes flere kulturelle og traditionelle festivaler samt kunsthåndværksmarkeder.

Freibad Murau (54.3km)

Find en billig kør-selv ferie til Østrig hos Risskov Bilferie og kom afsted på oplevelse med hele familien. I Murau, nord for Klagenfurt, er der et friluftbad til de varme sommerdage. Friluftbadet er åbent juni-august. I byen ligger også en indendørs svømmehal, som kan benyttes året rundt. Her er der et 25 meter langt svømmebassin, et mindre børnebassin og naturligvis en vandrutschjebane. Find børnevenlige hoteller i området og kom afsted på en billig sommeferie med Risskov Bilferie.

Burg Murau (51.3km)

Tag på bilferie i Tyskland og besøg det smukke Murau Slot. Slottet blev nævnt for første gang i 1250 og var beliggende umiddelbart sydøst for det nuværende slot. Hvordan denne gotiske fæstning har set ud, ved man ikke præcis. I det 17. århundrede blev det nuværende firkantede renæssance-slot uden tårne bygget. I dag huser slottet en samling af museer, der vedrører fyrsterne af Steiermark og Salzburg, og på en tur rundt kan I bl.a. opleve riddersalen, kapellet og fangekælder. Find en billig kør-selv ferie til Tyskland hos Risskov Bileferie og tag hele familien med på en oplevelsestur.

Grießenkareck (49.7km)

En tur i gondolen ´Den Flyvende Mozart´ er en imponerende oplevelse, med en betagende udsigt over Wagrain og de omkringliggende områder. Svævebanen har et enkelt stop midtvejs, ved 1,250 meter på vejen op mod Grießenkareck, som er endestationen, ved foden af Grießenkareck på 1.850 meter. Det alpine område Kogelalm ligger ved endestationen og der er både restauranter og flere hytter. Tag også turen til den smukke bjergsø Rupertisee, som ligger i 1.850 meters højde.

Tag cyklerne med og oplev den smukke natur helt tæt på eller brug gåbenene og tag på nogle af de mange vandreruter markeret i området.

Sankt Johann im Pongau (58.5km)

St. Johann im Pongau ligger i den sydlige del af delstaten Salzburg og er hovedstaden i Pongau amt. Byen er kendt i hele Østrig for sine skønne vandreruter og som et ideelt sted at holde skiferie. St. Johann ligger i Salzachtal, som er den største dal i Salzburg. Den lille by er et turistmål for netop friluftsmennesker, men gemmer også på seværdigheder som den smukke katedral, der bestemt fortjener et besøg. Hotellerne og byen er separeret, så byen har næsten formået at bevare sin originale struktur.

Besøg også Arthurstollen, som er en gammel tunnel, der blev brugt til at bryde kobber. Tunnelen er mindst 1600 år gammel og dele af den er tilgængeligt for offentligheden.

Besøg den lille charmerende by, der er omgivet af noget af den skønneste natur, som Salzburg kan byde på.

Reviews
Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Vælg den rette pakke der matcher dine ønsker og behov til den næste bilferie

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundecenter

Kontakt os:
Tel: 70 22 77 17
Email: info@risskov-bilferie.dk

Vores åbningstider er:
Mandag - fredag 9-17
Lørdag - søndag 10-15

Andre hoteller i nærheden

Gasthof zum Kirchenwirt

Tag på cykeltur i smuk natur

Salzburgerland

Dejlige dage i Østrig

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink + frugt på vær.
 • 1 dags cykelleje
 • Adgang til wellnessafdeling

497,-
Kun
1.869,-

Vis kort

Tilbud syd for Salzburg

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse
 • Barn 0~5.99 år i forældres seng 100% rabat
 • Barn 6~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~99.99 år i ekstra opredning 25% rabat

Hotel Goldenes Schiff

Inkl. 3-retters menu

Salzburgerland

Oplev Salzkammergut

Risskov Pakken - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger
 • 3 x morgenbuffet
 • 3 x 3-retters menu
 • 1 velkomstdrink
 • Adgang til wellnessafdeling

115,-
Kun
2.349,-

Vis kort

Unik luksusferie til fantastisk pris

Læs mere
Børnerabatter
Se de gode priser på børn.
For at opnå de fordelagtige priser skal der min. være 2 betalende voksne i værelset Klassisk dobbeltværelse med udsigt over byen
 • Barn 0~6.99 år i forældres seng gratis
 • Barn 7~13.99 år i ekstra opredning 522kr per nat
 • Barn 14~99.99 år i ekstra opredning 576kr per nat

Landhotel Postgut

Inkl. 3-retters menu

Salzburgerland

Super vintertilbud

Wild Offer - 4 dage inkl.
 • 3 overnatninger m. morgenmad
 • 3 x dagens 3-retters menu/buffet
 • 3 x Adgang til wellnessafdeling
 • Gratis internet
 • Gratis parkering

999,-
Fra kun
1.769,-

Vis kort

Afslappende wellness og smuk natur

Læs mere
Børnerabatter
For at opnå børnerabat skal der min. være 2 betalende voksne i værelset.
Rabatten er vejledende. Den præcise børnerabat vises i bookingformularen. Dobbeltværelse Pilger
 • Barn 0~4.99 i babyseng 100% rabat
 • Barn 5~9.99 år i ekstra opredning 60% rabat
 • Barn 10~14.99 år i ekstra opredning 50% rabat
 • Barn 15~17.99 år i ekstra opredning 20% rabat